Starity

Hírszerkesztők topikja

77 oldal 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 12. 08:12 #1001
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
Helló!
Kérlek csatoljátok Mark Heylmun-ot és Alex Lopez-t ide.
1 felhasználónak tetszik: LexiCobain
2014. szeptember 12. 16:31 #1002
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

Helló!
Innen véletlenül kihagytam Craig Jones-t, tudnátok csatolni?
Köszönöm meghajolo.gif
2014. szeptember 13. 16:39 #1003
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

Helló!
Ha ezt elfogadjátok, akkor a végére akár ezt is be lehet rakni. Elismerte, hogy ő az.
2014. szeptember 15. 16:40 #1004
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
sziasztok. Ugye már van 4 cikkem, és mivel többet szeretnék majd, segítséget akarok kérni. Amikor a cikkben, vagy akár hozzászólásban azt csináljátok, hogy pl: "a további képekért kattincs ide" és ha rákkatintunk az ide-szóra akkor kijönnek. De hogyan kell ezt?

Remélem érhető voltam. Előre is köszönöm szépen kedves modernátorok! beer.gif
2014. szeptember 15. 18:54 #1005
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Kezit csókolom minden kedves hírszerkesztőnek!

Nem lehetne ezt a cikkemet visszanevezni az eredeti címére? Vagy valami ahhoz hasonlóra? (100 kedvenc könyvünk - A Facebook szerint)
Csak mert így megtévesztő és kapom a felháborodott kommenteket, hogy a Szent Johanna Gimi miért nincs rajta... unsure.gif

Egyébként köszönöm a publikálást! meghajolo.gif
2014. szeptember 15. 19:17 #1006
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Idézet (Lindsay019 @ 2014.09.15. 18:54)
Kezit csókolom minden kedves hírszerkesztőnek!
Nem lehetne ezt a cikkemet visszanevezni az eredeti címére? Vagy valami ahhoz hasonlóra? (100 kedvenc könyvünk - A Facebook szerint)
Csak mert így megtévesztő és kapom a felháborodott kommenteket, hogy a Szent Johanna Gimi miért nincs rajta... unsure.gif 
Egyébként köszönöm a publikálást! meghajolo.gif

Hozzáírtam, bár nem értem, mit háborognak, amikor a cikkben feketén-fehéren ott van, hogy a Facebook állította össze a listát huh.gif Nah én pont emiatt a pihent agyú csapat miatt nem olvasok már kommenteket: el sem olvassák a cikket, csak hozzáírnak mindenféle baromságot ész nélkül, aztán fel vannak háborodva, ha jól kiosztják őket sorry.gif
4 felhasználónak tetszik: Lindsay019, idone, Szandi0820, LovelyBarbaraPalvin
2014. szeptember 16. 15:50 #1007
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Hello! hi.gif

Ebben a cikkemben a lejátszót ki lehetne esetleg cserélni a következő kódra:
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/167954586&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false&amp;visual=true"></iframe>
? blush.gif Ebben nagyon szép a hangzása, csak nem jelenítette meg a cikk beküldése után.
Köszönöm! meghajolo.gif meghajolo.gif
2014. szeptember 16. 19:32 #1008
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Sziasztok.
Ha csinálnék egy olyan cikket, hogy Sztárok Régen és Most, de nincsen forrásom,mert a google-ról veszem a képeket akkor elfogadnátok forrásnak azt h google.hu vagy nem? mellow.gif
Előre is köszi a választ blush.gif
2014. szeptember 16. 20:13 #1009
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.09.16. 19:32)
Sziasztok.
Ha csinálnék egy olyan cikket, hogy Sztárok Régen és Most, de nincsen forrásom,mert a google-ról veszem a képeket akkor elfogadnátok forrásnak azt h google.hu vagy nem?  mellow.gif 
Előre is köszi a választ  blush.gif

Sziaa smileeee.gif

Én leszavazom az ötletet, mert kismillió ilyen cikk volt már (pl.: Hírességek stílusevolúciója, Ismerd meg a sztárok évkönyvfotóit, Sztárok plasztika előtt és után, Sztárok Photoshop előtt és után, stb.), szóval szerintem értelmetlen lenne még egy ilyen cikk, mert szinte már az összes nagyobb híresség terítékre került ezekben a sorozatokban.
1 felhasználónak tetszik: LoveNessa
2014. szeptember 16. 20:42 #1010
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Idézet (LexiCobain @ 2014.09.16. 20:13)
Sziaa smileeee.gif
Én leszavazom az ötletet, mert kismillió ilyen cikk volt már (pl.: Hírességek stílusevolúciója, Ismerd meg a sztárok évkönyvfotóit, Sztárok plasztika előtt és után, Sztárok Photoshop előtt és után, stb.), szóval szerintem értelmetlen lenne még egy ilyen cikk, mert szinte már az összes nagyobb híresség terítékre került ezekben a sorozatokban.

oké köszönöm a választ! smileeee.gif
2014. szeptember 17. 07:30 #1011
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Kedves Hírszerkesztők!

Legelőször is nagyon szépen köszönöm a legutóbbi cikkem megjelenését. Viszont kérdeznék is ezzel kapcsolatban valamit. Ugye ennek a cikknek hétfő volt az apropója és én pár nappal előtte már beküldtem a hírt. Bevallom őszintén, meglepett a publikálás, azt hittem, már törölve lett... Egyrészt, mert már a megjelenés napja után került ki a cikk... Másrészt - javítsatok ki, ha tévedek - de egy hírportálnál általában az a szempont, hogy minél előbb publikáljon valamit, amit más népszerűbb oldal még nem tett meg, ezzel is ide csalogatva az olvasókat. Így nagy valószínűséggel nem a Starity hozta le először a megjelenés hírét... think.gif
Gondolom, hogy nagyon sok cikk van bent, de valamit kéne lépni azért, hogy még több kikerülhessen egy-egy napon.

Például a nap sztárja "rovat" szerintem olyan felesleges, annak a helyére mehetne még pár cikk. Továbbá az oldal alján lévő videóajánlónak sem látom értelmét. Szerintem nem sokan vannak, akik azt nézegetik. Egyrészt, mert nem esik szemre, másrészt meg elvileg mindenki a saját kedvencei videóira kíváncsi elsősorban, azt meg meg is lehet nézni mindjárt 2 kattintásból. Ezeknek a helyére simán lehetne még cikkeket pakolni. Szerintem. És akkor azt sem lehet mondani, hogy a reklámblokk rovására menne...

Szerintem csak az oldal nívójáért tenne, ha minél több hírt tudna elsőként vagy elsők között lehozni.

Köszi, hogy elolvastátok és bocsi, hogy ezzel fárasztottalak benneteket. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, idone, LexiCobain, Darkness
2014. szeptember 17. 08:29 #1012
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Idézet (Sally Sparrow @ 2014.09.17. 07:30)
Kedves Hírszerkesztők!
Legelőször is nagyon szépen köszönöm a legutóbbi cikkem megjelenését. Viszont kérdeznék is ezzel kapcsolatban valamit. Ugye ennek a cikknek hétfő volt az apropója és én pár nappal előtte már beküldtem a hírt. Bevallom őszintén, meglepett a publikálás, azt hittem, már törölve lett... Egyrészt, mert már a megjelenés napja után került ki a cikk... Másrészt - javítsatok ki, ha tévedek - de egy hírportálnál általában az a szempont, hogy minél előbb publikáljon valamit, amit más népszerűbb oldal még nem tett meg, ezzel is ide csalogatva az olvasókat. Így nagy valószínűséggel nem a Starity hozta le először a megjelenés hírét... think.gif
Gondolom, hogy nagyon sok cikk van bent, de valamit kéne lépni azért, hogy még több kikerülhessen egy-egy napon.
Például a nap sztárja "rovat" szerintem olyan felesleges, annak a helyére mehetne még pár cikk. Továbbá az oldal alján lévő videóajánlónak sem látom értelmét. Szerintem nem sokan vannak, akik azt nézegetik. Egyrészt, mert nem esik szemre, másrészt meg elvileg mindenki a saját kedvencei videóira kíváncsi elsősorban, azt meg meg is lehet nézni mindjárt 2 kattintásból. Ezeknek a helyére simán lehetne még cikkeket pakolni. Szerintem. És akkor azt sem lehet mondani, hogy a reklámblokk rovására menne...
Szerintem csak az oldal nívójáért tenne, ha minél több hírt tudna elsőként vagy elsők között lehozni. 
Köszi, hogy elolvastátok és bocsi, hogy ezzel fárasztottalak benneteket. biggrin.gif

Sziaa smileeee.gif

Én nagyrészt egyetértek, viszont megmondom őszintén: a nap sztárjáért és a videókért nem mi vagyunk a felelősek, én úgy gondolom, hogy azokat a rendszer automatikusan generálja.

A cikkeket illetően is igazad van, viszont tekintve, hogy csak hárman vagyunk és mi sem vagyunk online non-stop, csak így tudunk gazdálkodni az időnkkel, hiszen mindannyiunknak megvan a maga elfoglaltsága (suli, munka, stb.). Van olyan cikk, ami jó pár hete bent van, mert egyszerűen olyan hosszú, hogy ahhoz nem egy 10 perc kell átnézésre és nekünk sem a Starity a kizárólagos elfoglaltságunk, ennek ellenére igyekszünk kihozni a lehetőségekből a maximumot smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: kurrek, Beyla, Szandi0820, LoveNessa, LovelyBarbaraPalvin, idone, Sally Sparrow, Darkness
2014. szeptember 17. 10:14 #1013
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (LexiCobain @ 2014.09.17. 08:29)
Sziaa smileeee.gif
Én nagyrészt egyetértek, viszont megmondom őszintén: a nap sztárjáért és a videókért nem mi vagyunk a felelősek, én úgy gondolom, hogy azokat a rendszer automatikusan generálja. 
A cikkeket illetően is igazad van, viszont tekintve, hogy csak hárman vagyunk és mi sem vagyunk online non-stop, csak így tudunk gazdálkodni az időnkkel, hiszen mindannyiunknak megvan a maga elfoglaltsága (suli, munka, stb.). Van olyan cikk, ami jó pár hete bent van, mert egyszerűen olyan hosszú, hogy ahhoz nem egy 10 perc kell átnézésre és nekünk sem a Starity a kizárólagos elfoglaltságunk, ennek ellenére igyekszünk kihozni a lehetőségekből a maximumot smileeee.gif

Szia! smileeee.gif

Igen, tudom, Freeze a felelős ezekért a szerkezeti dolgokért, ez a kritika, illetve javaslat elsősorban felé irányult, meg azok felé, akik napi vagy legalább heti többszöri alkalommal kommunikálnak vele és át tudják neki adni az ötleteket. biggrin.gif
A hírszerkesztők csekély száma miatt korábban is javasoltam, hogy legyenek többen. Nem hiszem el, hogy csak 3 ember lenne alkalmas erre a feladatra az oldal törzsközönségéből. Minél több szerkesztő lenne, annál jobban le lenne fedve a 24 óra és jó eséllyel valaki (majdnem) mindig online lenne. Maximálisan egyetértek és igazat adok nektek, hogy ti is emberből vagytok, megvan a magatok kis élete és ezt hobbiból, szerelemből, szívességből csináljátok. És ez rendben is van. (és elismerésre méltó wink.gif ) De szerintem eléggé megterhelő, hogy egy ilyen feladatra ennyire kevesen vagytok. smileeee.gif Ráadásul - én úgy vettem észre - egyre népszerűbb az oldal és ez egyre magasabbra is emeli azt a bizonyos lécet. smileeee.gif

Na, csak ennyi lett volna. smileeee.gif További jó munkát nektek! wink.gif
5 felhasználónak tetszik: kurrek, Szandi0820, LexiCobain, idone, Darkness
2014. szeptember 17. 11:58 #1014
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Idézet (Sally Sparrow @ 2014.09.17. 10:14)
Szia! smileeee.gif 
Igen, tudom, Freeze a felelős ezekért a szerkezeti dolgokért, ez a kritika, illetve javaslat elsősorban felé irányult, meg azok felé, akik napi vagy legalább heti többszöri alkalommal kommunikálnak vele és át tudják neki adni az ötleteket. biggrin.gif 
A hírszerkesztők csekély száma miatt korábban is javasoltam, hogy legyenek többen. Nem hiszem el, hogy csak 3 ember lenne alkalmas erre a feladatra az oldal törzsközönségéből. Minél több szerkesztő lenne, annál jobban le lenne fedve a 24 óra és jó eséllyel valaki (majdnem) mindig online lenne. Maximálisan egyetértek és igazat adok nektek, hogy ti is emberből vagytok, megvan a magatok kis élete és ezt hobbiból, szerelemből, szívességből csináljátok. És ez rendben is van. (és elismerésre méltó wink.gif ) De szerintem eléggé megterhelő, hogy egy ilyen feladatra ennyire kevesen vagytok. smileeee.gif Ráadásul - én úgy vettem észre - egyre népszerűbb az oldal és ez egyre magasabbra is emeli azt a bizonyos lécet. smileeee.gif
Na, csak ennyi lett volna. smileeee.gif További jó munkát nektek! wink.gif

Én teljesen egyetértek, szerintem is jó lenne, ha lenne még mellettünk vagy két emberke, mert akkor valószínűbb lenne, hogy valaki mindig itt van és tud a cikkekkel foglalkozni. Én személy szerint örülök, hogy végre megkezdődött a suli és nem kapunk napi ötven cikket, de még így sem értük teljesen utol magunkat...
5 felhasználónak tetszik: kurrek, Szandi0820, idone, Sally Sparrow, Darkness
2014. szeptember 17. 13:52 #1015
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Idézet (LexiCobain @ 2014.09.17. 11:58)
Én teljesen egyetértek, szerintem is jó lenne, ha lenne még mellettünk vagy két emberke, mert akkor valószínűbb lenne, hogy valaki mindig itt van és tud a cikkekkel foglalkozni. Én személy szerint örülök, hogy végre megkezdődött a suli és nem kapunk napi ötven cikket, de még így sem értük teljesen utol magunkat...

én tudom, hogy nem így megy, de a segítségre lelhetek én megtenném, ugyan is van időm napi 2 órát a laptop előtt ülni. De megértem ha a válasz nem! smileeee.gif
2014. szeptember 17. 15:07 #1016
Lilla06
Lilla06
The Supreme
Hozzászólás: 2848
Csatolások: 100
Azonosító: 176629
Kedves hírszerkesztő-tagok/moderátorok!
Nemrég beküldtem egy cikket (Borítéktáska: így viselik a sztárok), és az lenne a kérdésem, hogy baj, ha a Google a forrása, és én keresgettem ki a képeket?
2014. szeptember 17. 16:36 #1017
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.09.17. 13:52)
én tudom, hogy nem így megy, de a segítségre lelhetek én megtenném, ugyan is van időm napi 2 órát a laptop előtt ülni. De megértem ha a válasz nem! smileeee.gif

Kedves, hogy felajánlod, de egyrészt nem mi döntünk, hogy ki kapja meg a lehetőséget arra, hogy csatlakozzon a gárdához (és valójában még nem merült fel ez a téma Freeze-nél), mindemellett pedig ha valaki a társként mellénk szegődik majd idővel, az feltehetően egy már tapasztalt cikkíró lesz, akinek van gyakorlata és rálátása arra, hogy milyen elvárások vannak az oldalon, illetve hogy mire van kereslet.

Idézet (Lilla06 @ 2014.09.17. 15:07)
Kedves hírszerkesztő-tagok/moderátorok!
Nemrég beküldtem egy cikket (Borítéktáska: így viselik a sztárok), és az lenne a kérdésem, hogy baj, ha a Google a forrása, és én keresgettem ki a képeket?

Nyugalom, semmi baj a képekkel, csak még nem jutottunk a teendőink végére, emellett pedig nem S.O.S. hírértékű, így egyelőre talonban van a cikked, de nem kell aggódni, mindenképpen szakítunk rá időt, csak még egy kis türelmedet kérjük smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Lilla06, kurrek, idone, LoveNessa
2014. szeptember 17. 17:12 #1018
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Idézet (LexiCobain @ 2014.09.17. 16:36)
Kedves, hogy felajánlod, de egyrészt nem mi döntünk, hogy ki kapja meg a lehetőséget arra, hogy csatlakozzon a gárdához (és valójában még nem merült fel ez a téma Freeze-nél), mindemellett pedig ha valaki a társként mellénk szegődik majd idővel, az feltehetően egy már tapasztalt cikkíró lesz, akinek van gyakorlata és rálátása arra, hogy milyen elvárások vannak az oldalon, illetve hogy mire van kereslet.
Nyugalom, semmi baj a képekkel, csak még nem jutottunk a teendőink végére, emellett pedig nem S.O.S. hírértékű, így egyelőre talonban van a cikked, de nem kell aggódni, mindenképpen szakítunk rá időt, csak még egy kis türelmedet kérjük smileeee.gif

Ja értem! smileeee.gif
2014. szeptember 19. 16:39 #1019
- törölt felhasználó -    
Üdv!
Ha esetleg ez a cikk kikerülne, szeretném, ha a videókat beleillesztenétek, a hiányuk biztosan a böngészőm hibája. Előre is köszönöm!
2014. szeptember 19. 16:47 #1020
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (sound of silence. @ 2014.09.19. 16:39)
Üdv!
Ha esetleg ez a cikk kikerülne, szeretném, ha a videókat beleillesztenétek, a hiányuk biztosan a böngészőm hibája. Előre is köszönöm!

Ez nem a böngésződ hibája, hanem a Starity vacakol valamiért. Senkinek se jeleníti meg a beszúrt videókat nem tudom, hogy miért, de reménykedek benne, hogy hamarosan már megjavítják, mert már kezd egy kicsit bosszantani.
Addig is azt tudom ajánlani, hogyha bármikor írsz egy olyan cikket, amelyikbe videó is kerül, akkor a Megjegyés rovatba szúrd be a kisfilm linkjét, ezzel is megkönnyítve a hírszerkesztők munkáját. smileeee.gif
77 oldal 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!