Bár szemérmesek kapcsolatukat illetően, a 42 éves Jennifer Lopez táncos szerelmével kerül igencsak meghitt helyzetbe legújabb videoklipjében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Erotikus videoklipet készített szerelmével J.Lo
2012. április 02. 19:43
Hát az mondjuk jó hogy boldogok föleg ha nekik a korkülönbség nem számit
2012. április 02. 19:47
Szegény Marc Anthony..
JLo pedig lehetne egy kicsit érettebb, és toleránsabb hogy nem készít a válása után ilyen klipet. Ez valami hihetetlen szánalmas és nevetséges..Rá se ismerek.
2012. április 02. 19:48
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Erre kíváncsi vagyok....!! Jók lettek ezek a képek....
2012. április 02. 19:53
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Marc Anthonyt sajnálja a rosseb , sztem J.Lonak nemkell rá tekintettel lennie , egyépként sosem értettem miért volt egy oylan férfival ,mint Mark egy oylan csodaszép nő,mint Jennifer ... Most legalább hozzáillővel van ... Egyépként tuti siker lesz a klipp
2012. április 02. 20:01
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nem tudom, de szerintem röhejes. Egy kisfiúval ilyen klipben... Hát JLo, te sem vagy 100-as, már megbocsáss... 
Edeee...: Gratulálok neked, ha szerinted a szépség mindenek felett áll. Marc lehet, hogy nem a legszebb külsővel rendelkező férfi a világon, de abban biztos lehetsz, hogy belül sok embernél sokkal szebb. Ő egy nagyon jó és mély érzésű ember, akit Jennifer nem érdemelt meg. Én anno reménykedtem, hogy végre Marc mellett "lenyugszik", de nem... Még Marc sem tudott rajta változtatni, s valószínűleg más sem fog tudni. Jennifer olyan nő, aki bizonyos időnél tovább nem bírja senki mellett sem és tovább lép.
Edeee...: Gratulálok neked, ha szerinted a szépség mindenek felett áll. Marc lehet, hogy nem a legszebb külsővel rendelkező férfi a világon, de abban biztos lehetsz, hogy belül sok embernél sokkal szebb. Ő egy nagyon jó és mély érzésű ember, akit Jennifer nem érdemelt meg. Én anno reménykedtem, hogy végre Marc mellett "lenyugszik", de nem... Még Marc sem tudott rajta változtatni, s valószínűleg más sem fog tudni. Jennifer olyan nő, aki bizonyos időnél tovább nem bírja senki mellett sem és tovább lép.
2012. április 02. 20:05
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Nagyon bírom JLo-t, a zenéjét meg minden! De ez a srác nagyon nem illik hozzá! Azért a szám biztos jó / De a klip annyira nem érdekel főleg mert Casper is benne lesz /
2012. április 02. 20:12
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
A dal nem rossz, de nem mondanám kedvencnek. Viszont a klipre kiváncsi vagyok... JLo helyett nem dönthetünk, ha neki ez a jó, akkor ez a jó. Véleményt nyilvánithatunk, de beleszólni más életébe nem tudunk:)
2012. április 02. 20:12
|
Vivien1995új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 170234 offline
|
kiváncsi vagyok rá.
2012. április 02. 20:51
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Sally Sparrow
Egyébként igazad van, ő tényleg nem egy nyugis nő, és sose fog már lenyugodni..egy forróvérű latin nő volt mindig is..Őt a szenvedély élteti, ilyen ember..Lehet ezért szeretni, utálni, de tény, hogy senki kedvéért sem fog lenyugodni..Veszélyes beleszeretni egy ilyen emberbe..Marcot én is sajnáltam..De ő tudta mit vállal, mert már évek óta ismerte jent mielőtt összejöttek volna..De végső soron nem ismerjük, nem tudhatjuk mi hogy volt. csak tippelhetünk legfeljebb.
Egyébként igazad van, ő tényleg nem egy nyugis nő, és sose fog már lenyugodni..egy forróvérű latin nő volt mindig is..Őt a szenvedély élteti, ilyen ember..Lehet ezért szeretni, utálni, de tény, hogy senki kedvéért sem fog lenyugodni..Veszélyes beleszeretni egy ilyen emberbe..Marcot én is sajnáltam..De ő tudta mit vállal, mert már évek óta ismerte jent mielőtt összejöttek volna..De végső soron nem ismerjük, nem tudhatjuk mi hogy volt. csak tippelhetünk legfeljebb.
2012. április 02. 21:08
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Sally Sparrow
Elmondom neked , hogy az semmiképpen enm szerelem , ahol az egyik megváltozika másik kedvéért...Hiszen akkor saját magát tagadja meg ...és igen Marc k*rva jó ember lehet , azért utálja a volt neje is , nemcsaj Jennifer... és nagyon becsülöm Jenniferben ,hogy sz*rik mindenkire szépen megmondva ,és azt csinálja amit ő akar ,most éppen Casperrel ,aki inkább illik hozzá,mint Marc, igen iylenek az igazi egyéniségek !!
Elmondom neked , hogy az semmiképpen enm szerelem , ahol az egyik megváltozika másik kedvéért...Hiszen akkor saját magát tagadja meg ...és igen Marc k*rva jó ember lehet , azért utálja a volt neje is , nemcsaj Jennifer... és nagyon becsülöm Jenniferben ,hogy sz*rik mindenkire szépen megmondva ,és azt csinálja amit ő akar ,most éppen Casperrel ,aki inkább illik hozzá,mint Marc, igen iylenek az igazi egyéniségek !!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: