Bár szemérmesek kapcsolatukat illetően, a 42 éves Jennifer Lopez táncos szerelmével kerül igencsak meghitt helyzetbe legújabb videoklipjében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Erotikus videoklipet készített szerelmével J.Lo
2012. április 02. 19:43
Hát az mondjuk jó hogy boldogok föleg ha nekik a korkülönbség nem számit
2012. április 02. 19:47
Szegény Marc Anthony..
JLo pedig lehetne egy kicsit érettebb, és toleránsabb hogy nem készít a válása után ilyen klipet. Ez valami hihetetlen szánalmas és nevetséges..Rá se ismerek.
2012. április 02. 19:48
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Erre kíváncsi vagyok....!! Jók lettek ezek a képek....
2012. április 02. 19:53
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Marc Anthonyt sajnálja a rosseb , sztem J.Lonak nemkell rá tekintettel lennie , egyépként sosem értettem miért volt egy oylan férfival ,mint Mark egy oylan csodaszép nő,mint Jennifer ... Most legalább hozzáillővel van ... Egyépként tuti siker lesz a klipp
2012. április 02. 20:01
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nem tudom, de szerintem röhejes. Egy kisfiúval ilyen klipben... Hát JLo, te sem vagy 100-as, már megbocsáss... 
Edeee...: Gratulálok neked, ha szerinted a szépség mindenek felett áll. Marc lehet, hogy nem a legszebb külsővel rendelkező férfi a világon, de abban biztos lehetsz, hogy belül sok embernél sokkal szebb. Ő egy nagyon jó és mély érzésű ember, akit Jennifer nem érdemelt meg. Én anno reménykedtem, hogy végre Marc mellett "lenyugszik", de nem... Még Marc sem tudott rajta változtatni, s valószínűleg más sem fog tudni. Jennifer olyan nő, aki bizonyos időnél tovább nem bírja senki mellett sem és tovább lép.
Edeee...: Gratulálok neked, ha szerinted a szépség mindenek felett áll. Marc lehet, hogy nem a legszebb külsővel rendelkező férfi a világon, de abban biztos lehetsz, hogy belül sok embernél sokkal szebb. Ő egy nagyon jó és mély érzésű ember, akit Jennifer nem érdemelt meg. Én anno reménykedtem, hogy végre Marc mellett "lenyugszik", de nem... Még Marc sem tudott rajta változtatni, s valószínűleg más sem fog tudni. Jennifer olyan nő, aki bizonyos időnél tovább nem bírja senki mellett sem és tovább lép.
2012. április 02. 20:05
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Nagyon bírom JLo-t, a zenéjét meg minden! De ez a srác nagyon nem illik hozzá! Azért a szám biztos jó / De a klip annyira nem érdekel főleg mert Casper is benne lesz /
2012. április 02. 20:12
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
A dal nem rossz, de nem mondanám kedvencnek. Viszont a klipre kiváncsi vagyok... JLo helyett nem dönthetünk, ha neki ez a jó, akkor ez a jó. Véleményt nyilvánithatunk, de beleszólni más életébe nem tudunk:)
2012. április 02. 20:12
|
Vivien1995új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 170234 offline
|
kiváncsi vagyok rá.
2012. április 02. 20:51
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Sally Sparrow
Egyébként igazad van, ő tényleg nem egy nyugis nő, és sose fog már lenyugodni..egy forróvérű latin nő volt mindig is..Őt a szenvedély élteti, ilyen ember..Lehet ezért szeretni, utálni, de tény, hogy senki kedvéért sem fog lenyugodni..Veszélyes beleszeretni egy ilyen emberbe..Marcot én is sajnáltam..De ő tudta mit vállal, mert már évek óta ismerte jent mielőtt összejöttek volna..De végső soron nem ismerjük, nem tudhatjuk mi hogy volt. csak tippelhetünk legfeljebb.
Egyébként igazad van, ő tényleg nem egy nyugis nő, és sose fog már lenyugodni..egy forróvérű latin nő volt mindig is..Őt a szenvedély élteti, ilyen ember..Lehet ezért szeretni, utálni, de tény, hogy senki kedvéért sem fog lenyugodni..Veszélyes beleszeretni egy ilyen emberbe..Marcot én is sajnáltam..De ő tudta mit vállal, mert már évek óta ismerte jent mielőtt összejöttek volna..De végső soron nem ismerjük, nem tudhatjuk mi hogy volt. csak tippelhetünk legfeljebb.
2012. április 02. 21:08
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Sally Sparrow
Elmondom neked , hogy az semmiképpen enm szerelem , ahol az egyik megváltozika másik kedvéért...Hiszen akkor saját magát tagadja meg ...és igen Marc k*rva jó ember lehet , azért utálja a volt neje is , nemcsaj Jennifer... és nagyon becsülöm Jenniferben ,hogy sz*rik mindenkire szépen megmondva ,és azt csinálja amit ő akar ,most éppen Casperrel ,aki inkább illik hozzá,mint Marc, igen iylenek az igazi egyéniségek !!
Elmondom neked , hogy az semmiképpen enm szerelem , ahol az egyik megváltozika másik kedvéért...Hiszen akkor saját magát tagadja meg ...és igen Marc k*rva jó ember lehet , azért utálja a volt neje is , nemcsaj Jennifer... és nagyon becsülöm Jenniferben ,hogy sz*rik mindenkire szépen megmondva ,és azt csinálja amit ő akar ,most éppen Casperrel ,aki inkább illik hozzá,mint Marc, igen iylenek az igazi egyéniségek !!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: