Sziasztok!
Ehhez a cikkhez légyszi csatoljátok Stephen King lapját is :$
Köszönöm!
Hírszerkesztők topikja
2012. június 29. 09:19
|
|
unicum95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 152540 offline
|
Ennél a cikknél javítani kellene:
Első bekezdés: múlt héten helyett múlt hónapban
Második bekezdés: basszusgitárosa helyett zongoristája
Előre is köszönöm.
Első bekezdés: múlt héten helyett múlt hónapban
Második bekezdés: basszusgitárosa helyett zongoristája
Előre is köszönöm.
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2012. június 29. 10:20
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Érdeklődni szeretnék, hogy megjelenik-e majd még az a cikkem, amit egy F1-es pilótáról írtam (név szerint Romain Grosjean), vagy elveszik a sok VV-s meg Disney-sztáros hír mellett?
Vagy egyszerűen törölve lett (ha igen, a miértje érdekelne, mert az egy bulvár hír volt róla, semmi sporteredményéről nem volt szó benne...)?
A választ előre is köszi!
A választ előre is köszi!
2012. június 29. 13:06
Sziasztok!
Ebben a cikkben elrontottam Mikey Way nevét. Javítanátok?
(harmadik bekezdés, harmadik sor)
Ebben a cikkben elrontottam Mikey Way nevét. Javítanátok?
(harmadik bekezdés, harmadik sor)
prézli
2012. június 30. 15:18
Sziasztok!
Beküldtem két cikket, de szeretném, ha törölnétek őket, mert van egy új profilom, arról szeretném újra beküldeni!
Ez az egyik cikk, ez pedig a másik!
Köszönöm!
/ezt a profilomat törölni fogom!/
Beküldtem két cikket, de szeretném, ha törölnétek őket, mert van egy új profilom, arról szeretném újra beküldeni!
Ez az egyik cikk, ez pedig a másik!
Köszönöm!
/ezt a profilomat törölni fogom!/
prézli
2012. július 01. 19:02
Katie Holmes-t férje egyháza figyelteti címen beküldtem egy cikket, de valami miatt nem jelenik meg nekem a kép. Nem tudom, miért, amikor feltöltöttem, még jó volt. Ki lehetne cserélni a képet egy jóra, ha megjelenne a cikk?
Köszönöm szépen.
Köszönöm szépen.
2012. július 02. 08:53
Ebben a cikkben van egy elírás. Kassai Viktor az angol-ukrán meccsen bakizott, nem a francia-ukránon.
Van még néhány helyesírási, illetve stilisztikai hiba a 4. bekezdésben: július "eljesei" helyett elsejei, illetve a 7. sorban kegyeletdöfés helyett kegyelemdöfés lenne.
Köszönöm.
Van még néhány helyesírási, illetve stilisztikai hiba a 4. bekezdésben: július "eljesei" helyett elsejei, illetve a 7. sorban kegyeletdöfés helyett kegyelemdöfés lenne.
Köszönöm.
2012. július 02. 09:50
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nos, aki átköltötte az eredeti címemet, lehetett volna figyelmesebb is. "A" és nem "Az"...
: http://starity.hu/magazin/28404-az-spanyol-tehetsegkutato-legnagyobb-nyertesei/
Amúgy nem értem, miért nem volt jó az "OT" a címben. Az egy dolog, hogy nem tudják egyesek, hogy mi az, de ha elolvassák a cikket, rájönnek. Plusz ugye a képi illusztráció is "puska". A spanyoloknál is van kismillió tehetségkutató, nem csak ez az egy...
Legalább a cikkek javítója kapcsolatba léphetne a szerzővel, ha valamihez nem ért, ahelyett, hogy önhatalmúlag belejavítgat, esetleg hülyeségeket.
Amúgy nem értem, miért nem volt jó az "OT" a címben. Az egy dolog, hogy nem tudják egyesek, hogy mi az, de ha elolvassák a cikket, rájönnek. Plusz ugye a képi illusztráció is "puska". A spanyoloknál is van kismillió tehetségkutató, nem csak ez az egy...
2012. július 02. 12:47
Sziasztok!
Ehhez a cikkhez kéne csatolni az alábbi sztárokat:
- Lee Ryan
- Antony Costa
- Duncan James
- Simon Webbe
- Justin Timberlake
- JC Chasez
- Lance Bass
- Kian Egan
- Brian McFadden
- Nicky Byrne
- Shane Filan
- Stephen Gatley
- Ronan Keating
- Jordan Knight
- Donnie Wahlberg
- Danny Wood
Köszönöm
Ehhez a cikkhez kéne csatolni az alábbi sztárokat:
- Lee Ryan
- Antony Costa
- Duncan James
- Simon Webbe
- Justin Timberlake
- JC Chasez
- Lance Bass
- Kian Egan
- Brian McFadden
- Nicky Byrne
- Shane Filan
- Stephen Gatley
- Ronan Keating
- Jordan Knight
- Donnie Wahlberg
- Danny Wood
Köszönöm
2012. július 02. 17:29
Idézet (Chocolate Sunset @ 2012.07.02. 14:18)
Tudom problémás vagyok, de ebben a cikkben ki kéne javítani a 2021-et 2022-re. Félrenyomtam.
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!
és ugyanehhez a cikkhez szeretném hozzácsatoltatni Tom Cruise, Katie Holmes, Nicole Kidman, Demi Moore, Rihanna és Jenni Farley profilját is, ha lehetséges.
Köszönöm szépen!
2012. július 04. 21:30
Sziasztok!
Néhány napja írtam egy cikket, amihez Britney és Jamie Lynn Spears lapjai voltak csatolva. Nemrég megnéztem Jamie Lynn adatlapját, és láttam, hogy a cikkem ott szerepel a legolvasottabb cikkei között...Csak annyit kérdeznék, hogy hogy lehet egy cikk a legolvasottabbak között amikor még meg sem jelent?
U.i.: Amikor beküldök egy cikket, akkor szokásom sokszor 'ellenőrizni', hogy megvan-e még vagy el lett vetve. Talán ez miatt került be a legolvasottabb cikkek közé?
Néhány napja írtam egy cikket, amihez Britney és Jamie Lynn Spears lapjai voltak csatolva. Nemrég megnéztem Jamie Lynn adatlapját, és láttam, hogy a cikkem ott szerepel a legolvasottabb cikkei között...Csak annyit kérdeznék, hogy hogy lehet egy cikk a legolvasottabbak között amikor még meg sem jelent?
U.i.: Amikor beküldök egy cikket, akkor szokásom sokszor 'ellenőrizni', hogy megvan-e még vagy el lett vetve. Talán ez miatt került be a legolvasottabb cikkek közé?
2012. július 04. 22:42
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
juj... nagyon sajnálom, hogy megint én, de elfelejtettem kijavítani egy hibát ebben a cikkemben, szóval, ha kikerül, légyszi javítsátok már át:
Avenged Sevenfold – Seize the Day
M. Shadows azt nyilatkozta, hogy a zenekar komolyabb számot szeretett volna, és ezt meg is tették a Seize the Day-jel. Arról szól, hogy több időt kellene töltenünk a szeretteinkkel, mert aki ma mellettünk van, nem biztos, hogy holnap is itt lesz. Inkább használjuk ki a napjainkat ahelyett, hogy sírunk az idő után, amit elveszítettünk.
Az első mondat nem igaz, mert a komolyabb klipet szerettek volna, szóval légyszi az első mondatot töröljétek már...
Avenged Sevenfold – Seize the Day
M. Shadows azt nyilatkozta, hogy a zenekar komolyabb számot szeretett volna, és ezt meg is tették a Seize the Day-jel. Arról szól, hogy több időt kellene töltenünk a szeretteinkkel, mert aki ma mellettünk van, nem biztos, hogy holnap is itt lesz. Inkább használjuk ki a napjainkat ahelyett, hogy sírunk az idő után, amit elveszítettünk.
Az első mondat nem igaz, mert a komolyabb klipet szerettek volna, szóval légyszi az első mondatot töröljétek már...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.