Rebecca Black még mindig nem adja fel
2012. április 01. 13:24
Szép, h harcol az álmaiért, de ne a világ fülét bántsa már vele -.-" Így is van épp elég "tehetség" már a popszakmában, nem kell még ő is! Ha annyira énekes akar lenni, küzdjönérte, járjon énektanárhoz, és gyakoroljon!
2012. április 01. 13:29
Szép és elismerésre méltó, ahogy küzd az álmaiért, de könyörgöm, ne énekeljen!
2012. április 01. 13:39
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
"nem adja fel, megvalósítja az álmát, hogy elismert énekesnő váljon belőle."WTF? Tudja mikor lesz ő elismert énekesnő:Sohanapján.Erre az esetre igaz lenne a "Szégyen a futás,de hasznos" mondás
De ha áptilis 1-i tréfának szánta,akkor jó poén.
De ha áptilis 1-i tréfának szánta,akkor jó poén.
2012. április 01. 13:43
Köhömm... Jóóó áprilisi tréfa :''''DDDDDDDD de komolyan... ne már ez megint fájni fog :S
2012. április 01. 14:01
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Rebecca add már fel.........könyörgöm!
Borzalmas a hangja és irritáló!
Borzalmas a hangja és irritáló!
2012. április 01. 14:22
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Ha ennyire leégette magát, akkor én nem hiszem, hogy ezzel az arccal, és hanggal a későbbiekben befutna, de ki tudja?!
Én nem díjazom, hogy továbbra is próbálkozik, mert ez annak ellenére, hogy dicséretes, hogy megint megpróbálja, az én fülemet teszi tönkre, így továbbra sem fogom hallgatni.
Én nem díjazom, hogy továbbra is próbálkozik, mert ez annak ellenére, hogy dicséretes, hogy megint megpróbálja, az én fülemet teszi tönkre, így továbbra sem fogom hallgatni.
2012. április 01. 14:35
|
|
Emm01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.23. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 151623 offline
|
Nem tudom miért próbálkozik ennyire. Első számában a Friday-ben megmutatta a tehetségét. Ami igazán nem nyerte el az emberek tetszését. Egyszerűen miért nem tudja felfogni,hogy nincsen jó hangja. Próbáljon ki valami mást lehet,hogy abban jobb lesz.
2012. április 01. 14:44
Jééézusom..
Sajnálom az anyját,hogy gyereket várt,és ez jött helyette..
Sajnálom az anyját,hogy gyereket várt,és ez jött helyette..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: