Szerintem a '96-'98-as generációk az utolsók, akik ezeket mind átélték... Azon túl pedig katasztrófa mik nincsenek. Én, személy szerint örülök, hogy egy normális gyerekkorom volt, és, hogy tapasztalhattam, hogy milyen az, amikor nyakig sárosan/homokosan, lehorzsolt térdekkel és karokkal mentem haza délutánonként a játszótérről.
Eltűnt a gyermekkor a 21. századból
2012. április 07. 10:44
|
|
Timyy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 158267 offline
|
Nagyon jó cikk lett!
Szerintem a '96-'98-as generációk az utolsók, akik ezeket mind átélték... Azon túl pedig katasztrófa mik nincsenek. Én, személy szerint örülök, hogy egy normális gyerekkorom volt, és, hogy tapasztalhattam, hogy milyen az, amikor nyakig sárosan/homokosan, lehorzsolt térdekkel és karokkal mentem haza délutánonként a játszótérről.
2012. április 07. 10:45
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Nekem szinte egy sem volt meg, de Nekem nem az a gyerekkor, ha a bújócska mestere leszek vagy, ha kötélhintát építek, hanem az, hogy egyszerűen jól érzem magamat a bőrömben... Egyáltalán nem érzem úgy, hogy eltűnt a gyerekkorom, csak mert nem csináltam meg tíz pontot.!
2012. április 07. 11:35
|
tevemomokababaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 172865 offline
|
Nekem 1 vagy 2 volt csak meg de ugyanolyan jó gyerekkorom volt attól hogy nem építettem kötélhintát vagy nem csináltam iránytűt.
2012. április 07. 12:43
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Nekem szerencsére normális gyerekkorom volt emlékszem amikor kicsi voltam és még megvolt a mamám kertes háza akkor a tesómmal folyton kint játszottunk a cicákkal megy a kutyákkal sőt még mi szedtük ki a tojásokat is a tyúkoktól és volt egy ilyen autógumiból készült hintánk is
ha meg éppen otthon voltunk az emeletes házba akkor estéig kint játszottunk a házbeli gyerekekkel szóval hatalmas köszönettel tartozom a szüleimnek hogy ilyen jó gyerekkorom volt és 12 éves koromig nem is volt számítógépünk és ezért szintén nagyon hálás vagyok a szüleimnek
2012. április 07. 14:34
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Én még mindig élvezem hogy gyerek vagyok de sose tudok senkivel se játszani mert nem szeretnek velem játszani mert azt mondják hogy túl gyerekesek azok a játékok.
2012. április 07. 15:02
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Uram Teremtőm, hová süllyedt a világ, jaj, sírjunk... Változnak az idők, a szokások és az emberek (igen, a 18 év alattiak is), ezt el kell fogadnunk és kész. Korántsem biztos, hogy rosszabb ember válik egy "számítógép által nevelt"ből, mint egy egész nap homokvárakat építőből. Ezzel evidens módon nem azt akarom mondani, hogy egészséges dolog hermetikusan elzárnunk magunkat a külvilágtól, mert mozogni, friss levegőt szívni is kell néha, de mi van akkor, ha másnak nem az jelenti a kikapcsolódást? Régen kevesebb volt a lehetőség, én spéci örülök, hogy nem nagyanyámék gyerekkorát tudhatom a magaménak.
2012. április 07. 15:21
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Én még emléxem hogy az utca beli kölykökkel kint búlyócskáztunk, árokcicáztunk stb...
Hálistennek jó gyerekkorom volt, és az 5 éves öcsém is szeret kinnt lenni a játszótéren
)
2012. április 07. 15:41
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
Amikor kicsi voltam én is sokat játszottam kint az utcabeliekkel és tényleg jó volt 
Most már más a helyzet, mivel a 9 éves öcsém inkább gépezik meg psp-zik, de egyetértek IAmTheCheeseMaestro a világ változik, és én is örülök, h nem a nagyszüleim idejében születtem!
Most már más a helyzet, mivel a 9 éves öcsém inkább gépezik meg psp-zik, de egyetértek IAmTheCheeseMaestro a világ változik, és én is örülök, h nem a nagyszüleim idejében születtem!
2012. április 07. 16:36
|
|
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline
|
én szinte mindennap kint vagyok, ezeknek több mint a felét tudom is..
igaz már elmúltam egy kicsivel tíz éves..: D és néha a tanulásra szánt időm is rámegy,de megéri ; )
2012. április 07. 17:44
|
|
janett812új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 155914 offline
|
Úgy gondoom, hogy nagyon jó ötlet ez a kezdeményezés, mert a mai kisgyermekek nagy része jobban szeret a számítógép előtt ülni, és öldöklős játékokkal játszani, mintsem, hogy a szabadba legyenek. Őszintén remélem, sikerül mindezt megvalósítani.
2012. április 07. 19:46
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
ez inkább azok kéne szivre vegyék akik usznak a pénzben mármint főleg a sztárok annyi a pénzük mind a szemét mindent meg tudnak venni mások meg éheznek annyijuk nincs hogy egyet telefonáljanak.ez miért van?a pénzéhes emberek miatt és elég sok köze van ennek a gyerekkorhoz!!
2012. április 07. 21:01
|
|
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline
|
jaj ez elkeserítő..
milyen rossz volt ezt olvasni, ugyanakkor köszönöm a cikket is. egyébként ez így van, szerintem leginkább Amerikában, de itt nálunk is van egy-két ilyen kisp*csa/p*cs..
2012. április 07. 22:27
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
szerintem ebből Noah-t és Emily-t ki kéne hagyni.Mert Emily eléggé gyerekes még mindig,és csak 11 éves egyrészt másrészt pedig ne Noah-hoz hasonlítsátok.Én nagyon bírom Ems-t,szóval...
2012. április 08. 15:22
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Nem értem, miért kell ekkora ügyet csinálni ebből. Persze, változnak az idők. De ne reagáljunk túl mindent, könyörgöm...pontosan két ismerősöm az, aki nap mint nap a gép előtt ül, a többiek mind normálisak, pedig akadnak köztük olyanok is, akik a 21. században születtek.
A mai kisgyerekek nem szánalmas kockák, csak más generáció, és nem feltétlenül rosszabb.
A mai kisgyerekek nem szánalmas kockák, csak más generáció, és nem feltétlenül rosszabb.
2012. április 08. 17:10
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Köszönöm, Team Delena 4ever, valójában én sem tartozom a befásult, napvilágot jóformán nem látott kockafejek (közvéleményt idéztem) közé, bármikor kimegyek hülyülni a többiekkel és jókedvvel teszem, ellenben nem nézem kevesebbe az otthon ülős típusokat. Kiskoromban sem volt ez másképp, szerettem a szabadban tölteni az időm, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a 20. század éveiben jártunk még, mikor idesanyám szép világunk nyakába varrt.
Slusszpoén, hogy nem is vagyok egyedül, a mi korosztályunk egész "normális és jó gyerekkorú" ebben a tekintetben.
2012. április 08. 18:01
Én '94-es vagyok és a „Tíz dolog, amit meg kell tenned, mielőtt betöltöd a tízet” listáról, mindent megtettem bőven 10 éves korom előtt... x)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: