Eltűnt a gyermekkor a 21. századból
2012. április 06. 17:15
|
|
DoraTheDirectonerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 172418 offline
|
egyet értek én is
2012. április 06. 18:49
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Lizania én is egyet értek
2012. április 06. 19:02
Egy kis részt egyet értek,de nem mindenben.Sok dologban egyet értek az elöttemszólókkal,pl Lizania-val is.Na igen,mindenkinek ez a saját dolga,ők döntik el hogy mit is akarnak pontosan...
2012. április 06. 19:41
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Amíg nincs gyerekem, és mivel én már nem vagyok gyerek, illetve testvérem sincs bár milyen szomorú is a téma, de engem hidegen hagy. Mindenesetre örülök, hogy a számítógép előtti időkben voltam gyerek.
2012. április 06. 19:42
|
|
ElizabethGúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 171024 offline
|
A második képen lévő lányoknak se lesz rendes felnőttkora, és gyermekek se voltak igazán!
Amúgy nagyon aranyos összeállítás, nagyon jó cikk, elmosolyodtam 'A „Tíz dolog, amit meg kell tenned, mielőtt betöltöd a tízet” pontjai'-n. Gratulálok a szerzőnek
Amúgy nagyon aranyos összeállítás, nagyon jó cikk, elmosolyodtam 'A „Tíz dolog, amit meg kell tenned, mielőtt betöltöd a tízet” pontjai'-n. Gratulálok a szerzőnek
2012. április 06. 19:44
|
|
ElizabethGúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 171024 offline
|
Idézet (Lizania @ 2012.04.06. 15:10)
Nekem ez nem tetszik. Minden szülőnek a saját felelősége, hogy mit csinál a gyerek. Én sosem szerettem a szabadban lenni, még akkor sem amikor azt sem tudtam mi az a számítógép, TV-zni is alig TV-ztem, videojátékokkal pedig még sosem játszottam (ez ma is igaz). És nem értem miért ítélik el azt aki hamar fel akar nőni! Én mindig is idősebb akartam lenni, mint amennyi voltam épp és ez ma is így van. Sosem azt csináltam, mint a korosztályom, hanem azt, min 1-2 korosztállyal többek. Nem is érzem magam jól a korombeliekkel. Nem szeretem ha gyereknek hívnak, mert én már felnőttnek (vagy legalább 6 évvel idősebbnek) érzem magam. Ebből a 10-ből is csak úgy van meg 4, hogy rámparancsoltak, hogy játsszak az uncsitesóimmal. Szóval ezt az egészet egy nagy marhaságnak/hülyeségnek tartom!
Ez nem normális, az élet nagyon gyorsan elmegy, 20 évesen meg bánni fogod, hogy nem voltál gyerek, elhiheted
Egy gyerek legyen gyerek, nem kell játaszani a szabadban, de az az egészség titka
2012. április 06. 23:16
Én csak a(z):1,9-est nem próbáltam ki 10 éves korom előtt.
A csillagokat egyébként még mindíg számolom.
2012. április 07. 09:39
|
|
Szaszy1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.16. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 171339 offline
|
hogy érted http://starity.hu/profil/166707-paculyy/
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: