Madonna tizenkettedik nagylemeze, az MDNA is első helyezését ért el a brit piacon, ezzel pedig egyedülálló a szóló előadók között.
A teljes cikkhez kattints ide!
Madonna megdöntötte Elvis Presley rekordját
2012. április 02. 16:37
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Bár ez az albuma nekem ekvésbé jött be , de továbbra is azona véleményen vagyok , hogy Madonna egy hamisítatlan popikon , aki mindíg képes megújulni , grat neki
2012. április 02. 16:50
Nem igazán szoktam adni ezekre a rekordfelállításokra, mai slágerlistákra, de nem lehetek nem elfogult a popzene (sőt nálam "a zene" atombiztos (egy és oszthatatlan) királynőjével szemben. Ezt csinálják utána a mai popp*cs*k. "SoRRy"
30 év távlatban is önmagát igazolja, hogy a haldokló könnyűzene világában még mindig szükség van rá. Gratulálok hozzá!
Már 10 országban #1 az albuma. (Köztük a magyar MAHASZ-on is.)Kíváncsi vagyok, vajon a Billboard 200-as albumlistát mit fog produkálni?!
30 év távlatban is önmagát igazolja, hogy a haldokló könnyűzene világában még mindig szükség van rá. Gratulálok hozzá!
Már 10 országban #1 az albuma. (Köztük a magyar MAHASZ-on is.)Kíváncsi vagyok, vajon a Billboard 200-as albumlistát mit fog produkálni?!
2012. április 02. 16:57
Nagy gratuláció Madonnának, ez nem semmi teljesítmény!!!
De számomra Elvis mindig is nagyobb ikon lesz, mint Madonna, de mint mondtam a popban való munkássága vitathatatlan, és szerintem nem is nagyon lehet összehasonlítani a két legendát, hisz teljesen másban voltak úttörők!!!
Még egyszer congratulations, Madge!!!
2012. április 02. 17:04
|
|
WeOwnTheNight20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 163107 offline
|
Ez nagyon szuper!
Gratulálok neki!
2012. április 02. 17:55
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Szuper!Gratulálok!
2012. április 02. 18:11
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Gratulálok neki!megérdemelte,hiszen éveken keresztül dolgozott érte.
2012. április 02. 18:21
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Gratulálok...! biztos jó sok pénz kereshet...
2012. április 02. 18:26
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
Gratula!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: