Solange Knowles nemcsak gyönyörűséges hanggal rendelkezik, hanem a kifutón is megállja a helyét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Solange Knowles karrierje ismét fellendül
2012. április 03. 17:19
csak beyoncé miatt ismerik, mellesleg nem is szép szerintem...
2012. április 03. 17:30
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Beyoncé miatt ismerik? 
Két szólóalbuma jelent meg, melyek mind egytől-egyig igényesek, csak gondolom nem a te(ti) hangzásvilágotok amit képvisel. Gyönyörű hangja van, és olyan csodás igényes albumokat hozott össze. Hallgasd meg mondjuk, a dalait, és rájössz, hogy az embereknek nem csak Beyoncé miatt kell, hogy ismerjék őt.
Solange nagyon is szép, tény, hogy a mostani haja az én tetszésemet sem nyerte el, szeretem ezt a hajtípust, de a régebbi haja jobban állt neki, de az utóbbi időben még "feketébb" a haja.
http://cdn.eurweb.com/wp-content/uploads/2012/01/Solange+-+Favors+Lyrics.jpg
Két szólóalbuma jelent meg, melyek mind egytől-egyig igényesek, csak gondolom nem a te(ti) hangzásvilágotok amit képvisel. Gyönyörű hangja van, és olyan csodás igényes albumokat hozott össze. Hallgasd meg mondjuk, a dalait, és rájössz, hogy az embereknek nem csak Beyoncé miatt kell, hogy ismerjék őt.
Solange nagyon is szép, tény, hogy a mostani haja az én tetszésemet sem nyerte el, szeretem ezt a hajtípust, de a régebbi haja jobban állt neki, de az utóbbi időben még "feketébb" a haja.
http://cdn.eurweb.com/wp-content/uploads/2012/01/Solange+-+Favors+Lyrics.jpg
1 felhasználónak tetszik:
Johinna
2012. április 03. 17:32
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Szerintem Solange nagyon szép, megérdemli, hogy sikeres. Nem kéne ekkora baromságokat írogatni itt előttem. Most komolyan, ismeritek egyáltalán őt? Attól, hogy nincs körülötte akkora hírverés, mint B körül, attól még tehetséges, sőt, szerintem neki keményebben is kell dolgozni az elismerésért. Használjátok ésszel a netet, mielőtt kinyitjátok a virtuális szátokat, lécci.
2012. április 03. 17:35
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Még hogy a testvére miatt ismerik? Ez a nap vicce
Solange tízszeresen lekörözi, mind a művészetekben, mind bármi másban a drágalátos testvérét. Beyoncé dalai kizárólag a slágeres tömegcuccra vágyó emberek vágyait elégítik ki /bár nem volt ez mindig így/, Solange zenéje kifinomult, csakúgy, mint az ízlése és egyszerűen magával ragadó.
2012. április 03. 17:45
Nem mondtam, hogy nem tehetséges, csak hogy szerintem nem szép..és azért mondtam, hogy beyoncé miatt ismerik, mert én speciel beyoncéról ismertem meg..soha nem is hallottam róla..
2012. április 03. 17:57
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
meyah_ nekem se..
2012. április 03. 18:15
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
szerintem gyönyörű Solange, tehetséges és tényleg más stílust képvisel, mint Beyoncé, éppen ezért fölösleges összehasonlítani őket. Két világ a két testvér.
De nekem az sem tetszik, hogy Bee egyből tucatelőadó lett
A végén az lesz, hogy már nem is tud Beyoncé énekelni, vagy mi van?!
De nekem az sem tetszik, hogy Bee egyből tucatelőadó lett
2012. április 03. 21:03
azthittem már új albuma lesz, annak a hírnek jobban ÖRÜLTEM volna
2012. április 04. 21:53
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Beyonce miatt ismerik lol
Ha így lenne, nem gondoljátok -idióták- hogy már világsztár lenne? Pont amiatt nem ilyen híres, mert az ilyen tudatlan emberek esélyt sem adnak neki, pedig ha adnának, minimális zenei ízléssel meglátnák két perc alatt, hogy Beyoncéhez köze nincs, teljesen más, és teljesen megállja a helyét. Igazi művész, nem pedig egy kommersz popsztár, és főleg nem egy nővérke hátán felkapaszkodott senki. Miért nem néztek utána, mielőtt BULLSHITet beszéltek, haaa?
Istenem, az idegeim...
Ja ésés imádomimádomimádom az afro haját, simán az eddigi legjobb haja.
Na ilyet EGYESEK sosem tennének meg, nehogymár feketének is látszanak... Johinna mindent leírt már.
Ha így lenne, nem gondoljátok -idióták- hogy már világsztár lenne? Pont amiatt nem ilyen híres, mert az ilyen tudatlan emberek esélyt sem adnak neki, pedig ha adnának, minimális zenei ízléssel meglátnák két perc alatt, hogy Beyoncéhez köze nincs, teljesen más, és teljesen megállja a helyét. Igazi művész, nem pedig egy kommersz popsztár, és főleg nem egy nővérke hátán felkapaszkodott senki. Miért nem néztek utána, mielőtt BULLSHITet beszéltek, haaa?
Ja ésés imádomimádomimádom az afro haját, simán az eddigi legjobb haja.
1 felhasználónak tetszik:
Appalache
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.