Divaft neked meg mi a bajod!!????????!!!!!
Ha!!!?????
Rihanna Whitney Houston szerepét akarja
2012. április 04. 19:05
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet
A világ egyik legundorítóbb dolgának tartom, hogy egy híresség meghal és rögtön utána elkezdik tervezni a filmet 'mert szerettük és nagy ikon volt, csak tisztelegni szeretnék előtte' dumával. Szerintem mindegy, hogy ki lesz benne, úgyis tolongani fognak az emberek, hogy megnézzék.
Pontosan!
2012. április 04. 19:27
Én örülök, hogy Riri fogja játszani Whitney szerepét!
Ő a példaképe így biztos vagyok benne, hogy nagyon igyekezni fog!
Rihanna rocks!
Rihanna rocks!
2012. április 04. 21:45
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Hát akkor sok sikert hozzá. Szerintem jól alakítaná a szerepét.
2012. április 05. 21:04
Szerintem olyasvalakinek kéne játszania aki nem olyan híres és még hasonlít is rá.Mert ha valaki akkor Rihanna k.vára nem hasonlít Whitney-re.Meg amúgyis ha meglátnám a filmben Rihannát biztos hogy nem Whit jutna róla eszembe.Rihanna Rihanna.Whitney meg Whitney.Igazából senki nem lenne rá elég jó hogy eljátsza őt.
2012. április 05. 23:35
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Hát nem tudom RiRi mennyire lenne jó választás.
2012. április 06. 01:25
A lélek erős, de a test bizony gyenge – ez alatt azt értem, hogy hiába a lelkesedése a szerep iránt, ha hangügyileg nincs egy szinten Houstonnal.
Komolyan, néha azt érzem, hogy Diliwood alig várja, hogy egy híres ember jobblétre szenderüljön, és akkor lehet miről filmet forgatni. Amy Winehouse halála után is egyből pedzegették a filmet. Ennyire nincs ötletük ezeknek a szerencsétleneknek?
Komolyan, néha azt érzem, hogy Diliwood alig várja, hogy egy híres ember jobblétre szenderüljön, és akkor lehet miről filmet forgatni. Amy Winehouse halála után is egyből pedzegették a filmet. Ennyire nincs ötletük ezeknek a szerencsétleneknek?
2012. április 06. 08:05
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát Rihanna nagyon jó választás lenne..legalábbis szerintem:D
2012. április 06. 16:50
Most őszintén az oké hogy Rihanna eljátssza Whitney-t, de hogy ha arról lesz szó hogy énekelni kell Whitney remek dalait, Rihanna hogy fogja ezt megcsinálni ha semmi hangja hozzá?
2012. április 07. 10:47
|
|
RihannaNavyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 172863 offline
|
szerintem tökéletes lenne a szerepre
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: