Készül a Dumb és Dumber második része
2012. április 03. 14:58
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Imádom Jim Carrey-t,és a filmet is,úgyhogy tuti megnézem a folytatást is.
Amúgy tényleg van egy második része,de az nem volt jó,gondolom azért is,mert nem az eredeti szereplők játszottak benne.
Amúgy tényleg van egy második része,de az nem volt jó,gondolom azért is,mert nem az eredeti szereplők játszottak benne.
2012. április 03. 16:38
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
IIIggggeeeeennnnn!!! Jim Carrey az egyik kedvenc szinészem!! Imádom ezt a filmet!! Nagyon hülyék!!!
2012. április 03. 18:09
Na most csak ezt fogom várni
Imádom a Dumb és Dumber filmet remélem a folytatás is lesz olyan jó mint az első vagy jobb
Jöhet, jöhet
2012. április 03. 19:25
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Úristen ez nagyon jó.
Annyira örülök, hogy az eredeti szereplőkkel. Nélkülük nem is lenne jó.
Jim <3
Jim <3
2012. április 03. 20:55
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
megnézem, az biztos.
kicsi voltam, mikor ez a film a fénykorát élte..
meg volt kazettán, és tesómmal már rongyosra néztük.
kiváncsi lettem..oo
kicsi voltam, mikor ez a film a fénykorát élte..
2012. április 03. 21:19
DEJÓÓ!!*-* azok nagyon hülyék
háh imádom ezt a filmet
2012. április 04. 09:51
bocsánat a tudatlanságomért,de én már azt hitem,hogy rég túl vagyunka második részén is.mind1 ez van.annyira nem érdekel,mert bár sokat nevettem az első részén,egy kicsit sokkaltam az altesti humort benne.
2012. április 04. 10:46
Idézet (vicus0120 @ 2012.04.04. 09:51)
bocsánat a tudatlanságomért,de én már azt hitem,hogy rég túl vagyunka második részén is.mind1 ez van.annyira nem érdekel,mert bár sokat nevettem az első részén,egy kicsit sokkaltam az altesti humort benne.
Volt "második rész", de az hivatalosan mégsem számít annak, hiszen egy teljesen új stáb és stúdió hozta össze. Igazából, ez tényleg a harmadik rész lenne, de mégis a 2. címet viseli, mert ez az igazi második
2012. április 04. 19:24
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
de jó lesz:d jó film:D
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: