A One Direction visszautasítta Michelle Obama meghívását
2012. április 05. 13:23
Idézet (Janie @ 2012.04.05. 12:15)
Szerintem nem is igazán Michelle Obama akarta a bandát, hanem a gyerkőcei 
Hát van benne valami
2012. április 05. 13:41
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
ez ténleg jó dolog h meghívta őket....de már elegem van az amerikaiakból!! jó ott túrnéznak,de örülnék ha Angliában lennének.
am + imádom őket.
2012. április 05. 14:11
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
éppen ezért is szeretem annyira őket,h fontosabbak nekik a rajongók,mint az ilyen konkurenciák.
és amugy ide is jöhetnének
meg ott lesznek júliusig,nem elég az az ameriaknak.? meg persze pehetnének már haza is.! *.*
és amugy ide is jöhetnének
meg ott lesznek júliusig,nem elég az az ameriaknak.? meg persze pehetnének már haza is.! *.*
2012. április 05. 16:58
igazuk van ha már máshol adnak aznap koncertet
De azért ide Budapestre is eljöhetnének egyszer
2012. április 05. 17:17
Nem csodálom hogy meghívta őket, ők mindenkiben jó első benyomást tesznek, olyan aranyosak *.* 1D 4ever
2012. április 05. 19:03
|
|
Striped Louisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 171415 offline
|
bbasszus a 10 meg 13 éves lányok. milyen szerencsések már :@ :\ énisakarokvelüktalálkoznii*-* el se engedném őket az tutiiii*-*x
2012. április 05. 21:07
|
|
Lora28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 126445 offline
|
Megértem,hogy visszautasították.Hiszen egy konceretet például ezért nem mondhatnak vissza.
delenagirl_ írta:
igazuk van ha már máshol adnak aznap koncertet De azért ide Budapestre is eljöhetnének egyszer
Szerintem is jöhetnének már.
D De szerintem arra még egy jó darabig várhatnánk....
delenagirl_ írta:
igazuk van ha már máshol adnak aznap koncertet De azért ide Budapestre is eljöhetnének egyszer
Szerintem is jöhetnének már.
2012. április 05. 22:14
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Biztosan nagy megtiszteltetés volt már az számukra ,hogy meghívták őket
Ez nem kis dolog és megértem őket ,hogy vissza utasították az ajánlatot mivel más dolguk volt....látszik ,hogy a rajongók fontosak nekik ,mivel ha jól tudom egy koncert lesz aznap
2012. április 06. 09:18
Ez nagy megtiszteltetés lenne,de mivel szeretik a rajongóikat és törődnek velük ezért mennek koncertezni. Jólteszik
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: