nagyon jó tényleg semmi kifogásolni való nincs benne szóval megérte várni.
Megjelent Demi Lovato új klipje
2012. április 01. 15:36
fúú ez nagyon tetszik a számot idáig is nagyon szerettem de ez a klipp valami óriási. 
2012. április 01. 16:16
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
A YouTube-on az USA-ban és Kanadában jelenik meg ma, a többi országban meg holnap. Ez volt az eredeti terv.
A klipet imádom, sokkal felnötesebb, mint az eddigi klipjei közül bármelyik is, leginkább a Here We Go Again-hez hasonlít a legjobbat, mert van története. Szerintem a Skyscaper sokkal személyesebb volt, sokkal különlegesebb. A dalhoz kicsit másabb dolgot képzeltem el, de ez is nagyon ötletes és aranyos. Szóval rohadt jó lett.
A klipet imádom, sokkal felnötesebb, mint az eddigi klipjei közül bármelyik is, leginkább a Here We Go Again-hez hasonlít a legjobbat, mert van története. Szerintem a Skyscaper sokkal személyesebb volt, sokkal különlegesebb. A dalhoz kicsit másabb dolgot képzeltem el, de ez is nagyon ötletes és aranyos. Szóval rohadt jó lett.
2012. április 01. 16:21
Nagyon szeretem ezt a dalt, szóval örülök, hogy ilyen jól sikerült hozzá a klip is.
2012. április 01. 16:29
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Kicsit tényleg tucat klipp, de aranyos. Szeretem ezt a számot
.-^^-
.-^^-
2012. április 01. 16:38
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
jó szám végülis.
2012. április 01. 16:44
|
|
realstarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 162418 offline
|
Imádom a számot, Demi nem tartozott mindig a kedvenceim közé, de miután visszajött a kúráról máris megszerettem, hiszen nagyon inspirálóvá vált számomra. A klip nem nagy durranás, de Demi gyönyörű benne, sokkal szimpatikusabb így, mint vörösen.
2012. április 01. 17:02
Nagyon szuper lett, és a szám is nagyon jó. Demi gyönyörű benne na és a pasi is jó választás volt..köhömm
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: