A világ 10 legextrémebben tetovált embere
2012. április 02. 15:27
Pfuj. Főleg azok a fejbe ültethető szilikon izék durvák. Komolyan felfordult a gyomrom pár embertől. Mercy06 egyetértek.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. április 02. 15:29
|
bubo85<3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.13. Hozzászólás: 2413 Csatolások: 0 Azonosító: 60728 offline
|
Gusztustalan az összes!!!
selena_taylor_fan
2012. április 02. 15:31
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Annyira undorítóak...fúj
2012. április 02. 15:38
Nekem nincs semmi bajom a tetoválással egy bizonyos fokig.
2012. április 02. 15:38
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Aki csak annyit képes hozzászólni, hogy fúj, annak ajánlom a cikk első mondatát.
Egyébként a tetoválásokkal nincsenek gondjaim, sőt Rick-éit még művészinek is tartom. De, a tömérdek piercinget már több, mint sokkolónak ítélem.
Idézet
Erős idegzetűeknek ajánljuk a cikket, hiszen meghökkentő embereket mutatunk be.
Egyébként a tetoválásokkal nincsenek gondjaim, sőt Rick-éit még művészinek is tartom. De, a tömérdek piercinget már több, mint sokkolónak ítélem.
Vegas
2012. április 02. 15:45
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Gyönyörűek...
De az a catmen vagy ki...hát az a legdurvább...
De az a catmen vagy ki...hát az a legdurvább...
2012. április 02. 15:54
Persze előadóművész...stb., de a hétköznapokon?? egyedül Rico, a Zombie Boy néz ki a jól..nem műtette meg magát nem csinált minden mást hülyeséget is..
2012. április 02. 15:54
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
menők.. de én a hejükben megbántam volna 1000x.... lehet hogy milliomosok stb.... de akkor is... szerintem nem éri meg ... farsangra beöltözök... de ezek akkor mit csinálnak, levedlika bőrüket és úgy néznek ki mint az igazi emberek??? (halloween)
2012. április 02. 15:56
Szülők, rokonok, családtagok, ismerősök biztos büszkék.. Zombie Boy legalább rengeteget keres ezzel..de a többi nem hiszem......
2012. április 02. 16:04
|
|
ZoeyRedbirdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 167258 offline
|
WoW...
hát azért nem semmi.! én biztos nem csináltatnék, de azért egézségükre, de mit ne mondjak némelyik elég jól néz ki, igaz, az a 'kettévágott' nyelvű elég undorító, de hát ha neki ez tetszik...
2012. április 02. 16:11
A tetkók még okék, azokkal nem is lenne gondom, mert érdekesnek találom, na de ezek az implantátumok, egyenesen undorítóak!
Ez a Catmen a legszörnyűbb az összes közül akinek van implantátuma. Le sem tudom írni mit érzek amikor ránézek...egyszerűen elfog a hányinger.
Nekem a tetkók közül legjobban az utolsóé és Zombie Boyé tetszik.
Egyébként volt egy L'Oreal alapozó teszt, amiben zombie boyt kérték fel hogy legyen az akit lekennek, meert ez valami olyan alapozó hogy teljesen eltudja tüntetni még a tetkót is!(persze eszméletlen rétegben) Nagyon durva.
Ez a Catmen a legszörnyűbb az összes közül akinek van implantátuma. Le sem tudom írni mit érzek amikor ránézek...egyszerűen elfog a hányinger.
Nekem a tetkók közül legjobban az utolsóé és Zombie Boyé tetszik.
Vegas
2012. április 02. 16:12
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Úristen, ez nagyon durva... És szerintem nincs semmi értelme, de hát ők tudják:
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.