Hírszerkesztők topikja
2013. augusztus 18. 20:32
http://starity.hu/magazin/41761-a-szerelmet-keresei-a-nehai-szuletett-feleseg/ a cikknél elirták a főcimet, inkább keresi mint keresei.
2013. augusztus 19. 08:44
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Sziasztok. Ehhez a cikkemhez kérlek csatoljátok még Dominic Power, Gemma Merna, Sammy Winward és Jorgie Porter adatlapját
1 felhasználónak tetszik:
LoveNessa
2013. augusztus 21. 15:53
|
|
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7670 Csatolások: 458551 Azonosító: 206112 offline
|
Itt ki kellene javítani Perrie nevét:
http://starity.hu/forum/topik/399178-zayn-malik-eljegyezte-perry-edwardsot/ ie-vel írja a nevét,nem y-al
http://starity.hu/forum/topik/399178-zayn-malik-eljegyezte-perry-edwardsot/ ie-vel írja a nevét,nem y-al
2013. augusztus 21. 19:14
Sziasztok!
Ebben a cikkemben rossz embert csatoltam! Crystal Harris helyett odacsatolnátok Crystal Reedet? Köszönöm!
Ebben a cikkemben rossz embert csatoltam! Crystal Harris helyett odacsatolnátok Crystal Reedet? Köszönöm!
LoveNessa
2013. augusztus 22. 09:20
Sziasztok!
Elsőként szeretném megköszönni, hogy tegnap öt cikkem jelent meg. Nekem ez rekordnak számít. Örültem nagyon, mikor megláttam, ugyanakkor az örömömbe némi üröm is vegyült. Először arra gondoltam, hogy nem írom le a problémámat, de aztán rájöttem, hogy jobb, ha kiadom magamból, természetesen olyan kulturáltan, amilyen kulturáltan csak lehet!
A legutóbbi, Hét sztoris cikkről van szó. Nem tudom, ki tette ki, de nagyon mérges lettem, mikor megláttam, hiszen egy szót nem írtam Niall Horranről (távol álljon tőlem, mikor így is tele van velük minden), ráadásul a bevezetőbe se ezt írtam. Lehet, hogy a legtöbb rövidhír, amiről írtam, nem annyira létfontosságú, de ha jól emlékszem, ezekbe a rövidhíres cikkekbe pont ilyenek valók, vagy nem? Ki hova akar menni, ki festette be a haját, etc. Javítsatok ki, ha rosszul tudom. A pláne, hogy vegyesen próbáltam válogatni az információkat, ismertebb, kevésbé ismert sztárokról egyaránt, annak ellenére is, hogy aki ismer tudja, hogy nem igazán írok a legismertebb sztárokról, hiszen sokkal többre tartom a háttérbe szorult tehetségeket, akikről mások alig írnak. Viszont Mileyt azért tettem bele, mert végre valahára nem baromságot csinált, Selenát meg azért, mert kellett még egy sztori a cikkbe. Ha már a Teen Wolfos rész törölve lett, akkor maradhatott volna úgy a cikk, nem kellet volna bele Niall. És igen, javítsanak bele a hírszerkesztők, ezért vannak, és nyilván nem adnak ki cikket anélkül, hogy átnézték volna, hogy a lehető legjobb legyen, és én is hibázok – de ezt elég durva belejavításnak mondanám. Ha küldött volna valaki egy üzenetet, akkor meg lehetett volna beszélni, sokkal jobban esett volna.
A másik, amire egy kedves barátom felhívta a figyelmemet, hogy így akit leszólnak, az ÉN vagyok. Nem az az emberke, vagy emberkék, aki/akik a cikket javította/javították.
Eszem ágában sincs vitát kirobbantani, kérdőre vonni a szerkesztőket vagy bárkit megbántani, de úgy gondolom, hogy ezt nem hagyhattam szó nélkül. Gyakorlott cikkíróként tudom, hogy azzal, hogy a cikket beküldöm, belemegyek, hogy a hírszerkesztők javítsanak rajta. Azt is tudom, mennyire elfoglaltak manapság a hírszerkesztők, ezért sem értem, miért kellett ez a belejavítás. Szívesen fogadom a segítséget, ha arról van szó, ez azért kicsit sok volt.
