Adam Sandler nyerte az összes Arany Málnát
2012. április 03. 15:41
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Óóóó, ne már...
Annyira jó színész pedig, nem érdemli meg az Arany-málnát.
Amikor én gyerek voltam, akkor az ő filmjeit néztem, szó szerint Adam Sandleren nőttem fel...
Mindegy, kaphat egymillió Arany-málnát is, ő akkor is az én szememben egy igazi színész marad.
2012. április 03. 16:09
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
A film tényleg elég sz*r volt, de tipikus amerikai vigjáték, azért voltak benne poénok. Adam meg jó színész, egy rossz film miatt nem veszik el a tehetsége. Ahogy Kiim írta, jobbak voltak a régebbi filmjei, de azért ha már Paris Hilton is elnyerte azt a díjat el lehetne gondolkodni, hogy mégis hogyan adhatták oda az Adamnek.
De az tény, hogy Al Pacino-t is lehúzta, mint mondtam, tényleg gyenge egy film volt.
De az tény, hogy Al Pacino-t is lehúzta, mint mondtam, tényleg gyenge egy film volt.
2012. április 03. 16:25
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Óóó..miért
Annyira jó színész,egyáltalán nem érdemli meg az Arany-málnát
2012. április 03. 17:18
Szerintem nagyon jó filmjei vannak, de ez is díj :)xd
2012. április 03. 17:31
Nagyon sajnálom, nagyon szeretem pedig Adamet, a kedvenc színészem. Nem láttam a filmet, de kíváncsi vagyok rá. Persze minden művész életében vannak hullámvölgyek, jobb és rosszabb alkotások, szóval..
2012. április 03. 19:21
Nem láttam még ezt a filmet,de szerintem nem érdemelte volna meg,mert elég jó színész...((:
2012. április 03. 19:54
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Adam Sendler???? Ez valami vicc??? Eszméletlen jó szinész!!!!Azt hittem elájulok amikor ezt elolvastam!!! És mi az hogy nem veszik át a dijat!! Ezt nem kell komolyan veni!!Én még egy ilyen dijnak is örülnék!!!
2012. április 04. 16:19
Már nem azért de szerintem eszméletlenül jó színész szóval nem értem h miért ő kapta meg mind a 10 "díjat" vannak nála jóval rosszabbak
2012. április 04. 18:27
Nem vágom, miért,mert hatalmas arc!Én személy szerint imádom! I luv him!
2012. április 05. 14:30
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Adam Sandler egyáltalán nem jó színész! És meg is érdemelte ezeket a díjakat! Nem tud viccet csinálni, csak ha káromkodik, büfög, vagy ilyesmi! A filmjei tényleg egyre rosszabbak, de az igazat megvallva, ezek eljátszására nem is kell energiát belefektetni, és túlzottan színészkedni. Ezt akárki megcsinálja! De egy komolyabb szerepben? Nem igazán hiszem, hogy megállná a helyét. A Távkapcs sem mondható drámának, bár voltak benne olyan jelenetek, ahol meg is lepődtem rajta, de számomra, örökké Jim Carrey marad a humor nagyágyúja. Ő, viszont igazi színész. Ezer arca van, és bármilyen szerepet képes eljátszani. Az már egy másik dolog, hogy a viccesek jobban állnak neki!
2012. április 05. 23:33
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szegénynek ez elég megalázó lehetett. Szerintem az egész 'Arany Málna' egy vicc. Adam igenis jó színész.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: