Szerintem akkor is a SNSD és a SuJu a legjobbak >_____< ♥♥♥
bár ez csak egyéni vélemény.xddd
A Big Bang a franciák kedvence
2012. április 05. 17:02
|
|
AegyoQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 169143 offline
|
2012. április 05. 18:59
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Shawool Lilla egyetértek!
2012. április 05. 23:03
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
egyiket sem ismerem annyira, de inkább a Big Bang
2012. április 06. 09:08
Szegények!!! Kimossa az agyatokat ez a zene!!! De most komolyan....KPOP?!?!?!?! Térjetek észhez ezek nem tudnak jó zenét csinálni!!!
2012. április 06. 09:26
|
|
AegyoQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 169143 offline
|
Hugi1212:
Te itt eldobod az agyad a K-pop kifejezéstől, pedig csak annyit takar, mint Korean Pop, vagyis dél-koreai popzene.
Nem tudnak jó zenét csinálni? Biztos vagyok benne, hogy te még nem is hallottad őket. És attól, hogy valaki ázsiai, biztos hogy szar, igaz?
A K-popipar egyébként sem a zenéről szól. Aki megismeri őket, az tudja, hogy ennek csak része a zene.
Ezek az emberek nagyjából feláldozzák az életüket, a legszebb éveiket mások szórakoztatására, szóval ha a zenéjük nem is tetszik, szerintem valamicske tiszteletet mindenképp megérdemelnek.
De ezt neked hiába magyarázom. Akkor csak hallgasd az amerikai meg magyar meg tudomisén zenéket, de ne csodálkozz ha kincset egyikben sem találsz.^^
Te itt eldobod az agyad a K-pop kifejezéstől, pedig csak annyit takar, mint Korean Pop, vagyis dél-koreai popzene.
Nem tudnak jó zenét csinálni? Biztos vagyok benne, hogy te még nem is hallottad őket. És attól, hogy valaki ázsiai, biztos hogy szar, igaz?
A K-popipar egyébként sem a zenéről szól. Aki megismeri őket, az tudja, hogy ennek csak része a zene.
Ezek az emberek nagyjából feláldozzák az életüket, a legszebb éveiket mások szórakoztatására, szóval ha a zenéjük nem is tetszik, szerintem valamicske tiszteletet mindenképp megérdemelnek.
De ezt neked hiába magyarázom. Akkor csak hallgasd az amerikai meg magyar meg tudomisén zenéket, de ne csodálkozz ha kincset egyikben sem találsz.^^
2012. április 06. 11:12
Idézet (Hugi1212 @ 2012.04.06. 09:08)
Szegények!!! Kimossa az agyatokat ez a zene!!! De most komolyan..KPOP?!?!?!?! Térjetek észhez ezek nem tudnak jó zenét csinálni!!!
Nem, a on direksön és szelena gomez csinálnak jó zenét
+ Azzal, hogy most így leírtad őket csak saját magadat minősítetted
1 felhasználónak tetszik:
Lakreen.
2012. április 06. 11:53
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Hugi1212:
Mosasd,mosasd csak az agyadat,
nem marad belőle úgysem egy cafat!!
SoShi Kameo AegyoQueen veletek vagyok
Mosasd,mosasd csak az agyadat,
nem marad belőle úgysem egy cafat!!
SoShi Kameo AegyoQueen veletek vagyok
1 felhasználónak tetszik:
Lakreen.
2012. április 07. 19:12
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Mikor volt nákunk felmérés?
Am B2ST
Am B2ST
2012. április 08. 14:24
Nálam a pasi bandák közöl a BigBang a befutó, utánok a Beast,Infinite és a B.A.P(a B.A.P idén debütált néhány számok van de azokat imádom)
a csaj bandáknál meg a 2ne1&sistar
a csaj bandáknál meg a 2ne1&sistar
2012. április 09. 06:41
|
|
Esmee0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 158443 offline
|
Fiúknál: Én a SHINee-t simán megszavaztam volna 2.nak! De a fiúk közül mindenkinek örülök!
Lányok: 2NE1!! Nagyon örülök a 2NE1-nak, szerintem a lányok nagyon tehetségesek!
És 2. a SNSD?! Jól van szeretem őket meg minden, de 2.?! 
Zoey0001 : Kik azok a FT.Island?
Zoey0001 : Kik azok a FT.Island?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.