Idézet (Kazuo @ 2014.07.02. 00:04)
Egyébként azt szabad megérdeklődnöm, hogy ez mégis miért van? Régebben, talán 2013 elején még rendesen működött nekem és utána meg csak azt vettem észre, hogy nem mutatja az általam beágyazott kisfilmeket. Valamiféle rendszerhiba áll fenn?
Meg a másik kérdésem a fotókkal kapcsolatos lenne: múltkor írtam egy cikket és beszúrtam pár képet, rendesen át is méreteztem őket úgy, hogy átláthatóak legyenek és mihelyst beküldtem a cikket, visszaállította az eredeti méretre.

Huhh a képek kérdésében én is bajban vagyok, mert sajnos nem tudom, miért van ez így és az a baj, hogy a szerkesztőségben is hiába javítjuk át (én a saját cikkeim esetében találkoztam eddig ezzel a problémával), a vége mindig az, hogy kivettem azokat a képeket vagy képszerkesztő programmal méreteztem a cikkbe.
A videók beágyazásával kapcsolatban egy jó tanács: a cikkírós felületen a felső tartományban található ikonok közül a kép és a nemtudommilyen-jel közöttibe kellene kattintani és ide kellene beágyazni a YouTube-vidi beágyazandó részét. Nah itt van a folyamatról két kép, hogy mit és hova kell beilleszteni ahhoz, hogy megjelenjen a beágyazandó videó. (A mérete 465 * 315 legyen.) Remélem, segítettem