Kizárás fenyegette a megafiúkat
2012. április 04. 07:59
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Jajj ez a Berecki akkorra egy majom!!!
Olyan sokra van magától
Nem értem mit keres a zsürik között
Hisz csak egy ostoba musical énekes
Nem tudom miért van olyan sokra magától ez a kis vörös dög !!!!!
Olyan sokra van magától
Nem értem mit keres a zsürik között
Hisz csak egy ostoba musical énekes
Nem tudom miért van olyan sokra magától ez a kis vörös dög !!!!!
2012. április 04. 08:01
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Egyébként remélem a héten
egy kedvencem se fog szőnyeg szélén állni!
Ne hogy ez a k*csög döntsön róluk
egy kedvencem se fog szőnyeg szélén állni!
Ne hogy ez a k*csög döntsön róluk
2012. április 04. 09:30
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Ez szánalmas! Miért kéne kizárn? Istenem felnőtt emberek azt csinálnak amit akarnak ja és ki az aki nem megy el szombat este a haverjaival? Már nem azért de szerintem ezért nem lehetne valakit felelősségre vonni! Ja és ki ő hogy megparancsolja nekik hogy tovább kell aludniuk? Bereczki egy kis b*zi nem tudom miért vannak úgy oda érte az emberek tehetsége a 0-vel egyenlő és olyan nagyra tartja magát de nem igazán értem hogy mitől...?! És ha ezért lesznek sz@rok a többiek mert tovább kell aludniuk így kevesebbet próbálnak és ezért kiesnének az csak is Zolika lelkén száradhat mert ő nem engedte őket eleget próbálni... SZÁNALOM AZ A PASI!!!!!!!
2012. április 04. 11:45
|
|
RedArmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.19. Hozzászólás: 312 Csatolások: 5 Azonosító: 23353 offline
|
Kíváncsi vagyok hogy ez a Bereczki hány rúgott be, vagy ment el sörözni a cimboráival! Ja hát igen, akinek csak kirakat cimbijei vannak, azokkal nem is lehet! Dinnye!
2012. április 04. 11:50
|
|
l0rykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 184 Csatolások: 4 Azonosító: 129773 offline
|
de ez egy verseny basszus.ha már ezt nem tudják komolyan venni,akkor később mi lesz?egyetértek zolival,amugy meg a szabályokat nem ő írta ő csak használja mindazt ami a rendelkezésére áll.lehet h emiatt bunkónak meg parasztnak tűnik,de egyetértek vele annak ellenére hogy attilát én is szeretem
2012. április 04. 12:10
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
úr isten ezt azért nem hittem volna Bereczkiről
2012. április 04. 13:14
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
ha ezt sem tudják komolyan venni mi lesz később? O.O
2012. április 04. 13:46
Szerintem rohadtul túlreagál néhány dolgot, túlságosan maximalista. Azért szerintem ráfér egy kis lazulás a versenyzőkre, meg tök mindegy, nem Bereczkinek lesz elcseszve a jövője, hanem a versenyzőké, ha ilyet csinálnak (egyébként a két kedvencem és szerintem nagyonjók. )
2012. április 04. 15:41
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
Szerintem Bereczkinek igaza van, de úgy gondolom, hogy nem akarta őket kitiltani, csak rájuk ijeszteni, mert ha a többi megasztáros azt látná, hogy nem büntetnek a kihágásokért és akkor a többiek is ezt csinálnák és az viszont az élő show rovására menne...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: