A Kids Choice Awards legcsodásabb ruhakölteményei
2012. május 20. 11:16
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
nekem vicroria juctie az elsö
2012. május 27. 17:53
|
|
LoveBigTimeRushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 235 Csatolások: 12 Azonosító: 173467 offline
|
Taylor és Ashley ruhája a legszebb. De nekem Miranda ruhája is tetszik...Érdekes. Vannak azért itt borzalmas darabok is.
2012. június 03. 13:25
|
|
Suzy 123456789új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 174590 offline
|
Asley Tisdale a legszebb.
2012. június 19. 08:23
|
|
szandi0017új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 159949 offline
|
Emma,Ariel,Victoria,Ashley voltak a legszebbek.A többiek nem tetszettek.Megis magyarázom mért.
Kristen ruhájával nincs bajom nagyon szép meg minden és a cipője is tökéletes,csak a mosolya!Szerintem ha jobban mosolyogna szebb lenne az öszhatás de mindegy ez az én véleményem.
Selena:ő sem néz ki rosszul egyedül a sminkje és a ruhájának a felsőrésze nem tetszik.
Miranda:Olyan kicsinek tűnik a ruhájában valamint egyetértek a csizma nem túl jó választás.
Kellyjével nincs bajom egész jó
Taylor:Kicsit fura nekem a sok szőke de azért beautiful!
Heidi: Kicsit nem odavaló egyszerű ruha de nagyon szép.
Katy:a legrosszabb ruha,kicsit mellé fogott.
Kristen ruhájával nincs bajom nagyon szép meg minden és a cipője is tökéletes,csak a mosolya!Szerintem ha jobban mosolyogna szebb lenne az öszhatás de mindegy ez az én véleményem.
Selena:ő sem néz ki rosszul egyedül a sminkje és a ruhájának a felsőrésze nem tetszik.
Miranda:Olyan kicsinek tűnik a ruhájában valamint egyetértek a csizma nem túl jó választás.
Kellyjével nincs bajom egész jó
Taylor:Kicsit fura nekem a sok szőke de azért beautiful!
Heidi: Kicsit nem odavaló egyszerű ruha de nagyon szép.
Katy:a legrosszabb ruha,kicsit mellé fogott.
2012. június 20. 21:30
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Ashley ruhája tetszik a legjobban. Katy ruhája viszont egyáltalán nem tetszik, de az ő stílusa ilyen..
2012. július 06. 15:46
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
A legjobbak Ashley,Selena és Taylor
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: