Szánalmasnak tartom hogy ha meghal egy híresség, akkor rögtön életrajzi filmet kell róla készíteni. Sőt, inkább gusztustalan, mert ez is mind pénzhajhász.
Rihanna amúgy mit akar? Ő énekesnő, nem színésznő. Pont Whitney szerepét kéne meghagyni olyannak, akinek a színészethez van tehetsége. Ha már annyira muszáj az a film, akkor valami ismeretlent preferálnék, nem olyat aki azért kapja meg a szerepet mert túl híres.
Rihanna Whitney Houston szerepét akarja
2012. április 03. 22:17
2012. április 03. 22:53
|
|
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline
|
eddig nem az volt, hogy nem akar színészkedni? de mind1, tudom magamról, hogy így se, úgy se nézném meg a filmet, nem szeretem az ilyen dolgokat, amik egy híresség halála után készülnek róla, hiszen ez az egész csak egy jó ötlet arra, hogy még több pénzt keressenek...
2012. április 03. 23:10
|
|
dorii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 241 Csatolások: 16 Azonosító: 157066 offline
|
Amy Winehouse -Lady Gaga
Whitney Houston -Rihanna ..őrület
de vicc nélkül én nagyon örülnék neki,ha Rihanna kapná a szerepet.Nagyon szeretem Rihannát ,remélem ővé is lesz a szerep.
R.I.P. :'(
de vicc nélkül én nagyon örülnék neki,ha Rihanna kapná a szerepet.Nagyon szeretem Rihannát ,remélem ővé is lesz a szerep.
2012. április 04. 00:02
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
"saját bevallása szerint részben miatta került a zeneiparba" Ez az indok? Komolyan? Szerintem ide lehetne még sorolni legalább 20 énekest, akiknek az életét megváltoztatta Whitney. Meg ha film készült az életéből. Készüljön, én nem vagyok semmi jónak az elrontója. De azért a producerek csak nem lesznek annyira hülyék, hogy Rihannának adják a szerepet. Valljuk be, színésznőként amatőr. Azért, mert idén szerepel a Csatahajóban, attól még lesz egyből profi
Whitney karakteréhez pedig TEHETSÉG kell.
2012. április 04. 06:01
Hát nem is tudom , rengeteg énekesnő jobb lenne erre a szerepre..
2012. április 04. 09:35
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Az egy dolog, hogy külsőre talán valamennyire vissza tudná adni azt amit kell. De hangilag Whitney közelében sincs. Szerintem több nála jóval megfelelőbb színésznő/énekesnő is akadna erre a szerepre. Nem hiszem hogy ő lenne a megfelelő.
2012. április 04. 09:40
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
ez furi,nem is tudom jó e ez
2012. április 04. 12:05
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
hááá mivan ma már mindenki másét akarja??
2012. április 04. 12:23
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
"...szóval részben ő a felelős azért, hogy a zeneiparban vagyok" - örök hiba ez Whitney részéről...
Másrészt; Rihanna mióta színésznő? Lehet én vagyok lemaradva,de tudtommal még egyszersem csillogtatta meg színészi tehetségét...(vagy amikor a klipjeiben ugrándozik az annak számít?) Az énekhangjáról nem is beszélve,mérföldekre van Whitneyétől...Szóval szerintem hattározottan rossz döntés lenne neki adni a szerepet.
2012. április 04. 12:34
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (dorii98 @ 2012.04.03. 23:10)
Amy Winehouse -Lady Gaga
Lady Gaga? No. Ennek a projektnek már annyi, akár volt belőle valami igaz, akár nem. Most rendező után néznek, anélkül pedig nincs film.
A világ egyik legundorítóbb dolgának tartom, hogy egy híresség meghal és rögtön utána elkezdik tervezni a filmet 'mert szerettük és nagy ikon volt, csak tisztelegni szeretnék előtte' dumával. Szerintem mindegy, hogy ki lesz benne, úgyis tolongani fognak az emberek, hogy megnézzék.
2012. április 04. 13:25
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
szerintem Rihanna tökéletes erre a szerepre!kíváncsian várom
2012. április 04. 15:20
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Szerintem Whitney túl értékes és tehetséges embert volt ahhoz, hogy egy amatőr játssza el őt. Nem feltétlenül kéne Rihanna showt csinálni Whitney életéből.
2012. április 04. 15:44
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
szerintem Rihanna hangilag tökéletes csaka viselkedésén kellene változtatni egy kicsit
2012. április 04. 17:04
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Szerintem Rihanna jó lenne a szerepre.
2012. április 04. 17:14
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Félretéve azt, hogy nem igazán csípem Rihannát, de azért mégis csak álljunk már meg...Mi lenne, ha mondjuk nem is készítenének filmet Whitney életéből... Mi lenne, ha nem csak a pénzt látná benne már megint pár kib*szott hollywoodi idióta?!..
Komolyan mondom, nem tudom hogy ez a világ merre tart már..
De ha már annyira meg akarják valósítani a projectet, akkor legalább valaki olyat válasszanak a szerepre, akinek valóban van olyan hangja ami megközelíti Whitney-ét(Jennifer Hudson??), és van mondjuk színészi tapasztalata, mert Rihanna Battleship-jét nem nevezném színészi háttérnek.
Komolyan mondom, nem tudom hogy ez a világ merre tart már..
De ha már annyira meg akarják valósítani a projectet, akkor legalább valaki olyat válasszanak a szerepre, akinek valóban van olyan hangja ami megközelíti Whitney-ét(Jennifer Hudson??), és van mondjuk színészi tapasztalata, mert Rihanna Battleship-jét nem nevezném színészi háttérnek.
2012. április 04. 18:26
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
na mondjuk hasonlitanak is egymasra
nem nagyon csak egy kicsit
nem nagyon csak egy kicsit
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

4 felhasználónak tetszik: