A világ 10 legextrémebben tetovált embere
2012. április 03. 21:16
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Ezek szerintem nem normálisak ....
2012. április 14. 21:14
|
|
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline
|
Azta! Ezeknek egyszer biztosan lesz bőrrákjuk! Én nem csúfítanám el tetkókkal sem a testemet,sem az arcomat! Szerintem ez nem szép,de ha nekik tetszik.....akkor,miért ellenkezzek?
2012. április 16. 19:44
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
fúúúj..de undorítóak..
2012. április 24. 15:57
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Szépnek tartom a tetoválást - de csak egy szintig.
Ezek az emberek nem tudnak előrelátni, nem terveznek előre, mert ha ezt tennék, nem csinálnának ilyet. Öregkorukra ráncos lesz a bőrük, csúnyán fog mutatni a tetoválás, vagy már egyáltalán nem fog nekik tetszeni.
Persze, mindenkinek más az ízlése, de ez akkor sem normális, hogy valaki ennyire agyontetováltassa a saját testét.
Ezek az emberek nem tudnak előrelátni, nem terveznek előre, mert ha ezt tennék, nem csinálnának ilyet. Öregkorukra ráncos lesz a bőrük, csúnyán fog mutatni a tetoválás, vagy már egyáltalán nem fog nekik tetszeni.
Persze, mindenkinek más az ízlése, de ez akkor sem normális, hogy valaki ennyire agyontetováltassa a saját testét.
2012. május 05. 11:41
|
|
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline
|
hát szerintem Ricoé a legjobb vagyis csak az övé néz ki jól mert neki jól is áll de a többi pfúúj undorítóak főleg annak a szemüvegesnek a szájánál az az izé meg Dennis-nél az a száj pfúj xdd
2012. június 20. 19:10
|
|
sajtimajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 177294 offline
|
Etienne Dumont hogyan tud enni?! o.o :'DD Ezt nem értem akinek ott alul van annak mondjuk alváskor nem fojik ki a nyála vagy hasonló?!
d
2012. augusztus 07. 22:21
|
|
Selenafan99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 179052 offline
|
ez nagyon gáz. annyira nem értem az ilyen embereket. miért jó ez nekik? az a nő így nem fog magának férjet találni. tönkreteszik magukat és csak a pénz viszi h különböző tetoválásaik legyenek. ezeknek fetűnési viszekegsége van és nem normális . fújjjjj.
2012. szeptember 06. 16:21
|
|
BlackRose3000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 183135 offline
|
Fúj!!!és van aki megcsókolja őket!!! XD azt hittem hogy a gyíkosnál nincs rosszab erre az utso..
aki ilyet csinál nem két lábon járó művész ,hanem két lábon járó MARHA!! Lol.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: