Eltűnt a gyermekkor a 21. századból
2012. április 04. 16:31
úúúristen ezek a lányok hogy néznek kiii?xddd én biztos normálisabban néztem ki 10 évesen.
d
2012. április 04. 16:38
|
|
TheWiraagvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 194 Csatolások: 0 Azonosító: 147234 offline
|
Ez a „Tíz dolog, amit meg kell tenned, mielőtt betöltöd a tízet” dolog engem a Sims-re emlékeztet... ott vannak ilyen életcélok vagy mik amiket teljesíteni kell. =]
2012. április 04. 16:42
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (TheWiraag @ 2012.04.04. 16:38)
Ez a „Tíz dolog, amit meg kell tenned, mielőtt betöltöd a tízet” dolog engem a Sims-re emlékeztet... ott vannak ilyen életcélok vagy mik amiket teljesíteni kell. =]
Többek között az, hogy ÉLJÜNK. Nemcsak a szoba falai között.
2012. április 04. 16:52
Ugyan, én nekem van életem. Géphez, vagy reggel kerülök /ha nincs suli/, vagy ilyenkor amikor hazaértem. Régen másztam fára, volt erdei bunkim és kint voltam. Most is kint voltam. Szóval ez a veszély teljesen csak az elkövetkező generációkat sújtja.
2012. április 04. 16:52
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
szerintem sok embernek vagyis tininek a kamaszkora is. főleg a fészbuk miatt. Persze van kivétel, de őszintén bevallom nekem is néha nehezemre esik, hogy abba hagyjam. Már próbálok odafigyelni, h ne gépezzek sokat, és sikerül is.
Sajnálom az ilyen kisgyerekeket akiknek a gyerekkoruk a számítgép. Engem anno szinte nem engedtek gépezni, vagy ha igen, akkoris csak azzal az egeres játékkal, és kb 10-20 percig.
Hála az Égnek nekem rendes gyerekkorom volt.
U.i.: Nagyon jó cikk.
Sajnálom az ilyen kisgyerekeket akiknek a gyerekkoruk a számítgép. Engem anno szinte nem engedtek gépezni, vagy ha igen, akkoris csak azzal az egeres játékkal, és kb 10-20 percig.
Hála az Égnek nekem rendes gyerekkorom volt.
U.i.: Nagyon jó cikk.
2012. április 04. 17:05
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Annyira lennék újra kisgyerkőc.. persze nem ebben a "mai világban". A cikkel nagyban egyetértek, de itt nem csak a gyerekekkel van a gond és a technológia fejlődésével, hanem sajnos a szülőkkel is. Sőt! Rengeteg családnál látom azt hogy a szülőnek nincs ideje a gyerekre, mert mindketten dolgoznak vagy egyéb elfoglaltságuk van! Régen voltak szabályok, mára már kezdenek ezek is elfakulni.. Amíg nem volt kész a házim addig nem mehettem sehová, utána lógtunk a barátokkal játszótéren, erre- arra és abszolút nem zavart hogy nem volt egy okos telefonom amin folyamat a fészbúkon lóghattam volna. Egészen 13-14 éves koromig max "este" 7-ig lehettem kint, és ha nem értem haza akkor igenis volt dorgálás, ma meg mi van? Ha a szülő nem enged valamit a gyereknek, jóformán már a szülő a hibás és " tönkre teszi a gyerek életét". Szerintem hatalmas problémák alakultak ki, és ez egyre rosszabb lesz.
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2012. április 04. 18:00
|
|
EsztijaCsokimaci.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1036 Csatolások: 689 Azonosító: 159207 offline
|
nekem mind a 10megvolt hála istennek. :')
örülök hogy nem abban nőttem fel amiben a mai gyerekek...
konkrétan megyek a buszon és a 8éves kisfiúnál iphone4. fogalma sincs hogykell kezelni de kérkedik vele... nevetséges. én örültem a pokémon kártyáimnak meg a plüsskutyámnak.
örülök hogy nem abban nőttem fel amiben a mai gyerekek...
konkrétan megyek a buszon és a 8éves kisfiúnál iphone4. fogalma sincs hogykell kezelni de kérkedik vele... nevetséges. én örültem a pokémon kártyáimnak meg a plüsskutyámnak.
2012. április 04. 18:18
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
8.,9.-es nem történt meg :/...De a többi igen
2012. április 04. 18:27
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Hát mai 9-10 évesek telefonokkal futkosnak...de nekem 9-10 évesen fantáziám volt...^^
2012. április 04. 18:49
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
nekem a 9es nem volt meg. xd
2012. április 04. 18:50
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
de a többi igen
2012. április 04. 18:52
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Nos nem tudom mit csinálok az unokahúgommal, az elkövetkező 7 évben, mert most 3 éves korára már kipipáltunk mindent, amin a listán szerepel 
Mostanában szereti bekapcsolni a laptopomat és kergettetni a nyilat a kurzorpadon, a Nod32 ellenőrzőablakát " vigyázó robotbácsinak" hívja
Jövőre már 4 éves lesz, azt hiszem megírjuk ide az első bejegyzését, aztán futunk egyet a játszótérre, vagy sárkány-repülőzni, amit imád
Szerintem lehet egyszerre valaki a modern kor gyermeke és megélheti emellett a természetes gyermekkorát is. Csak odafigyelés kérdése, hogy ennek arányai ne boruljanak fel.
U.i.: Aki a jobboldali első képhez hasonlóan öltözteti a gyermekeit azt karóba kéne húzni, hogy a döglegyek egyék ki a szemét az ilyen kretén szülőnek.
Mostanában szereti bekapcsolni a laptopomat és kergettetni a nyilat a kurzorpadon, a Nod32 ellenőrzőablakát " vigyázó robotbácsinak" hívja
Jövőre már 4 éves lesz, azt hiszem megírjuk ide az első bejegyzését, aztán futunk egyet a játszótérre, vagy sárkány-repülőzni, amit imád
Szerintem lehet egyszerre valaki a modern kor gyermeke és megélheti emellett a természetes gyermekkorát is. Csak odafigyelés kérdése, hogy ennek arányai ne boruljanak fel.
U.i.: Aki a jobboldali első képhez hasonlóan öltözteti a gyermekeit azt karóba kéne húzni, hogy a döglegyek egyék ki a szemét az ilyen kretén szülőnek.
2012. április 04. 19:18
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
Nekem ezek megvoltak. Bunkerépítés mesterei voltunk. Még létrát is tudtunk csinálni, ami kibírt minket. Most meg rohannak gépezni az alsósok. -.-' Nem is tudják milyen jó dolog.
2012. április 04. 19:55
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
undorító a "mai" fiatalok hozzáállása a dolgokhoz :/ nyávognak, ha nincs iPhone-juk, meg lap-top.juk...13 évesen már a fiúk érdeklik..ilyen idősen, még lent játszottam a játszótéren
2012. április 04. 20:06
|
|
dorii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 241 Csatolások: 16 Azonosító: 157066 offline
|
a 9. nem volt meg nekem sem..de a többit kipipálhatnám 
Egyébként nagyon jó cikk lett.És nagy benne az igazság.A mai fiatal gyerekek haza mennek iskolából és az első dolguk a tanulás után,hogy leülnek a gép elé.Persze tisztelet a kivételnek ,de a többsége ezt teszi.És ma már sok gyerek beteg is ,de itt konkrétan nem a megfázás meg ilyenekre gondolok,hanem pl. nagyon gyakori a hátgerincferdülés is.Mert a gyerekek nem mozognak csak bent ülnek,gubbasztanak a gép előtt.Régen meg másztak,futkároztak,verekedtek(persze nem véres harcra gondolok)Aztán gondolom egyre több a rövidlátó gyerek is.A számítógép tönkre teszi nagy mértékben a szemet.Én már csak tudom én rövidlátó vagyok és a hátgerincemmel is gond van.És még sorolhatnák mindenféle dolgokat.De gondoljunk bele ,ha már ennyire ide fejlődött a világ,akkor mi lesz később??
!
Egyébként nagyon jó cikk lett.És nagy benne az igazság.A mai fiatal gyerekek haza mennek iskolából és az első dolguk a tanulás után,hogy leülnek a gép elé.Persze tisztelet a kivételnek ,de a többsége ezt teszi.És ma már sok gyerek beteg is ,de itt konkrétan nem a megfázás meg ilyenekre gondolok,hanem pl. nagyon gyakori a hátgerincferdülés is.Mert a gyerekek nem mozognak csak bent ülnek,gubbasztanak a gép előtt.Régen meg másztak,futkároztak,verekedtek(persze nem véres harcra gondolok)Aztán gondolom egyre több a rövidlátó gyerek is.A számítógép tönkre teszi nagy mértékben a szemet.Én már csak tudom én rövidlátó vagyok és a hátgerincemmel is gond van.És még sorolhatnák mindenféle dolgokat.De gondoljunk bele ,ha már ennyire ide fejlődött a világ,akkor mi lesz később??
2012. április 04. 20:22
Bunkerépítés (kint vagy bent)
Sárból pitét építeni
Sárból pitét építeni
2012. április 04. 20:23
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Nagyon jók! És én is pártolom bár be lell vallanom már jó pár éve betöltöttem a 10-et de a "Megpróbálni megszámolni a csillagokat" még ma is eszembe jut ha éppen unatkozom vagy az éjszaka közepén felébredek és nem tudok visszaaludni...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.