Idézet (Edeee... @ 2012.04.02. 21:08)
Sally Sparrow
Elmondom neked , hogy az semmiképpen enm szerelem , ahol az egyik megváltozika másik kedvéért...Hiszen akkor saját magát tagadja meg ...és igen Marc k*rva jó ember lehet , azért utálja a volt neje is , nemcsaj Jennifer... és nagyon becsülöm Jenniferben ,hogy sz*rik mindenkire szépen megmondva ,és azt csinálja amit ő akar ,most éppen Casperrel ,aki inkább illik hozzá,mint Marc, igen iylenek az igazi egyéniségek !!
Elmondom neked , hogy az semmiképpen enm szerelem , ahol az egyik megváltozika másik kedvéért...Hiszen akkor saját magát tagadja meg ...és igen Marc k*rva jó ember lehet , azért utálja a volt neje is , nemcsaj Jennifer... és nagyon becsülöm Jenniferben ,hogy sz*rik mindenkire szépen megmondva ,és azt csinálja amit ő akar ,most éppen Casperrel ,aki inkább illik hozzá,mint Marc, igen iylenek az igazi egyéniségek !!
Wóóóóów, erősen wóóóóóóóóóóów! Te voltál már valaha szerelmes az életedben? Mert szerintem még nem. Sally nem arról írt, hogy Jennifer változzon meg valaki kedvére, hanem arról, hogy a szerelem és egy másik ember szépen tudja befolyásolni a másikat. Ez hol jó, hol nem. A fiatalok a baromkodásba viszik bele egymást, csak úgy mondom. Adott egy x fiú és egy x lány. Ha valamelyikük dohányzik például, akkor nagy az esély rá, hogy a partner is fog. Én például (merem remélni) jó hatással vagyok a páromra, mert nyaggatom a cigi miatt és hajtom a tanulásban is, nehogy véletlenül ellustuljon a drága. Sokan mit meg nem tennének, hogy egy olyan párjuk legyen, mint Marc. Szerető, odaadó és önzetlen. Speciel szerintem nem is olyan vészesen ronda, de nekem mondjuk nem az esetem. Igaz, van két gyereke, van elég pénze és mellette ribizlike is lehet. Mert, ha engem kérdezel ez a "szenvedélyes latin nő" imidzs inkább az, hogy mindenkit beenged az ágyába.

4 felhasználónak tetszik: