Hírszerkesztők topikja
2013. március 03. 11:44
Üdv, van egy kis problémám.
Írtam egy cikket, de nem tudok hozzá képet feltölteni, mert nem jó a képfeltöltőm, így viszont nem engedi elküldeni. Van valakinek ötlete, hogy mit csinálhatnék? :S
Írtam egy cikket, de nem tudok hozzá képet feltölteni, mert nem jó a képfeltöltőm, így viszont nem engedi elküldeni. Van valakinek ötlete, hogy mit csinálhatnék? :S
2013. március 03. 11:47
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Sziasztok szerkesztők! Zsófi1123 3 hétre kölcsönkérte tőlem Natha Fillion adatlapját de mivel neki nincsen "elvállalom a szerkesztést" gombja, így a ti segítségeteket kérjük az átadáshoz. Símán át tudjátok adni vagy előtte mondjak le róla? Zsófi nevében is köszi a segítséget.
2013. március 03. 11:48
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Qiny @ 2013.03.03. 11:47)
Sziasztok szerkesztők! Zsófi1123 3 hétre kölcsönkérte tőlem Natha Fillion adatlapját de mivel neki nincsen "elvállalom a szerkesztést" gombja, így a ti segítségeteket kérjük az átadáshoz. Símán át tudjátok adni vagy előtte mondjak le róla? Zsófi nevében is köszi a segítséget.
Ez ügyben NE ide írj, hanem a Moderátorok topikjába. Thx.
2013. március 03. 11:48
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Luckie @ 2013.03.03. 11:44)
Üdv, van egy kis problémám.
Telepítsd újra a Java kiegészítőt.
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2013. március 03. 13:29
http://starity.hu/magazin/35733-ferjhez-megy-britney-spears-huga/
A második bekezdés utolsó előtti sorában a 2004-et átkéne ínri 2008-ra, a júliust meg júniusra
A második bekezdés utolsó előtti sorában a 2004-et átkéne ínri 2008-ra, a júliust meg júniusra
2013. március 03. 15:42
Sziasztok!
Tegnap írtam egy cikket,de ma törölték is.Gondolom azért,mert nem ismert a hazánkba,vagy lehet,hogy másért.Szerettem volna,hogy publikálják a cikkemet,de gondoltam,hogy nem fog.Ja és azt szeretném kérdezni,hogy mi van akkor ha újra megírom a cikket,de valamit változtatok a cikken?
Tegnap írtam egy cikket,de ma törölték is.Gondolom azért,mert nem ismert a hazánkba,vagy lehet,hogy másért.Szerettem volna,hogy publikálják a cikkemet,de gondoltam,hogy nem fog.Ja és azt szeretném kérdezni,hogy mi van akkor ha újra megírom a cikket,de valamit változtatok a cikken?
2013. március 03. 17:59
Idézet (Vivienne @ 2013.03.03. 17:17)
Sziasztok
Azt szeretném tudni,hogy honnak szeditek az 'információkat' a One Directionröl??? Kéne írjak egy esszét róluk de angolul és ezért kéne
Kérlek segítsetek
Azt szeretném tudni,hogy honnak szeditek az 'információkat' a One Directionröl??? Kéne írjak egy esszét róluk de angolul és ezért kéne
Kérlek segítsetek
Olyan oldalakról, mint a TMZ, FemaleFirst, Hollyscoop, Celebuzz, JustJared.
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2013. március 06. 09:09
|
|
Atina21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.07. Hozzászólás: 595 Csatolások: 208 Azonosító: 86615 offline
|
Szeretném, ha ezt a két embert is csatolnátok ehhez a cikkhez:
- Lisa Miskovsky
- Lene Marlin
http://starity.hu/magazin/35799-uj-kislemezzel-jelentkezik-marion-raven/
- Lisa Miskovsky
- Lene Marlin
http://starity.hu/magazin/35799-uj-kislemezzel-jelentkezik-marion-raven/
2013. március 08. 16:33
Kedves hírszerkesztők!
Kérlek csatoljátok ehhez a cikkhez María Elisa Camargo adatlapját!
Előre is köszönöm!
Kérlek csatoljátok ehhez a cikkhez María Elisa Camargo adatlapját!
Előre is köszönöm!
2013. március 11. 05:23
Ha nem jelenítik meg egy cikkem, arról semmi infót nem kapok, hogy miért?
2013. március 12. 23:20
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Nem tudom, meg fog-e jelenni a cikkem, de ha igen, akkor előtte kérem szépen a moderátorokat, hogy javítsanak ki benne egy éktelen nagy hibát.
A cikk: http://starity.hu/magazin/36032-manic-street-preachers-uj-album-2014-ben/
Az első sor eredetileg így fest: A Manic Street Preachers előbújt a rejtekéből: fergeteges koncertet adtak a Festival No 6-on és az új albumról is elárultak egy-két dolgot
DE ki kellene javítani erre: A Manic Street Preachers előbújt a rejtekéből: szeptemberben koncertet adnak a Festival No 6-on és az új albumról is elárultak egy-két dolgot.
Köszönöm.
A cikk: http://starity.hu/magazin/36032-manic-street-preachers-uj-album-2014-ben/
Az első sor eredetileg így fest: A Manic Street Preachers előbújt a rejtekéből: fergeteges koncertet adtak a Festival No 6-on és az új albumról is elárultak egy-két dolgot
DE ki kellene javítani erre: A Manic Street Preachers előbújt a rejtekéből: szeptemberben koncertet adnak a Festival No 6-on és az új albumról is elárultak egy-két dolgot.
Köszönöm.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.