A Kids Choice Awards legcsodásabb ruhakölteményei
2012. április 01. 18:42
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Ha híres lennék,én hasonlóan néznék ki,mint Katy Perry,csak még jobban .
ha-ha...gyakran vesz fel olyan ruhákat amiket fejben elképzeltem,ebben egy picikét lehet,hogy hasonlítunk..xD egyébként most egész jól nézett ki a többség
2012. április 01. 18:46
Ashley, Taylor, Victoria! Az ő ruhájuk a legjobb! Katyé sem rossz, csak egy kicsit olyan, mintha teniszezni indulna magassarkúban ! XD
2012. április 01. 18:46
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Bármilyen szemszögből nézem, akkor is Ash ruhája volt a legjobb. Csodásan fest benne, számomra ő vitt mindent.
Persze lehet, hogy csak az elfogultság beszél belőlem.
Victoria ruhája is nagyon tetszik, szép a színe és jól is mutat rajta.
Selena ruhájáért mindenki oda van, nekem pl. nem tetszik. A felső része jó, de szerintem Selena-n ezzel a szoknyával szörnyen néz ki.
Katy felsője meg csak szimplán olyan, mintha valaki lehányta volna.
Victoria ruhája is nagyon tetszik, szép a színe és jól is mutat rajta.
Selena ruhájáért mindenki oda van, nekem pl. nem tetszik. A felső része jó, de szerintem Selena-n ezzel a szoknyával szörnyen néz ki.
Katy felsője meg csak szimplán olyan, mintha valaki lehányta volna.
2012. április 01. 18:48
Emma Stone ruhája gyönyörű! Taylor Swifté és Ariel Winteré is nyerő
2012. április 01. 18:52
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
nekem selena ruhája jött be am nagyon szép volt az öszes
2012. április 01. 18:52
Szerintem Ash,mint mindig,most is a legcsinosabb volt.Imádom a stílusát ♥ Utána Taylor és Victoria ruhája tetszett a legjobban
2012. április 01. 18:55
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Elizabeth Gillies akkor is szebb volt mindnél
Kristen kivételesen szép volt, Ashley bámulatos, Victoria újra lemásolta Nina egyik ruháját (csak más színében) és bevallom Kelly ruhája is szép volt! Gratulálok a nyerteseknek.
2012. április 01. 18:56
Ashley és Kelly ruhája nagyon jó, de Kristen ruhája katasztrófa..
2012. április 01. 18:58
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Nekem Katy Perry,Kelly Osbourne és Kristen Stewart ruhája tetszik a legjobban de a többiek ruhája is nagyon szép.
2012. április 01. 18:59
|
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline
|
Selena ruhája valami eszméletlenül szép volt. Kristené viszont borzalmas...sőt, maga az egész lány úgy néz ki ezen a képen mint valami szerencsétlenség [ezt nem rosszból mondom, semmi bajom nincsen vele, egyszerűen csak én így látom]
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: