Hírszerkesztők topikja
2012. május 20. 08:04
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Ebben a cikkben elég nagy a kavarodás a kapcsolódó sztárokat illetően. Most akkor vagy csinálja meg részletesen, vagy egyáltalán ne csinálja meg. Össze-vissza van az egész úgy ahogy van.
2012. május 22. 21:42
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ebben a cikkben a piknikes résznél a harmadik sor első szava javítandó. Gondolom Nincs akart az lenni...
Itt pedig az Eva-s résznél az első mondat így hangzik: Eva egyszeren nem tud hibázni. Ez véletlenül nem: Eva egyszer sem tud hibázni akart lenni?
Ugyanebben a bekezdésben helytelen a gardóbbal és estéyivel szavak is.
Még mindig ennél a cikknél, Jane Fonda-nal a kinéznő igy helyesen kinézni így.
Itt pedig az Eva-s résznél az első mondat így hangzik: Eva egyszeren nem tud hibázni. Ez véletlenül nem: Eva egyszer sem tud hibázni akart lenni?
Még mindig ennél a cikknél, Jane Fonda-nal a kinéznő igy helyesen kinézni így.
2012. május 23. 18:29
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Idézet (pink_bunny @ 2012.05.22. 21:42)
Ez véletlenül nem: Eva egyszer sem tud hibázni akart lenni?
Oké, látom nem. Nehéz is volt kitalálni azzal az okos fejemmel, hogy az nem egyszer sem, hanem egyszerűen...
És ehhez a cikkhez csatolni kellene Louis Hunter és Chris Zylka adatlapját. Ők is elég fontos szereplők.
2012. május 24. 21:22
|
|
|
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy megint zargatlak titeket, de ismét összeakadtam pár apró hibával a cikkekben...
Ennek a cikknek a harmadik bekezdésének az utolsó szava mentorkodásájért. Tényleg kell oda az a felesleges j betű?
Itt pedig az utolsó bekezdés második sorának első szava alkossnak. Kimaradt egy a betű.
Ennek a cikknek a harmadik bekezdésének az utolsó szava mentorkodásájért. Tényleg kell oda az a felesleges j betű?
Itt pedig az utolsó bekezdés második sorának első szava alkossnak. Kimaradt egy a betű.
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2012. május 25. 10:51
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Ebben a cikkben egy szó sincsen olyan hírről mely érintené Fernando Colunga-t vagy Lucero-t. Szerintem semmi helyük a kapcsolódó sztároknál.
prézli
2012. május 28. 13:45
Ehhez a cikkhez kérlek csatoljátok Chris Evans lapját is.
Köszönöm!
Köszönöm!
Coco Selly
2012. május 28. 14:00
|
|
|
Ebben a cikkben a negyedik bekezdésben a tanulno szót át kellene javítani tanulnom-ra.
Ebben a cikkben a bevezető szövegben a pártjának szót át kell javítani párjának-ra.
Itt a harmadik bekezdésben nem Claire Holt mondta magáról, hogy ő a legjobb táncos, hanem Kat Graham, így az első két szó javítandó.
Itt a harmadik bekezdés második mondatának második szava időponját, ez helyesen időpontját.
Itt a második bekezdés utolsó sorának első szavában eggyel több g betű szerepel. Ez is javítandó!
Ebben a cikkben a bevezető szövegben a pártjának szót át kell javítani párjának-ra.
Itt a harmadik bekezdésben nem Claire Holt mondta magáról, hogy ő a legjobb táncos, hanem Kat Graham, így az első két szó javítandó.
Itt a harmadik bekezdés második mondatának második szava időponját, ez helyesen időpontját.
Itt a második bekezdés utolsó sorának első szavában eggyel több g betű szerepel. Ez is javítandó!
Coco Selly
2012. május 28. 16:33
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Írtam egy cikket, de kimaradt egy mondat a végéről. Ezt ti hozzá tudjátok csatolni, vagy nem szokás?
Ezt a mondatot kéne a végére biggyeszteni: Ezt a zenés drámát Randall Miller rendezi majd és 2013-ra várható.
Ezt a mondatot kéne a végére biggyeszteni: Ezt a zenés drámát Randall Miller rendezi majd és 2013-ra várható.
2012. május 28. 17:37
|
|
|
Ismét összeakadtam pár apró hibával, amit jó lenne kijavítani a cikkekben. A következők lennének:
Ebben a cikkben az első bekezdés negyedik sorának egyik mondata így hangzik: Az harmadik évadot... Szerintem az A harmadik évadot... lenne helyes.
Itt az első bekezdésben akadt egy kis baki. Méghozzá a Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Hernádi Judit alkotta zsűrit részben. Itt kétszer szerepel Jucika neve. Helyette az egyikhez Puzsér Róbertet kellene írni.
Ez a cikk pedig szerintem inkább a zene kategóriába tartozik celeb helyet...
Végül pedig ebben a cikkben kellene javítani egy szót. Ugyanis a harmadik bekezdés harmadik sorának utolsó előtti szava júlisra. Itt kimaradt egy u betű.
Ebben a cikkben az első bekezdés negyedik sorának egyik mondata így hangzik: Az harmadik évadot... Szerintem az A harmadik évadot... lenne helyes.
Itt az első bekezdésben akadt egy kis baki. Méghozzá a Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Hernádi Judit alkotta zsűrit részben. Itt kétszer szerepel Jucika neve. Helyette az egyikhez Puzsér Róbertet kellene írni.
Ez a cikk pedig szerintem inkább a zene kategóriába tartozik celeb helyet...
Végül pedig ebben a cikkben kellene javítani egy szót. Ugyanis a harmadik bekezdés harmadik sorának utolsó előtti szava júlisra. Itt kimaradt egy u betű.
2012. május 28. 19:16
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy történt-e változás a szülinapos cikkekkel kapcsolatban? Csak mert én úgy tudtam, hogy csak a 0 (vagy 5?) végződésű szülinapos cikkek kerülhetnek ki. Egyébként erről a cikkről van szó.
2012. május 29. 14:07
Nem akarok értetlennek tűnni, de ez a cikk egy tavaly szeptemberi hírről szól. Lehet írni ennyire régen történt dolgokról is?
2012. május 30. 17:57
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Sziasztok
Észrevettem egy kis kavarodást ezzel az adatlappal kapcsolatban. Ő nem az a Jónsi, aki az Eurovíziós Dalfesztiválon szerepelt, így a dalversenyhez kapcsolódó cikkekben szerintem nincs helye.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.