Megjelent Demi Lovato új klipje
2012. április 07. 14:31
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
De jó imádom Demit!Már alig várom biztos fantasztikus lesz!
2012. április 07. 19:11
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Idézet (milkyway @ 2012.04.05. 12:34)
Lehetne már valami pörgősebb száma is? Nem értem a sztárokat. Az embereknek csinálják a számokat nem maguknak? Vagy ha igen ne adassák ki, csak otthon énekeljenek a családnak, haveroknak.
Most depis hangulatba van Demi, értem én. Bántják a súlya miatt, nem tetszik az új haja: oké! De a Skyscraper is elég depressziós hangvételű volt. Az emberek nem ezt szeretik! Hanem ha valaki tud változtatni magán. Ez pont nem az!
Most depis hangulatba van Demi, értem én. Bántják a súlya miatt, nem tetszik az új haja: oké! De a Skyscraper is elég depressziós hangvételű volt. Az emberek nem ezt szeretik! Hanem ha valaki tud változtatni magán. Ez pont nem az!
bocs hogy beleszólok, de neked ebben a dalban mi depressziós? ebben a videóban (magyar feliratos szóval érteni fogod) pont erről a dalról beszél, nézd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=cFrcrcZfznU
még ő is azt mondja hogy vicces mikor az emberek azt gondolják.
amúgy depressziós szám nem létezik. ajánlom hogy a skyscrapert is hallgasd meg magyar felirattal, mert egyáltalán nem depressziós, SŐT!
a másik pedig hogy ne általánosítsunk, hogy az emberek mit szeretnek meg mit nem. hangulatfüggő. ha szomorú vagy akkor pl. az LMFAO Party rock anthemje biztos nem lesz valami hangulatos...
és Deminek rengeteg pörgős száma van, attól mert nem csinál belőle klipet, attól még létezik
ha ő érzelmes számokból szeretne klippeket csinálni, akkor az ő dolga, és az ilyen dalokból lehet jó klipeket is kihozni. minden sztárnak van vidámabb és szomorúbb dala is.
A Give Your Heart a Break pedig még ugyancsak vidám dal.
nem belédkötni akartam, csak tisztázni hogy rosszul látod a dolgokat.
2012. április 07. 22:00
|
|
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline
|
Én nekem nem jött be!De meg néztem a yutubeon!
Akiknek nem jön itt be:http://www.youtube.com/watch?v=1zfzka5VwRc
Akiknek nem jön itt be:http://www.youtube.com/watch?v=1zfzka5VwRc
2012. április 07. 23:33
|
|
Törpeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 164057 offline
|
Minden elismerésem, a szám valami baromi jó, és a klipp is nagyon tetszik *-* Nem vagyok valmi baromi nagy rajongó de ez nagyon jó lett. Csak így tovább!
<3
2012. április 08. 12:58
Nagyoooon jó szám!
) Amúgy MINDENKI tökéletes?? Mert nem hiszem hogy mindenki az lenne ! Mérrt kell ledagizni és csúfolni Demit? -.- SZÁNALMASOK AZOK AZ EMBEREK AKIK EZT TESZIK! Amúgy nagyon szép sőt GYÖNYÖRŰ LÁNY! És egy-két ember tükörbe nézhetne! -.-
Amúgy csak gratulálni tudod DEMInek hogy a zeneipályafutását tovább fejleszti !!!
)) ÉS nagyon jó úton halad... *-* <3
Amúgy csak gratulálni tudod DEMInek hogy a zeneipályafutását tovább fejleszti !!!
2012. április 08. 14:09
Imádom. Csodás mint mindig. Az egyik legjobb klipje lett Demznek!
2012. április 09. 13:38
Régebben hallottam ezt a dalt,és akkor nagyon tetszett. A klipp szerintem nagyon jól sikerült! =)
2012. április 12. 18:28
|
|
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline
|
tökéletes
we love u Demi <3
2012. május 02. 16:03
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Mint énekes nem nagyon szeretem Demit de ez a
szám tetszik.Igaz a kliptől már annyira nem vagyok el ragadtatva, de az se lett rossz.Örülök, hogy már nem csak azt érzem hogy van egy lány akinek jó hangja van ugyan, de egy rendes száma sincs.
szám tetszik.Igaz a kliptől már annyira nem vagyok el ragadtatva, de az se lett rossz.Örülök, hogy már nem csak azt érzem hogy van egy lány akinek jó hangja van ugyan, de egy rendes száma sincs.
2012. június 01. 13:31
Egész jó, szép hangja van benne Deminek.
A klipp+a szém is tetszik!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: