Adam Sandler nyerte az összes Arany Málnát
2012. április 07. 06:57
imádom Adam Sandlert, nagyon jó színész!A Jack és Jill remek film, úgyhogy, szerintem aki tudja csak nézze meg!
2012. április 07. 17:04
Adam Sandler borzalmas színész, a Jack és Jill, pedig gyalázatos film. Teljesen megérdemelte a 11 Arany Málnát. A poénjai nem állnak többől, mint alpáriságból (büfögés stb..). Ehhez nem kell tehetség, még csak nem is komikus, ahogy a cikk írja. A komikus egy Jim Carrey. Persze a gyerekek szeretik, nyert is idén egy Kid's Choice Awards-díjat. De a gyerekek is csak addig tartják viccesnek a fingós-hányos és további semmitmondó poénjaival teletűzdelt filmjeit, ameddig fel nem nőnek. Régen én is röhögtem a filmjein, de ma már képtelen vagyok, semmi vicces nincs benne.
Al Pacino is elérte a mélypontot, egy Oscar-díjas legenda nem alázhatja meg magát ilyen szereppel.
Al Pacino is elérte a mélypontot, egy Oscar-díjas legenda nem alázhatja meg magát ilyen szereppel.
2012. június 08. 15:31
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
pedig jó színész,nem értem miért ő kapta.az összeset :s azt még még mondjuk megértem hogy kap egyet-kettőt,de hogy az összeset
2014. október 01. 18:38
|
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 offline
|
ez egy jó film...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: