A Kids Choice Awards legcsodásabb ruhakölteményei
2012. április 01. 19:30
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
Ashley és Selena ruhája a legjobb ♥
2012. április 01. 19:32
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Katy ruhája olyan, mintha végigrajzolták volna szövegkiemelővel
2012. április 01. 19:34
Selena ,Miranda,Ashley,Katy ☻♥♥♥ahww*-* nagyon jó a ruhájuuk
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Ashley, Katy és Kelly ruhája nagyon tetszik. de főleg Ashley-é.
Nekem tetszik Kelly összeállítása.
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nekem Ashley és Selena ruhája tetszett leginkább! Ők valahogy mindig kifogástalanok!
2012. április 01. 19:45
Heidi Klum ruhája egyszerű, de nagyszerű és illik Heidi-hez. Taylor Swift ruhája is nagyon szép és ez a ruha is nagyon illik Taylor-hoz. Kristen Stewart meglepő! Elfogadnám én is azt a kék ruhát!*-* Emma Stone és Ariel Winter ruhája nagyon aranyos. Katy Perry ruhája egyedi, stílusos, illik hozzá, olyan Katy stílusú. Ashley Tisdale ruhája elképesztő, benne sosem csalódunk ~szerintem~. Selena Gomez ruhája is egész jó. Miranda Cosgrove és Kelly Osbourne nagyon jó összeállítást alkottak [bár Kelly cipője tényleg nem a legjobb]. Victoria Justice vagány, de mégis elegáns. Szerintem eddig ebben az évben voltak a legjobb ruhák! Kristen és Taylor ruhája kell! -bocsi, ha túl hosszú.-
2012. április 01. 19:46
De szépek kár hogy nekem nincsenek ilyen jó ruháim!
2012. április 01. 19:50
hihetetlen, hogy selena milyen szépen fel tud öltözni minden egyes megjelenésekor. le a kalappal. ashley természetesen mindig a legjobb 3 között van, most is. kstew pedig magához képest egész szépen felöltözött, vagyis felöltöztette a stylist. viszont mínusz jár neki a katy perry koncert alatt viselt göncei miatt.
2012. április 01. 19:55
Mindeggyik ruha gyönyörű! Nekem a legjobban Selena, Ashley, Katy, és Taylor ruhája tetszet!!! *-* Kellenek azok a ruhák!!!
xdd
2012. április 01. 19:56
Nekem Selena ruhája nem tetszett... Nagyon emlékeztetett Engem Miley THG-premieres ruhájára...csak mondom... Ashley egyszerűen CSODÁLATOS volt!!!!
2012. április 01. 20:05
Ashley Tisdale-nek nagyon szép volt a ruhája.*-*
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: