Debby Ryan még sosem randizott
2012. április 03. 16:19
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
hát..nem tudom.teljesen függetlenül mondok véleményt,hisz nem vagyok rajongója,sem utálója,de...lehet velem van a baj,de nekem ez így nagyon "meredeken" hangzik.
én egyáltalán nem tartom magam könnyűvérűnek,nem volt húsz pasim,viszont erről a témáról mások az elképzeléseim.
sosem kell szerintem ezt a dolgot korán kezdeni,de tapasztalatokat szerezni ebben a korban kell.ez mindenkinek saját döntése,én viszont magamból indulok ki.elég régóta mondogattam barátnőimnek,hogy én senki ellenkező neművel nem szeretnék semmit,nekem csak az "igazi" kell.jelenleg pedig már nem tudom elképzelni az életemet Nélküle,annyira jól érzem magamat vele.vannak dolgok,amikben nem értünk egyet,sok dologban különbözünk,de még többen egyformák vagyunk.ha mindkét fél komolyan gondolja a dolgot,szerintem "fiatalon" is lehet érett valaki az ilyesmihez.
nem tudom,ő vajon miért döntött így,de ha tényleg így van,én nem szándékozom elítélni őt ezért.az lenne a probléma,ha már 30 pasival kavart volna,mert az tényleg eléggé furcsa lenne.ez is érdekes dolog,legalábbis az én szemszögemből.de végülis sohasem késő
én egyáltalán nem tartom magam könnyűvérűnek,nem volt húsz pasim,viszont erről a témáról mások az elképzeléseim.
sosem kell szerintem ezt a dolgot korán kezdeni,de tapasztalatokat szerezni ebben a korban kell.ez mindenkinek saját döntése,én viszont magamból indulok ki.elég régóta mondogattam barátnőimnek,hogy én senki ellenkező neművel nem szeretnék semmit,nekem csak az "igazi" kell.jelenleg pedig már nem tudom elképzelni az életemet Nélküle,annyira jól érzem magamat vele.vannak dolgok,amikben nem értünk egyet,sok dologban különbözünk,de még többen egyformák vagyunk.ha mindkét fél komolyan gondolja a dolgot,szerintem "fiatalon" is lehet érett valaki az ilyesmihez.
nem tudom,ő vajon miért döntött így,de ha tényleg így van,én nem szándékozom elítélni őt ezért.az lenne a probléma,ha már 30 pasival kavart volna,mert az tényleg eléggé furcsa lenne.ez is érdekes dolog,legalábbis az én szemszögemből.de végülis sohasem késő
2012. április 03. 16:25
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Ezt azé nem hiszem! Gondoljatok csak bele!! Van egy fiu aki nagyon tetszik neked meg te is tetszel neki!! Öszintén hányan lenétek képesek azt mondani a fiunak hogy bocs de 18 éves koromig nem randizok!! Nagyon erösnek kell lenni!! Szoval vagy nem volt még igazán, kölcsönösen szerelmes vagy csak nagyon nagy a kitartása!! Szerintem a kettőm közül valamelyik!
2012. április 03. 16:37
ez egy kicsit...fura. a randizás az nem valami nagy dolog sztem...ott ismered meg az embert, nemtudom mit izél ezen annyit..
2012. április 03. 17:04
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
nem vagyok oda érte,de ha ez jó neki.
akkor tegye
2012. április 03. 17:40
Felnőtt?
Azért ennyire ne essünk már túlzásokba. Aki a Dizninél nyomul, az egyáltalán nem felnőtt. Furcsának tartom, hogy itt van, lassan húsz éves lesz, és még sosem randizott. Bár, még mindig a jobbik eset, manapság már 13 éves kislányok is összeállnak mindenkivel.
2012. április 03. 18:34
Hát.... Oké h nincs sok szabadideje de azért h boldog legyen kereshetne egy párt magának akivel randizik. Sok sztárnak sikerült. Nem baj ha nem jó a pasi mert mindenki megérdemli a boldogságot. Az más kérdés h meddig bírják együtt.... Most h belegondolok én sem bírom a csajt
2012. április 03. 19:34
|
|
Dance Of Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 170236 offline
|
Legalább nem lesz belőle r*banc mint a többi csajbol
2012. április 03. 21:04
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Ez sokkolt nem bírom debbyt de ahhoz képest nagyon szép lány és elég sokkolt ez
. De amúgy ez egy nagyon jó pont hogy legalább nem azt halljuk róla hogy minden héten más pasival van...
2012. április 03. 22:12
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
ezen nagyon elcsodálkoztam,hogy még sosem randizott
viszont mindenki maga dönti el hogy mikor jön el ennek az ideje
2012. április 06. 13:04
|
|
tomyfruzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.22. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 167685 offline
|
Még sosem randizott!!!
2012. április 06. 15:16
Engem meglepett, de nekem nincs vele semmi bajom, ha ő ezt szerette volna nyugodtan csinálja, és ő legalább nem botrányt botrányra halmoz a döntéseivel! ♥ Debby ♥
2012. április 06. 18:31
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szerintem is jó, hogy nem kapkodja el a dolgot, de 19 évesen még ne várja az igazit, hiszen sok vakvágány lesz még addig, míg azt mondja valakire, hogy "Ő az, akivel le akarom élni az életem". Ideje elkezdenie randizgatni, hiszen ebből még senki sem jött ki rosszul. Amúgy az ő dolga ezt eldöntenie, és végül is ha úgy vesszük még amúgy is van ideje pasizni.
2012. április 09. 21:58
Nahát kihitte volna , bár ez nagyon intim de én már azt hittem , hogy nem is szűz , habár azt kitudja , meglepett vele bár én örülök , hogy az új kedvenc sztárom ilyen kitartó
2012. április 26. 19:38
Hát én 100%-san megértem Debby-t hiszen ő a kedvenc sztárom és kitartok mellette és szimpi meg minden és ha ő így határozza el hogy ekkor fog randizni akkor ez így lesz
....IMÁDLAK DEBBY !
és gondolom még sokan így vannak vele
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: