Selena Gomez különleges videóval rukkolt elő
2012. április 03. 20:59
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Ez nagyon rendes tőle szerintem.
2012. április 03. 21:28
|
|
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline
|
Rendes tőle!.*-*
2012. április 03. 21:40
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Ááh nagyon jó lett szerintem
<3
2012. április 04. 06:41
Úristen, ez valami ritka gáz lyric video...Gondolja, hogy el lehet olvasni? És amúgy is, felesleges volt, hiszen amióta megjelent a dal, azóta több szét ember tette fel a dalszövegét a netre...-.-
2012. április 04. 08:46
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Selena sem elöször készít ilyet már a Who Sayshez is készített. Nagyon jópofa de nem lepődök meg mert ő tényleg mindig törődik a rajongóival.
2012. április 04. 09:46
Hogy itt mennyi rosszindulatú ember van, nézzétek én se nagyon bírom a csajszit, de szerintem ez aranyos. Bár nem hiszem, hogy csak egyedül Selena ötlete volt, szóval jóval több ember munkája /összevágás, kiválogatás/ de ez akkor is aranyos videó.
2012. április 04. 10:24
Egyetértek Heetella! Ez tényleg rendes volt tőle! Gondoljatok bele, hogy mit jelentett ez azoknak akik benne szerepelhette abban a videóban! Én nem vagyok egy Selena fan, de azért nem lennék elkeseredve, ha találkoznék vele! A dalait bírom, mert a legtöbbjük egész jó, de élőben nem szabad énekelnie, mert nagyon gyenge a hangja! Színésznőnek meg nagyon is jó! És csak azért nem szeretem amikor őt istenítik,mert nem igazán tud énekelni, mégis sok díjat kap miatta! De nem kell ennyire elítélni szerintem! Jó videó, de már nekem is jojózik a szemem4
2012. április 04. 12:28
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
Utáltam Selenát, elképzeli sem tudjátok mennyire... én sem tudom miért de ki nem állhattam, d eaz utóbbi időben kezdem megkedvelni
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: