Őszi–téli divathetek: London és Milánó
2012. április 02. 18:16
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nekem egyik sem tetszik....! Rondák...!
2012. április 02. 18:35
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
Gucci, Prada 1.kép, és Burberry 1.kép!! Ezek a legjobbak szerintem
2012. április 02. 18:37
|
|
Enny96member |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 3 Azonosító: 130891 offline
|
Vivienne Westwood,Gucci,Just Cavalli és Roberto Cavalli,Dolce & Gabbana,Emporio Armani & Giorgio Armani az ő ruháik tetszenek!
Van olyan köztük ami fura és biztos, hogy soha nem venném fel, de tetszik mert egyedi!^-^
2012. április 02. 18:55
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
4 legtöbb tetszik, v4n néhán durv4 d4r4b, de sztem szépek
2012. április 02. 18:56
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Én nyomon követtem az összes divathetet, sajnálom, hogy a párizsit itt nem elemzik, mert szerintem az volt a legjobb, de mindegy. Így is nagy munka összeszedni az egészet. 
Vivienne Westwood-ot nagyon imádom, ez is tetszik nekem, nagyon bírom azt a nőt!
<3
Burberry: Hát tetszik-tetszik, de azért valahogy többet vártam Christophertől. De még így is tetszett. És imádom a ballonjaikat.
<3
A Fendit sosem szerettem túlságosan, valahogy nem az én stílusom, és az a sok szőrme... Ezzel sem lopta be most magát a szívembe.
Prada: a felsoroltak közül az tetszett a legjobban. Prada-ban sosem tudok csalódni. <3
A Gucci-val sincs különösebb bajom, szerintem jól sikerültek a ruhák.
Moschino se volt sosem a szívem csücske. Mit ne mondjak, ez most sem változott...
Cavalli: a Just Cavalli jobbra sikeredett szerintem, Roberto Cavalli ruhák nem annyira jöttek be most, volt egy pár szép, de többre számítottam...
D&G: Emporio tökéletes lett, pont most varrtam magamnak egy bermudát, imádom! <3 Giorgio nem tetszett.
Vivienne Westwood-ot nagyon imádom, ez is tetszik nekem, nagyon bírom azt a nőt!
Burberry: Hát tetszik-tetszik, de azért valahogy többet vártam Christophertől. De még így is tetszett. És imádom a ballonjaikat.
A Fendit sosem szerettem túlságosan, valahogy nem az én stílusom, és az a sok szőrme... Ezzel sem lopta be most magát a szívembe.
Prada: a felsoroltak közül az tetszett a legjobban. Prada-ban sosem tudok csalódni. <3
A Gucci-val sincs különösebb bajom, szerintem jól sikerültek a ruhák.
Moschino se volt sosem a szívem csücske. Mit ne mondjak, ez most sem változott...
Cavalli: a Just Cavalli jobbra sikeredett szerintem, Roberto Cavalli ruhák nem annyira jöttek be most, volt egy pár szép, de többre számítottam...
D&G: Emporio tökéletes lett, pont most varrtam magamnak egy bermudát, imádom! <3 Giorgio nem tetszett.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. április 02. 22:45
|
|
kathee0312új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 140997 offline
|
Heelp--!
hogyan tudok sztáradatlapot létrehoznii?:$
Köszi a segítséget előre is!:$
hogyan tudok sztáradatlapot létrehoznii?:$
Köszi a segítséget előre is!:$
2012. április 02. 23:01
Tényleg van néhány jó, de megint jön a kérdés: ki a fene fogja viselni ezeket?
2012. április 03. 17:37
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Ne legyetek már értetlenek. A kifutó darabokat SENKI nem veszi meg, maximum az extravagáns sztárok, énekesnők. Ez csak eltúlzott mása annak, amely valóban a boltok piacaira kerül.
Bemutatja, hogy körülbelül mi lesz a divat.. Mint annó a rengeteg neon színnel. Nem értem mit nyávogtok...
1 felhasználónak tetszik:
Coco Selly
2012. április 03. 18:40
Hihetetlen!!! (nem azért mondom mert tetszik) Undorító mikből és milyen ruhákat tudnak készíteni!!!
2012. április 04. 15:47
Glamster teljesen igazad van! Valami ilyesmit akartam volna írni én is.
2012. április 04. 16:27
Gucci D&G tetszik legjobban de a többi is szép *-*
2012. április 04. 17:04
Ha ezt valaki fölveszi én megeszem a kalapom. Minek kell olyan ruhát tervezni, ami szinte még Lady Gagánál is extrémebb. De egy kettő talán tetszik.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.