Starity

Eltűnt a gyermekkor a 21. századból

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 04. 20:41 #141
Little Monster-GFF
Little Monster-GFF
첸게 ^^

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1162
Csatolások: 61
Azonosító: 161058
Hát igen...bejött például a facebook is... rolleyes.gif
2012. április 04. 20:53 #142
Lunita
Lunita

Státusz'never give in. never back down...' :)
Hozzászólás: 667
Csatolások: 669
Azonosító: 99242
nekem ebből egy csomó kimaradt. :$
2012. április 04. 20:56 #143
Bettisha
Bettisha
visszatérő vendég
Hozzászólás: 138
Csatolások: 0
Azonosító: 135122
ez nagyon jó cikk lett!! kisebb koromban ezeket n is mind megcsináltam viszont sajnos a húgaim már nem ://
2012. április 04. 20:58 #144
bucii
bucii

Státusz~ Élvezd az élet minden egyes percét - hisz egyszer élünk ;))
Hozzászólás: 1038
Csatolások: 9
Azonosító: 171514
nekem olyan jó gyerekkorom voolt smileeee.gif annyira visszamennék az időbe biggrin.gifD <3
2012. április 04. 21:02 #145
- törölt felhasználó -    
Idézet (misssha @ 2012.04.03. 21:33)
én 6 éves koromtól 12 éves koromig a nyár arról szólt hogy reggel kimegyek az udvarra (illetve lemegyek mert emeletes házban lakunk) játszok a barátaimmal (piknikezünk, focizunk, időgépet építünk, éneklünk, fogócskázunk, bújócskázunk, biciklizünk, fára mászunk, homokozunk,bunkit építünk, játszunk a kutyákkal/cicákkal) délben följövök, eszek, utána visszamegyek, és nagyon késő éjjel kiabál anyukám hogy jöjjek föl, de még akkor sincs kedvem. meg persze bent is játszottam, ha egyedül akkor babáztam vagy "főztem", a tesómmal meg legóztam, társasjátékoztam, bunkit építettünk.
még internet sem volt, ha tévéztem olyan filmeket néztem hogy vissza a jövőbe, ace ventura, stb, a mesék meg varázslatos iskolabusz, kockásfülű nyúl, franklin, vízipók csodapók, stb. ha számítógépeztem vagy a painttel rajzoltam, vagy játszottam az oroszlánkirályjal.
4 éves unokaöcsém már háborús játékokkal játszik. szerintem ez nagyon szomorú. nekem a gyerekkorom sokkal de sokkal jobb volt mint a mostani tini éveim. nem volt megfelelési kényszer, nem volt ilyen nagy nyomás rajtunk a suli miatt.. mostmeg ahogy fölnövünk minden olyan komollyá válik. pont nemrég néztem a kis hableány 2-t, mert az volt majdnem a kedvenc mesém, és azon gondolkodtam hogy "pff, az a legnagyobb gondja hogy nem mehet el a tengerbe? ezért akar világgá menni?" és akkor eszembe jutott hogy az ilyen meséket is úgy jó nézni ha az agyunkat visszakapcsoljuk gyerekbe. a mostani gyerekek olyan gyorsan felnőnek, szerintem ez nem jó :S egyszer hallottam egy 5 évestől hogy elege van már hogy ő már szakított Tomival, de ő nem érti meg hogy már nem őt szereti, hanem Zolit.. jééééé.. szóval.. ha nekem lesz gyerekem tuti hogy úgy fog felnőni ahogy én nőttem föl. igazából ha őszinte akarok lenni, én még most is inkább visszamennék gyerekbe. sokkal jobb volt :/

igen, én is ezt kívánom, sokkal jobb lenne gyereknek lenni..játszani, ugrándozni, nevetni aggódás nélkül..régi szép idők sad.gif
2012. április 04. 22:02 #146
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Idézet (misssha @ 2012.04.03. 21:33)
én 6 éves koromtól 12 éves koromig a nyár arról szólt hogy reggel kimegyek az udvarra (illetve lemegyek mert emeletes házban lakunk) játszok a barátaimmal (piknikezünk, focizunk, időgépet építünk, éneklünk, fogócskázunk, bújócskázunk, biciklizünk, fára mászunk, homokozunk,bunkit építünk, játszunk a kutyákkal/cicákkal) délben följövök, eszek, utána visszamegyek, és nagyon késő éjjel kiabál anyukám hogy jöjjek föl, de még akkor sincs kedvem. meg persze bent is játszottam, ha egyedül akkor babáztam vagy "főztem", a tesómmal meg legóztam, társasjátékoztam, bunkit építettünk.
még internet sem volt, ha tévéztem olyan filmeket néztem hogy vissza a jövőbe, ace ventura, stb, a mesék meg varázslatos iskolabusz, kockásfülű nyúl, franklin, vízipók csodapók, stb. ha számítógépeztem vagy a painttel rajzoltam, vagy játszottam az oroszlánkirályjal.
4 éves unokaöcsém már háborús játékokkal játszik. szerintem ez nagyon szomorú. nekem a gyerekkorom sokkal de sokkal jobb volt mint a mostani tini éveim. nem volt megfelelési kényszer, nem volt ilyen nagy nyomás rajtunk a suli miatt.. mostmeg ahogy fölnövünk minden olyan komollyá válik. pont nemrég néztem a kis hableány 2-t, mert az volt majdnem a kedvenc mesém, és azon gondolkodtam hogy "pff, az a legnagyobb gondja hogy nem mehet el a tengerbe? ezért akar világgá menni?" és akkor eszembe jutott hogy az ilyen meséket is úgy jó nézni ha az agyunkat visszakapcsoljuk gyerekbe. a mostani gyerekek olyan gyorsan felnőnek, szerintem ez nem jó :S egyszer hallottam egy 5 évestől hogy elege van már hogy ő már szakított Tomival, de ő nem érti meg hogy már nem őt szereti, hanem Zolit.. jééééé.. szóval.. ha nekem lesz gyerekem tuti hogy úgy fog felnőni ahogy én nőttem föl. igazából ha őszinte akarok lenni, én még most is inkább visszamennék gyerekbe. sokkal jobb volt :/

meghajolo.gif Nagyon igaz. Hatalmas nyomás van már a gyerekeken is, nagyon rossz irányba halad a Világ. Pont tegnap hallottam a kicsiket a sulimosdóba beszélgetni. Had ne írjam le milyen szavakat használtak... megkérdeztem tőlük, hogy hanyadikosok. Ötödikesek. Már egy 2-osra is rászóltam, hogy amíg nem tudja, mit jelent a "r*banc" szó ne használja. Nekem 2-ba még az volt a felháborító, hogy a "hülye" szó benne volt egy olvasmányba.
Én kint festettem a kertben, bent és az udvaron is napont építettem bunkit, és a legizgalmasabb dolog az volt ha Apukám kocsijába beülhettem. Nekem is voltak nem gyerekhez illő dolgaim, 11 évesen épp a South Park korszakomat éltem, 9 évesen imádtam a Horrorra Akadvát és Anyukámnak köszönhetően sosem hittem, hogy a gólya hozza a gyereket, de féltem a Jelek című filmtől, szóval nem mertem a földönkívüliek miatt nyitott ablaknál aludni, rettegtem a szamurájoktól, akik félbe tudnak vágni a kardjukkal, sírtam a Godzilla végén, mert meghal szegénykém, még megvannak a tejfogaim amit a párna alá tettem, és a Mikulásnak írt levelem.
Sosem voltam egy aktív gyerek, csak 4 évig táncoltam, utána inkább a rajzszakkör maradt meg. Kijártam nyaranta biciklizni(bár bevallom több, mint egy éve nem ültem szobabiciklin kivül más biciklin), és örülök, hogy Hannah Montana és High School Musical megszállott voltam és nem Shake It Up fanatikus.
Visszasírom azt, hogy én azon a számítógépes játékon nöttem fel, amiben egy plüssmackó lepi meg a gazdáját a szülinapjára. Meg a Tarzanon, Oroszlánkirályon, és azon a bacik vs. gyógyszeres dolgon. Számítógép volt, de nem Facebook meg Call of Duty. Hihetetlen, mennyi minden változott ezalatt a pár év alatt. Félek belegondolni mi lesz 5 év múlva.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. április 05. 07:52 #147
- törölt felhasználó -    
Ez sajnos igaz, én se voltam olyan rég 10 éves, de én is sokkal több időt töltöttam a szabadban, mint a mai gyerekek.
2012. április 05. 09:28 #148
bettike99
bettike99
unicorn.

Státuszyou see me standing but i'm dying on the floor
Hozzászólás: 3977
Csatolások: 159
Azonosító: 151860
Hát igen... én már rég elmúltam 10 szóval én egy csomó dologból kimaradtam sad.gif
2012. április 05. 09:31 #149
Cinzina
Cinzina
*Crystal Light*

Státusz"What the hell is the matter with you?!"
Hozzászólás: 1441
Csatolások: 4663
Azonosító: 37030
Megjegyzem, pontosan a gyerekkor hiánya miatt van egyre több gyerekes felnőtt... Aki képtelen felelősséget vállalni, és egyáltalán, felnőttként viselkedni. De nem baj, előbb-utóbb visszatérünk majd a rendes kerékvágásba smileeee.gif
2012. április 05. 10:03 #150
Cher Sugar
Cher Sugar
Rihanna Navy

Státusz*HA NEM INDOKLOD A BEJELÖLÉST,SZÍVFÁJDALOM NÉLKÜL ELUTASÍTOM!*
Hozzászólás: 1869
Azonosító: 165595
ezek közül szinte az összeset megcsináltam már.:biggrin.gif
Nálunk szokott szünetekben aludni az unokatesóm és vele mindig építünk bunkit biggrin.gif egyszer limonádét is árultunk tongue.gif
2012. április 05. 10:13 #151
- törölt felhasználó -    
Én kb. 4.-es koromig nem kaptam számítógépet és mégis mennyi mindent tudtam csinálni *-*
Mindig bunkit építettem a szobámban és oda rejtőztem el a plüssállatkáimmal és a mamám sütijeivel és teadélutánoztunk biggrin.gif Aztán kicsentem az edényeket és a fakanalakat a konyhából és zseniális háromfogásos vacsikat csináltam a családnak :')) Milyen jó volt istenem.. Most meg ha eljön hozzánk egy 7-8 éves kis ismerősöm az az első kérdése hogy "Bekapcsoljuk a gépet?!" És hisztizik ha nem csinálom meg.. Rémes!
Már rég eldöntöttem, hogy hogyha nekem gyerekem lesz sokat fogunk kirándulni, mókázni, hogy igazi kiskölyök lehessen nem pedig elvakult gép-mániás... -.-"
2012. április 05. 10:28 #152
- törölt felhasználó -    
Amúgy erről eszembe jutott kicsit a Good Charlotte-tól a 1979 wub.gif
"On the weekends
He'd load the car
up with the kids and
they'd go fishing"
2012. április 05. 10:32 #153
LeslieLora
LeslieLora
visszatérő vendég
Hozzászólás: 441
Azonosító: 138039
Hát én az erdő mellett lakom, ahova állandóan kirándulni vagy sétálni járunk, és régebben a barátaimmal "felfedeztünk" mindent, volt egy kis birodalmunk ahol mindenkinek volt egy fája amire felmászott. Néha úgy néztem ki mint egy vadember/amazon azon kívül 5 évig voltam cserkész. Visszasírom ezeket az időket, de legalább nem maradtak ki! :'( biggrin.gif
2012. április 05. 12:11 #154
- törölt felhasználó -    
OLvasás közben nosztalgiázni kezdtem...kiskoromban minden nap kinnt voltunk, még esőbe sem mentünk be a házba inkább a saját kinti faházunkba játszottunk. Csak aludni meg enni mentünk be (nyáron) biggrin.gif de most, Pesten vagyok és minden nap csak a város...sad.gif régi szép idők!
2012. április 05. 12:16 #155
kovi2
kovi2
Cosima

StátuszEnchantée <3
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 852
Azonosító: 144885
hát igen én ezekből sajnos nem sokat csináltam meg.
2012. április 05. 13:22 #156
- törölt felhasználó -    
Én szinte az összeset! Najó iránytűt és kötélhintát nem de az is valami hogy 8-at. smileeee.gif
2012. április 05. 13:54 #157
KocskyB
KocskyB
visszatérő vendég

Státuszaz élet fair, csak jól kell játszani
Hozzászólás: 402
Azonosító: 134645
régi szép idők bakker.
az én gyerekem nem lesz kocka az biztos!
2012. április 05. 14:00 #158
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
a sárból pite volt annak idején a szpecialitásom
2012. április 05. 14:32 #159
berniii
berniii

Státuszhttp://megalkuvooptimista.tumblr.com/
Hozzászólás: 844
Azonosító: 151631
ez a 10 pontos nagyon tetszett smileeee.gif
2012. április 05. 15:06 #160
eva tarko
eva tarko
єxpєc†o pα†ronum™
Hozzászólás: 2133
Csatolások: 7196
Azonosító: 114770
Hát igen ez nagyon igaz manapság már nem látsz egy gyereket sem fogócskázni de számítógépezni...sad.gif
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok