Sztárok, akiknek le kéne szokniuk a dohányzásról
2012. április 04. 14:51
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Az egyik legrosszabb szokás a dohányzás. Mindamellett, hogy büdös, még a bőrt is károsítja. De! Én nem ítéltem el a dohányos embereket, mert ha valaki egyszer kipróbálja nem bírja megállni, hogy ne gyújtson rá. Így egyszerű út vezet a "láncdohányos" megnevezéshez.
2012. április 04. 15:04
lyzácskaztcsőő egyetértek :DDD
Hugi1212 ilyet nem szokás mondani, talán mert tahóság.
Hugi1212 ilyet nem szokás mondani, talán mert tahóság.
2012. április 04. 15:13
Most azért meglepődtem
Pár sztárról tudtam,de nem mindegyikről. Káros dolog a dohányzás,és ha elkezded,nehéz abbahagyni.Valakinek sikerül,valakinek nem :/
2012. április 04. 15:36
Nem értem, min kell így fennakadni... ők is emberek, mint bárki más! Csak azért ne cigizzenek, mert híresek?
2012. április 04. 15:36
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nem is tudtam.hogy Robert,Katy és Zayn is cigizik
2012. április 04. 15:37
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
ők sem bántanak minket a hibáinkért így mi sem tehetjük, mert nagyon sok nyomás éri a sztárokat és a cigi jó a feszültség levezetésére, részben megértem őket, de nem értek vele egyet
2012. április 04. 15:39
|
|
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline
|
Egyáltalán minek a cigi,most komolyan MI ÉRTELME VAN ENNEK? 1 az,hogy káros a környezetre,2:rákot lehet tőle kapni,3: a környezetében lévő emberek nem akarnak vele társalogni,mert ha beszél,akkor büdös a szája....stb..
de végülis Ők tudják..
de végülis Ők tudják..
2012. április 04. 15:49
nem is tudtam hogy Zayn meg Nessa cigizik
de remélem minnél előbb leszoknak róla.. és Miley is
Mert a dohányzásba akár bele is lehet halni..
2012. április 04. 16:10
Idézet (Vivyy22 @ 2012.04.04. 15:39)
1: káros a környezetre. 2: rákot lehet tőle kapni. 3: a környezetében lévő emberek nem akarnak vele társalogni, mert ha beszél, akkor büdös a szája...stb.
Igaz, én is így gondolom, de arra is rájöttem már, hogy ez egy szenvedélybetegség.Iszonyú nehéz leszokni róla.A dohányosoknak a cigi oldja a stresszt.(sajnos)
2012. április 04. 16:11
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Adele-ről,Robert Pattinsonról,Miley Cyrusról,Rihannáról és Katy Perryről tudtam,hogy cigiznek.Vanessán viszont meglepődtem.De Rihanna és Katy azt nyilatkozták,hogy le akarnak szokni.
Én a dohányzást nagyon rossz szokásnak tartom.Nem ítélem el őket (sem senki,aki cigizik),de nem értem,hogy mi a jó benne.Nagyon káros (rákot okozkat,könnyebben ráncosodik a bőröd,tönkreteszi a fogakat stb.)és egy idő után te is cigiszagú leszel,és a ruháid is teljesen átveszik a cigi szagát.Nem beszélve arról,hogy nagyon nehéz róla leszokni.De aki akarja,hagy szívja.Egészségükre.
Én a dohányzást nagyon rossz szokásnak tartom.Nem ítélem el őket (sem senki,aki cigizik),de nem értem,hogy mi a jó benne.Nagyon káros (rákot okozkat,könnyebben ráncosodik a bőröd,tönkreteszi a fogakat stb.)és egy idő után te is cigiszagú leszel,és a ruháid is teljesen átveszik a cigi szagát.Nem beszélve arról,hogy nagyon nehéz róla leszokni.De aki akarja,hagy szívja.Egészségükre.
2012. április 04. 16:13
Idézet (lyzácskaztcsőő @ 2012.04.04. 14:28)
Szégyeld magad...-.-
Ezért?
2012. április 04. 16:15
|
|
wendy0402visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 138664 offline
|
Én nagyon nem szeretem a cigit meg azt sem,ha körülöttem cigiznek,de már megszoktam...Az egyetemen rengetegen cigiznek.Ők és a cikkben említettek is tisztában vannak a dohányzáskáros hatásival.Attól,hogy még híresek nem cigizhetnek?Ez a magánügyük.Ha valaki azért szokik rá,mert a kedvence is cigizik,azzal tuti,hogy valami defekt van.Szerintem a társaságba való beilleszkedésmiatt szoknak rá a fiatalok a cigirevagy nem tudom,mertén soha nem cigiztem.
2012. április 04. 16:19
|
|
Fifinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1040 Azonosító: 117015 offline
|
és ha dohányoznak?? mit tudsz tenni?? semmit!! a legtöbbjük már elég idős ahhoz h eldöntse h mit tesz a saját testével!és attól még h itt azt akaráj h szokjanak le ők attól még nem fognak
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: