A másodszorra beküldött cikknek nem jeleníti meg a végét. Az egyik instagram kép nincs ott, és az utolsó pár mondat lemaradt. Ti látjátok az egészet?
Ezzel kéne zárulnia a cikknek:
"Azt már tudjuk, hogy az AG4 dalszövegeinek írásában maga Ariana is kivette a részét, és rendkívül személyes szerzeményekkel rukkol majd elő, amelyekben az elmúlt két évben átélt élményeit meséli el nekünk. A szomorú dalcím akár utalhat a manchesteri terrortámadásra, ahol 22 fiatal vesztette életét a Dangerous Woman Tour egyik koncertje után. A tragédiát követően Ariana jótékonysági koncerttel tisztelgett az elhunytak előtt, talán ezúttal egy új dallal teszi meg ugyanezt."
Hírszerkesztők topikja
2018. április 12. 12:05
|
|
Rainbowdashhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.29. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 261602 offline
|
2018. április 12. 13:05
|
|
AlysiaSweet Little Hale ♡ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 1794 Csatolások: 71567 Azonosító: 265584 offline
|
Idézet (Rainbowdashh @ 2018.04.12. 12:05)
A másodszorra beküldött cikknek nem jeleníti meg a végét. Az egyik instagram kép nincs ott, és az utolsó pár mondat lemaradt. Ti látjátok az egészet?
"Azt már tudjuk, hogy az AG4 dalszövegeinek írásában maga Ariana is kivette a részét, és rendkívül személyes szerzeményekkel rukkol majd elő, amelyekben az elmúlt két évben átélt élményeit meséli el nekünk. A szomorú dalcím akár utalhat a manchesteri terrortámadásra, ahol 22 fiatal vesztette életét a Dangerous Woman Tour egyik koncertje után. A tragédiát követően Ariana jótékonysági koncerttel tisztelgett az elhunytak előtt, talán ezúttal egy új dallal teszi meg ugyanezt."
Az ilyen problémák elkerülése érdekében mondtuk már többször is, hogy az Instagram/Twitter beágyazásoknál a linkek url címeit másoljátok be inkább, és majd valaki beilleszti a hírszerkesztők közül, mert így biztosan elkerülhető az, hogy a fél cikk elveszik vagy rosszabb esetben az egész szerkeszthetetlen lesz. Sajnos néha egy Instagram képleírásnál lévő emoji is képes szétbabrálni a cikket.
2018. április 12. 13:10
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.29. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 261602 offline
|
Idézet (Alysia @ 2018.04.12. 13:05)
Az ilyen problémák elkerülése érdekében mondtuk már többször is, hogy az Instagram/Twitter beágyazásoknál a linkek url címeit másoljátok be inkább, és majd valaki beilleszti a hírszerkesztők közül, mert így biztosan elkerülhető az, hogy a fél cikk elveszik vagy rosszabb esetben az egész szerkeszthetetlen lesz. Sajnos néha egy Instagram képleírásnál lévő emoji is képes szétbabrálni a cikket. 
Köszi a választ, sajnos ezt nem tudtam, nem olvastam vissza az egész fórumot :/ Akkor most mi legyen? Küldjem be harmadszorra is?
2018. április 12. 13:14
|
|
AlysiaSweet Little Hale ♡ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 1794 Csatolások: 71567 Azonosító: 265584 offline
|
Idézet (Rainbowdashh @ 2018.04.12. 13:10)
Köszi a választ, sajnos ezt nem tudtam, nem olvastam vissza az egész fórumot :/ Akkor most mi legyen? Küldjem be harmadszorra is?
Nem kell, megnézem a cikket, majd ha hazaértem.
2018. április 12. 13:20
|
|
|
Idézet (Alysia @ 2018.04.12. 13:14)
Nem kell, megnézem a cikket, majd ha hazaértem. 
Rendben, köszönöm az együttműködést és a türelmet is! Még egyszer elnézést kérek a bonyodalmakért!
Egy röpke javaslat: ha a közösségi médiafelületekről származó linkek problémákat okoznak, ezt a cikk írásakor megjelenő tudnivalóknál feltüntethetnétek, és akkor a figyelmetlen cikk írók nem terhelnének titeket feleslegesen ilyenekkel
2018. április 13. 22:53
Üdv^^
Amennyiben lehetséges, kérlek Kim Jung Woo (II) lapját csatoljátok ehhez a két cikkhez:
1. https://starity.hu/magazin/72574-uj-dallal-es-klippel-jelentkezett-az-nct-u/
2. https://starity.hu/magazin/72889-11-marciusi-k-pop-hir-amirol-lemaradhattal/
Amennyiben lehetséges, kérlek Kim Jung Woo (II) lapját csatoljátok ehhez a két cikkhez:
1. https://starity.hu/magazin/72574-uj-dallal-es-klippel-jelentkezett-az-nct-u/
2. https://starity.hu/magazin/72889-11-marciusi-k-pop-hir-amirol-lemaradhattal/
1 felhasználónak tetszik:
silenc
2018. április 21. 20:55
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Ehhez a cikkhez https://starity.hu/magazin/73001-a-backstreet-boys-25-eves-fennallasat-unnepelte/ csatolni kellene az ő lapját is: https://starity.hu/sztarok/aj-mclean/
Köszönöm.
Köszönöm.
Alysia
2018. április 28. 09:05
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Kérlek, ebben a cikkemben: https://starity.hu/magazin/73066-a-marvel-reagalt-cameron-gunyos-megjegyzesere-/ a végén ezt a részt:
a Bosszúállók: Végtelen háború április 27 világpremierjét
javítsátok erre:
a Bosszúállók: Végtelen háború április 27-i világpremierjét
Köszönöm.
a Bosszúállók: Végtelen háború április 27 világpremierjét
javítsátok erre:
a Bosszúállók: Végtelen háború április 27-i világpremierjét
Köszönöm.
Alysia
2018. május 12. 13:07
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Sziasztok!
Amennyiben megfelelő a Craig David új kisfilmjéről szóló cikkem, kérlek a belinkelt videó helyett ezt a videót legyetek kedvesek berakni. Köszönöm.
Egy kicsit vacakol a netem, és valamiért még a korábbi videó linkje került bemásolásra és nem vettem észre időben.
Amennyiben megfelelő a Craig David új kisfilmjéről szóló cikkem, kérlek a belinkelt videó helyett ezt a videót legyetek kedvesek berakni. Köszönöm.
Egy kicsit vacakol a netem, és valamiért még a korábbi videó linkje került bemásolásra és nem vettem észre időben.
Alysia
2018. május 17. 07:46
|
|
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 6971 Azonosító: 67315 offline
|
Sziasztok.
A tegnap beküldött cikkemhez, ha elfogadásra kerül, legyetek szívesek ezt a videót betenni.
https://www.youtube.com/watch?v=TjXQzRWmb_I
Köszönöm szépen.
A tegnap beküldött cikkemhez, ha elfogadásra kerül, legyetek szívesek ezt a videót betenni.
https://www.youtube.com/watch?v=TjXQzRWmb_I
Köszönöm szépen.
Alysia
2018. május 23. 22:47
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Sziasztok!
Sajna én emlékeztem rosszul, légyszí ebből a cikkből (Linkelt szöveg) a listából kiveszitek a két Deadpool film címét? Köszönöm!
Sajna én emlékeztem rosszul, légyszí ebből a cikkből (Linkelt szöveg) a listából kiveszitek a két Deadpool film címét? Köszönöm!
Alysia
2018. május 30. 16:18
Helló. Ebben a cikkben kicsit elírtam egy szót, és lemaradt egy 's' betű is. A "a Billboard Music Award nevű gáláján" helyett "a Billboard Music Awards nevű gálán"-ra kéne javítani. A Twitteres hivatkozás utáni bekezdés első sorában található. Köszönöm.
silenc
2018. május 31. 16:41
Idézet (RavenShadowy @ 2018.05.30. 16:18)
Helló. Ebben a cikkben kicsit elírtam egy szót, és lemaradt egy 's' betű is. A "a Billboard Music Award nevű gáláján" helyett "a Billboard Music Awards nevű gálán"-ra kéne javítani. A Twitteres hivatkozás utáni bekezdés első sorában található. Köszönöm.
Még valami: a videó utáni bekezdés végén a "kislemezük" szót át kellene írni "középlemezük"-re. Kicsit félreírtam. Köszönöm.
silenc
2018. június 01. 08:55
https://starity.hu/magazin/73291-klippremier-good-charlotte-actual-pain/
Sziasztok!
Ebben a cikkemben vétettem 2 hibát!
koncert turnéra > ezt egybe kell írni! = koncertturnéra
jelentekezett > itt egy e-vel több van = jelentkezett
Nagyon köszönöm a javításokat! Szuperek vagytok!
Sziasztok!
Ebben a cikkemben vétettem 2 hibát!
koncert turnéra > ezt egybe kell írni! = koncertturnéra
jelentekezett > itt egy e-vel több van = jelentkezett
Nagyon köszönöm a javításokat! Szuperek vagytok!
Alysia
2018. június 13. 15:28
|
|
LightLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.28. Hozzászólás: 104 Csatolások: 535 Azonosító: 265132 offline
|
Sziasztok! ^^
Elnézést a zavarásért!
Először is szeretnék köszönetet mondani, amiért megjelent a cikkem!
Hálás vagyok, nagyon szépen köszönöm!
Viszont a cikket még tegnapelőtt írtam és egy apróságot át kellene írni.
"A mai nap folyamán" - - - > "Június 11.-én"
Ezt az apróságot átírnátok, ha kérhetem?!
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm! ^^
Elnézést a zavarásért!
Viszont a cikket még tegnapelőtt írtam és egy apróságot át kellene írni.
"A mai nap folyamán" - - - > "Június 11.-én"
Ezt az apróságot átírnátok, ha kérhetem?!
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm! ^^
Alysia
2018. június 25. 17:47
Egy hibát vétettem ennél a cikknél, még pedig azt, hogy június helyett májust írtam a rövid bevezetőnél. Amennyiben lehetséges még, kérlek javítsátok ki a májust júniusra. Előre is nagyon köszönöm!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.