Elsőként szeretném megköszönni, hogy tegnap öt cikkem jelent meg. Nekem ez rekordnak számít. Örültem nagyon, mikor megláttam, ugyanakkor az örömömbe némi üröm is vegyült. Először arra gondoltam, hogy nem írom le a problémámat, de aztán rájöttem, hogy jobb, ha kiadom magamból, természetesen olyan kulturáltan, amilyen kulturáltan csak lehet!
A legutóbbi, Hét sztoris cikkről van szó. Nem tudom, ki tette ki, de nagyon mérges lettem, mikor megláttam, hiszen egy szót nem írtam Niall Horranről (távol álljon tőlem, mikor így is tele van velük minden), ráadásul a bevezetőbe se ezt írtam. Lehet, hogy a legtöbb rövidhír, amiről írtam, nem annyira létfontosságú, de ha jól emlékszem, ezekbe a rövidhíres cikkekbe pont ilyenek valók, vagy nem? Ki hova akar menni, ki festette be a haját, etc. Javítsatok ki, ha rosszul tudom. A pláne, hogy vegyesen próbáltam válogatni az információkat, ismertebb, kevésbé ismert sztárokról egyaránt, annak ellenére is, hogy aki ismer tudja, hogy nem igazán írok a legismertebb sztárokról, hiszen sokkal többre tartom a háttérbe szorult tehetségeket, akikről mások alig írnak. Viszont Mileyt azért tettem bele, mert végre valahára nem baromságot csinált, Selenát meg azért, mert kellett még egy sztori a cikkbe. Ha már a Teen Wolfos rész törölve lett, akkor maradhatott volna úgy a cikk, nem kellet volna bele Niall. És igen, javítsanak bele a hírszerkesztők, ezért vannak, és nyilván nem adnak ki cikket anélkül, hogy átnézték volna, hogy a lehető legjobb legyen, és én is hibázok – de ezt elég durva belejavításnak mondanám. Ha küldött volna valaki egy üzenetet, akkor meg lehetett volna beszélni, sokkal jobban esett volna.
A másik, amire egy kedves barátom felhívta a figyelmemet, hogy így akit leszólnak, az ÉN vagyok. Nem az az emberke, vagy emberkék, aki/akik a cikket javította/javították.
Eszem ágában sincs vitát kirobbantani, kérdőre vonni a szerkesztőket vagy bárkit megbántani, de úgy gondolom, hogy ezt nem hagyhattam szó nélkül. Gyakorlott cikkíróként tudom, hogy azzal, hogy a cikket beküldöm, belemegyek, hogy a hírszerkesztők javítsanak rajta. Azt is tudom, mennyire elfoglaltak manapság a hírszerkesztők, ezért sem értem, miért kellett ez a belejavítás. Szívesen fogadom a segítséget, ha arról van szó, ez azért kicsit sok volt.
2013. augusztus 22. 20:57
Ezt be lehetne ebbe a cikkbe tenni? Kimaradt, mert nem találtam akkor még a neten de már megvan, vagy esetleg irjak egy új cikket? Köszönöm a segitséget előre is!
LoveNessa
2013. augusztus 22. 21:49
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Ebben a még meg nem jelent cikkemben szeretnék kicsit korrigálni.
A 2012-es Magyar Nagydíj hétvégéjén ellátogatott a Széchenyi fürdőbe, melyről a Twitteren közzé tett egy fotót.
A 2012-es Magyar Nagydíj hétvégéjén ellátogatott a Széchenyi fürdőbe, melyről a Twitteren közzé tett egy fotót.
2013. augusztus 23. 09:16
|
|
csajszikahh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 1899 Csatolások: 811 Azonosító: 136579 offline
|
Ehhez a cikkhez kérlek csatoljátok Lee Henrik lapját, elvégre ő is szerepel a sorozatban, és őt is láthattuk az előző két részben is, főként akkor, amikor Lindát kiengedték a kórházból.
LoveNessa
2013. augusztus 24. 22:16
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Ezt a képek illesszétek be a következő cikk főképéhez! Köszönöm szépen!
http://starity.hu/magazin/42053-kedvenc-dizajnerem-elie-saab/
http://starity.hu/magazin/42053-kedvenc-dizajnerem-elie-saab/
2013. augusztus 25. 13:52
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Egy hibát vétettem ebben a cikkben. Bár a forrás úgy jelöli meg,Eva Longoria ruhája Elie Saab ruha,ám jobban utána néztem és tényleg nem az. Az ő bekezdése helyére most írtam egy másikat,mely helyes - s a cikk főképét is átszerkesztettem.
Eva Longoria
Ezt a gyönyörű,strasszokkal díszített miniruhát Cannes-ban láthattuk Eva-n 2010-ben. Érdekességképpen: Cheryl Cole ugyanezt a ruhát viselte egy ékszertervező partiján... A divatkritikusok azóta sem tudják eldönteni,melyikük lett a befutó.
Eva Longoria
Ezt a gyönyörű,strasszokkal díszített miniruhát Cannes-ban láthattuk Eva-n 2010-ben. Érdekességképpen: Cheryl Cole ugyanezt a ruhát viselte egy ékszertervező partiján... A divatkritikusok azóta sem tudják eldönteni,melyikük lett a befutó.
xBlondie
2013. augusztus 26. 08:39
Ha megjelenne a cikkem, ki kéne javítani a címet: lepipálta. Kicsit siettem.
És be kéne illeszteni két videót:
http://www.youtube.com/watch?v=mmRZPr0JXLw
http://www.youtube.com/watch?v=DDlyItiSS84
Ezek nem jelentek meg, miután beillesztettem őket.
Köszönöm szépen.
És be kéne illeszteni két videót:
http://www.youtube.com/watch?v=mmRZPr0JXLw
http://www.youtube.com/watch?v=DDlyItiSS84
Ezek nem jelentek meg, miután beillesztettem őket.
Köszönöm szépen.
2013. augusztus 26. 14:15
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ide kérlek csatoljátok Jessie J, Lea Michele, Rihanna, Ashley Tisdale, Beyoncé és Olivia Wilde adatlapját is.
LoveNessa
2013. augusztus 28. 14:06
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Sziasztok!
Ebben a cikkben írtam eredetileg Sz. Zsófiról, de végül azt a szerkesztők kivették belőle, viszont a bevezetőben még benne felejtették. Azt ki lehetne venni belőle?
+ ugyanebben a cikkben 6. sztoriban azt írtam, hogy Lakatos Márkhoz ment először Papp Gergő, mert a SuperTV2-n régebben ezt írták, de mégsem így volt, ezt pedig Korda Györgyre kéne átírni.
Köszönöm a sok fáradozást!
Ebben a cikkben írtam eredetileg Sz. Zsófiról, de végül azt a szerkesztők kivették belőle, viszont a bevezetőben még benne felejtették. Azt ki lehetne venni belőle?
+ ugyanebben a cikkben 6. sztoriban azt írtam, hogy Lakatos Márkhoz ment először Papp Gergő, mert a SuperTV2-n régebben ezt írták, de mégsem így volt, ezt pedig Korda Györgyre kéne átírni.
Köszönöm a sok fáradozást!
LoveNessa
2013. augusztus 28. 22:14
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Sziasztok!
Éppen egy cikket küldenék be, de azt írja nekem, hogy "az alábbi adatokat hibásan töltötted ki" kettőspont ... de mögötte nincsen semmi, és a rubrikák sincsenek kijelölve.
Mi a teendő?
Éppen egy cikket küldenék be, de azt írja nekem, hogy "az alábbi adatokat hibásan töltötted ki" kettőspont ... de mögötte nincsen semmi, és a rubrikák sincsenek kijelölve.
Mi a teendő?
2013. augusztus 28. 22:16
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Éowyn @ 2013.08.28. 22:14)
Sziasztok!
Mi a teendő?
Mi a teendő?
Forrást írtál?
Éowyn
2013. augusztus 29. 14:12
Ebben a cikkben javítsátok ki az első bekezdésben az "egy fedő alatt"-at "egy fedél alatt"-ra. Szegény Liam nem egy lábosban nőtt fel.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.