Demi Lovato odáig van Niall Horanért
2012. április 06. 18:39
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Lehet csak én gondolom így, de szerintem nagyon összeillenek.
És ha szerelem nem is lesz belőle, azért egy duettre vevők vagyunk.
2012. április 07. 13:19
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
édesek lennének együtt
2012. április 08. 16:36
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
jaj demi kiért nincs oda ://
2012. április 08. 21:22
|
|
DoooDuuDoreen Tomlinson ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3227 Csatolások: 547 Azonosító: 171198 offline
|
Először is mindkettőjüket nagyon szeretem.. Háát szerintem rohadtul nem illenek össze, Niall egy aranyos ír srác, Demi meg egy vadulós amcsi csaj. Remélem, hogy nem lesz köztük semmi!
2012. április 09. 13:36
Én örülök ennek, Niall a kedvencem a bandából!! =)
2012. április 09. 18:11
|
|
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline
|
imádom Niallt.. Szeretem Demiit.
) De nem tudom megállapítani hogy most összeillenek-e vagy nem mert amikor egy kép van ketőjükről imádnivalóak együtt.
) de hogy hogy jönnének ki egymással azt csaki ők tudják azért szurkolok ha ők boldogok akkor én is .
)♥♥♥:$$
2012. április 10. 19:05
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Szerintem nem lenne jó ha összejönnének...
Ezt a gyereket most úgyis egy csomó tinilány imádja, így egy csomó támadás érné Demit. Kb. úgy mint Selena Gomez-t, amikor összejött Justin-nal. :/
Ezt a gyereket most úgyis egy csomó tinilány imádja, így egy csomó támadás érné Demit. Kb. úgy mint Selena Gomez-t, amikor összejött Justin-nal. :/
2012. április 11. 20:31
Remélem nem jönnek össze!!
Fúúúúúúj!
Igazad van AngieLively!!
Remélem nem jönnek össze,nem szép párosok eggyütt!
Nem tudom őket elképzelni eggyütt!!!!!!!!!!!
Ideges vagyok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Niall fan vagyok)
Fúúúúúúj!
Igazad van AngieLively!!
Remélem nem jönnek össze,nem szép párosok eggyütt!
Nem tudom őket elképzelni eggyütt!!!!!!!!!!!
Ideges vagyok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Niall fan vagyok)
2012. április 14. 16:16
Sztem nem illenek össze Demi sokkal érettebb.de arnyos volt Demitől hogy reagált rá.
2012. április 25. 13:52
|
|
Shady007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 169623 offline
|
szerintem nem arról van szó, hogy össze akarnak jönni..xdd bár ha még is, bocs ha rosszul értelmeztem, de szerintem csak annyi, hogy szívesen találkoznának, és dolgoznának együtt
D mindenesetre szerintem megérné, mert szeretem Demit.
De hát az ő életük, ebbe senki nem szólhat bele.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: