Anne Hathaway szigorú diétába kezdett
2012. április 02. 12:24
Úr isten! Én örülnék ha ilyen vékony lennék mint Anne!
2012. április 02. 13:53
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Tényleg elég kiborító hogy egy olyan nőt mint Anne, túl "pufóknak" találnak egy akármilyen szerepre. Viszont Hollywood ilyen. Nem érdekes hogyan nézel ki, valamilyen módon a filmekhez változáson kell átmenned. És az amerikai filmekben a prostituált nő az mindig egy csont sovány lány. Nem tudom miért hiszik ezt, hiszen a prostituáltak legnagyobb része nem csak csont és bőr de ebbe most inkább ne is menjünk bele. Remélem nem viszi túlzásba a diétát és nem jár úgy mint Jared Leto aki a forgatáson majdnem el is ájult a túl nagy súlyveszteség miatt. A film pedig remélem jó lesz, már kíváncsian várom
2012. április 02. 15:24
én nem a pufók, hanem a telt szót használtam volna
amúgy igen, egy ilyen szerephez fogynia kell, hiába normális a testalkata. egy éhező nőt játszik, tiszta sor hogy nem hiteles normális testalkattal.
amúgy meg valamit valamiért - talán a következő oscar-gálán tarolni fog a film és anne. sohasem lehet tudni
amúgy meg valamit valamiért - talán a következő oscar-gálán tarolni fog a film és anne. sohasem lehet tudni
2012. április 02. 16:17
pufók? na azért nézzünk már rá, vasággyal van 40 kiló, csodás alakja van.igaz,h ogy éhező nőt kell alakítani, de most komolyan, ha nem lesz akkora sikere a filmnek, mint várták, akkor eléggé rossz lesz néni Anne-t köbö anorexiásan.. :/
2012. április 02. 16:19
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Fogyni?
Hiszen olyan vékony!! Az új filmjével kapcsolatban, a tartalom nem igazán csigázta fel az érdeklődésemet, pedig Anne a kedvenc színésznőm, azért lehet, hogy megnézem!!
Viszont nem lehet figyelem kívül hagyni, milyen gyönyörű és bájos ez a képen!
Viszont nem lehet figyelem kívül hagyni, milyen gyönyörű és bájos ez a képen!
2012. április 02. 17:56
azért nehogy úgy lefoggyon mint Angelina Jolie!!!!
2012. április 02. 17:57
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Les Miserables? Az nem a Nyomorultak? Amúgy egyetértek az előttem szólókkal, szerintem se kellene ilyen kemény diéta...Napi 500 kalória?
Akkor legyen mellette valaki a nap huszonnégy órájában a biztonság kedvéért, nehogy összeessen!
2012. április 02. 18:22
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Szerintem meg egyáltalán nem púfok...
Misao teljesen egyetértek!
Misao teljesen egyetértek!
2012. április 02. 19:21
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Nyilván, ez a színészet hátulütője. Bármikor jöhet egy szerep amiért hatalmas változáson kell átesned, de azért azt se felejtsük el hogy Anne nem kevés pénzt kap ezért, és a film után gondolom visszatér a normális étrendjéhez, fokozatosan.
2012. április 02. 20:16
Napi 500 kalória ? o.O
Az nagyon kevés
Szerintem Anne így is szép és egyáltalán nem pufók
Az nagyon kevés
Szerintem Anne így is szép és egyáltalán nem pufók
2012. április 02. 22:10
oooh,Anne! Hova akarsz fogni?! hiszen így is olyan kis vékonyka...
2012. április 03. 12:09
Szerintem sem kellene lefogyni naon.
Szerintem így is az egyik legszebb színésznő!!!
Szerintem így is az egyik legszebb színésznő!!!
2012. április 03. 14:49
Ha nem tetszik az alakja akkor miért nem választanak vékonyabb színésznőt? Egyébként meg szerintem nagyon vékony, mindig is nagyon vékonynak tartottam, de ennek ellenére szép. Nagyon remélem, hogy majd vissza is fog hízni a film után! ..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: