Szánalmasnak tartom hogy ha meghal egy híresség, akkor rögtön életrajzi filmet kell róla készíteni. Sőt, inkább gusztustalan, mert ez is mind pénzhajhász.
Rihanna amúgy mit akar? Ő énekesnő, nem színésznő. Pont Whitney szerepét kéne meghagyni olyannak, akinek a színészethez van tehetsége. Ha már annyira muszáj az a film, akkor valami ismeretlent preferálnék, nem olyat aki azért kapja meg a szerepet mert túl híres.
Rihanna Whitney Houston szerepét akarja
2012. április 03. 22:17
2012. április 03. 22:53
|
|
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline
|
eddig nem az volt, hogy nem akar színészkedni? de mind1, tudom magamról, hogy így se, úgy se nézném meg a filmet, nem szeretem az ilyen dolgokat, amik egy híresség halála után készülnek róla, hiszen ez az egész csak egy jó ötlet arra, hogy még több pénzt keressenek...
2012. április 03. 23:10
|
|
dorii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 241 Csatolások: 16 Azonosító: 157066 offline
|
Amy Winehouse -Lady Gaga
Whitney Houston -Rihanna ..őrület
de vicc nélkül én nagyon örülnék neki,ha Rihanna kapná a szerepet.Nagyon szeretem Rihannát ,remélem ővé is lesz a szerep.
R.I.P. :'(
de vicc nélkül én nagyon örülnék neki,ha Rihanna kapná a szerepet.Nagyon szeretem Rihannát ,remélem ővé is lesz a szerep.
2012. április 04. 00:02
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
"saját bevallása szerint részben miatta került a zeneiparba" Ez az indok? Komolyan? Szerintem ide lehetne még sorolni legalább 20 énekest, akiknek az életét megváltoztatta Whitney. Meg ha film készült az életéből. Készüljön, én nem vagyok semmi jónak az elrontója. De azért a producerek csak nem lesznek annyira hülyék, hogy Rihannának adják a szerepet. Valljuk be, színésznőként amatőr. Azért, mert idén szerepel a Csatahajóban, attól még lesz egyből profi
Whitney karakteréhez pedig TEHETSÉG kell.
2012. április 04. 06:01
Hát nem is tudom , rengeteg énekesnő jobb lenne erre a szerepre..
2012. április 04. 09:35
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Az egy dolog, hogy külsőre talán valamennyire vissza tudná adni azt amit kell. De hangilag Whitney közelében sincs. Szerintem több nála jóval megfelelőbb színésznő/énekesnő is akadna erre a szerepre. Nem hiszem hogy ő lenne a megfelelő.
2012. április 04. 09:40
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
ez furi,nem is tudom jó e ez
2012. április 04. 12:05
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
hááá mivan ma már mindenki másét akarja??
2012. április 04. 12:23
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
"...szóval részben ő a felelős azért, hogy a zeneiparban vagyok" - örök hiba ez Whitney részéről...
Másrészt; Rihanna mióta színésznő? Lehet én vagyok lemaradva,de tudtommal még egyszersem csillogtatta meg színészi tehetségét...(vagy amikor a klipjeiben ugrándozik az annak számít?) Az énekhangjáról nem is beszélve,mérföldekre van Whitneyétől...Szóval szerintem hattározottan rossz döntés lenne neki adni a szerepet.
2012. április 04. 12:34
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (dorii98 @ 2012.04.03. 23:10)
Amy Winehouse -Lady Gaga
Lady Gaga? No. Ennek a projektnek már annyi, akár volt belőle valami igaz, akár nem. Most rendező után néznek, anélkül pedig nincs film.
A világ egyik legundorítóbb dolgának tartom, hogy egy híresség meghal és rögtön utána elkezdik tervezni a filmet 'mert szerettük és nagy ikon volt, csak tisztelegni szeretnék előtte' dumával. Szerintem mindegy, hogy ki lesz benne, úgyis tolongani fognak az emberek, hogy megnézzék.
2012. április 04. 13:25
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
szerintem Rihanna tökéletes erre a szerepre!kíváncsian várom
2012. április 04. 15:20
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Szerintem Whitney túl értékes és tehetséges embert volt ahhoz, hogy egy amatőr játssza el őt. Nem feltétlenül kéne Rihanna showt csinálni Whitney életéből.
2012. április 04. 15:44
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
szerintem Rihanna hangilag tökéletes csaka viselkedésén kellene változtatni egy kicsit
2012. április 04. 17:04
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Szerintem Rihanna jó lenne a szerepre.
2012. április 04. 17:14
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Félretéve azt, hogy nem igazán csípem Rihannát, de azért mégis csak álljunk már meg...Mi lenne, ha mondjuk nem is készítenének filmet Whitney életéből... Mi lenne, ha nem csak a pénzt látná benne már megint pár kib*szott hollywoodi idióta?!..
Komolyan mondom, nem tudom hogy ez a világ merre tart már..
De ha már annyira meg akarják valósítani a projectet, akkor legalább valaki olyat válasszanak a szerepre, akinek valóban van olyan hangja ami megközelíti Whitney-ét(Jennifer Hudson??), és van mondjuk színészi tapasztalata, mert Rihanna Battleship-jét nem nevezném színészi háttérnek.
Komolyan mondom, nem tudom hogy ez a világ merre tart már..
De ha már annyira meg akarják valósítani a projectet, akkor legalább valaki olyat válasszanak a szerepre, akinek valóban van olyan hangja ami megközelíti Whitney-ét(Jennifer Hudson??), és van mondjuk színészi tapasztalata, mert Rihanna Battleship-jét nem nevezném színészi háttérnek.
2012. április 04. 18:26
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
na mondjuk hasonlitanak is egymasra
nem nagyon csak egy kicsit
nem nagyon csak egy kicsit
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

4 felhasználónak tetszik: