Starity

Hírszerkesztők topikja

77 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 09. 09:47 #341
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (vikimumus @ 2012.11.09. 09:00)
És mi lesz a másik Doktor House-os cikkemmel? Más oldal is megírta, hogy vége a sorozatnak, akkor itt miért nem lehet megírni?

Ne türelmetlenkedj, nem biztos, hogy nem jelenik meg. Nekem már volt olyan, hogy több, mint egy héttel a beküldés után rakták ki a cikkem. Múlt hét pénteken is írtam egyet, még nem fogadták el, mégse jövök ide kérdezgetni, hogy miért nem. Majd elfogadják, ha úgy látják jónak. Ha meg nem, azt is le kell nyelni. Ez egy ilyen "szakma". Ahogy látom mostanában elég sok cikk van, biztos sok dolguk van a hírszerkesztőknek és muszáj szelektálniuk, válogatniuk. Idővel sorra kerül a te cikked is, ha tényleg annyira jó lett, mint ahogy mondod.
4 felhasználónak tetszik: Lizania, Luckie, Coco Selly, pink_bunny
2012. november 11. 18:31 #342
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Nem tudom, megjelenik-e a cikk, amit az előbb küldtem el és sajnos csak most vettem észre, hogy az utolsó sort nem fordítottam le, ezt szeretném most pótolni, hátha megjelentetitek.

A cikk címe: Az A-ha zenészeit a Szent Olav királyi érdemrenddel tüntették ki

A hiányzó utolsó sor pedig: Morten Harket, Mags Furuholmen és Pal Waaktaar Savoy azóta szólóban folytatják a zenélést, koncertet adnak és albumokon dolgoznak, Mags pedig tovább építi festő- és képtártulajdonosi karrierjét.
1 felhasználónak tetszik: Coco Selly
2012. november 14. 16:06 #343
Dorothy6
Dorothy6
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 319
Csatolások: 306
Azonosító: 158072
Kedves Hírszerkesztők! smileeee.gif

Tegnap jelent meg egy cikkem Elisabeth-Újra színpadon az Operettszínház sikermusicalje címen. Egy nap leforgása alatt azonban három változás is történt a hírrel kapcsolatban, ezeket kellene kijavítani.

Az első:
A második bekezdésben ezt a részt: Szabó P. Szilveszter és Homonnay Zsolt mellett új színész debütál a Halál szerepében:
Át kellene javítani erre:
Szomorú hír, hogy a sokak által kedvelt Szabó P. Szilveszter - saját döntése szerint - az elkövetkező évadban nem fogja életre kelteni a nevével szinte már összeforrott Halál szerepét. Homonnay Zsolt viszont továbbra is látható lesz, aki mellett új színész debütál ebben a szerepben:

A második:
Ugyanebben a bekezdésben, az utolsó sorban szereplő Kádár Szabolcs nevét ki kellene törölni, ugyanis ő sincs benne a repertoárban.

A harmadik:
Az utolsó bekezdésben pedig a Rebeccát kellene helyettesíteni a Csárdáskirálynővel. Előbbit ugyanis levette a színház a műsoráról.
Itt van a link, ahonnan értesültem az információkról:Budapesti Operettszínház

Bocsánat a sok javítani valóért, de nem szeretném, ha a cikkben valótlan állítások szerepelnének. Előre is köszönöm! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Coco Selly
2012. november 14. 17:03 #344
Coco Selly
Coco Selly
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5338
Csatolások: 158038
Azonosító: 105880
Idézet (vikimumus @ 2012.11.09. 09:00)
És mi lesz a másik Doktor House-os cikkemmel? Más oldal is megírta, hogy vége a sorozatnak, akkor itt miért nem lehet megírni?

Sok minden megjelenik más oldalakon, ami itt nem. pardon.gif
A cikket én töröltem, és nem véletlenül. Lehet, hogy korábban már megjelentek hasonlók, viszont akkor az eredeti, amerikai befejezésre vonatkozóan. Mivel ott már májusban vége lett, amiről készült is cikk, feleslegesnek tartottam betenni még egyszer. beer.gif

Idézet (vikimumus @ 2012.11.07. 08:32)
A napokban írtam egy összeállításos cikket a Doktor House című sorozatról, de nem raktátok be. Szeretném megkérdezni, hogy miért? Nagyon sokat dolgoztam vele és szerintem jó is lett. Ma véget ér a sorozat és szerintem megérdemli, hogy legalább egy hosszabb cikk íródjon róla.

Még most is bent van, de mivel mi is csak szabadidőnkben vagyunk itt (ami valamikor elég kevés), nem várhatjátok el, hogy minden egyből kikerüljön. Igyekszünk átfutni minden arra érdemes irományt (mert hogy rengeteg érkezik be), viszont szerintem az ilyen típusú cikkekkel szemben prioritást élveznek a dal- és klippremierek, legfrissebb szenzációk, botrányok... elvégre az aktualitás az egyik legfontosabb dolog, akár tetszik, akár nem. Amint úgy lesz, megígérem, hogy kijavítom és kikerül, addig nem fut el wink.gif
4 felhasználónak tetszik: Luckie, Lizania, Grace Benning, pink_bunny
2012. november 17. 13:30 #345
SsciorLuv
SsciorLuv
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 585
Azonosító: 183769
Sziasztok Hírszerkesztők:)

Csak egy apró kis elírásért szeretnék szólni.A mai nap jelent meg Joe Jonas új dalával kapcsolatban egy cikk ahol a bevezetőben elett írva a neve:
"A középső Jonas fivér új videoklipet forgatott."
Egy "a" betűvel kéne csak kiegészíteni;)
Nem akartam a cikkírót meg senkit sem megbántani!! wink.gif
További jó munkát és szép napot!
2012. november 22. 09:54 #346
Bogi13
Bogi13
陽炎
Hozzászólás: 7246
Csatolások: 50928
Azonosító: 62047
Kedves Hírszerkesztők!
Kérem szépen, hogy EHHEZ a cikkemhez csatoljátok Michaela Dihlová adatlapját!
Köszönöm! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Siistra
2012. november 22. 19:26 #347
unicum95
unicum95
új tag
Hozzászólás: 71
Csatolások: 0
Azonosító: 152540
Ebben a cikkben kérlek, javítsátok ki a harmadik sorban: sámos- sármos
Köszi biggrin.gif
2012. november 23. 08:27 #348
vikimumus
vikimumus
Hozzászólás: 984
Csatolások: 68
Azonosító: 125739
Szeretném csatolni Hayden Panettiere adatlapját csatoltatni ehhez a cikkhez:
http://starity.hu/magazin/32858-sorozatszerepet-kapott-sarah-darling/
2012. november 23. 15:55 #349
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Vártam, míg megjelenik Mileyról egy cikk, mert addig nem akartam írni, míg ez meg nem történik, így most írok.

Nagyon igazságtalannak tartom ugyanis azt, hogy a Disneys lányokról van cikk (lásd Selena Gomez, Demi Lovato, Emily Osment és most Miley), amikor születésnapjuk van, de más sztárokról nem igazán. Példának okáért ott van Thora Birch, Natasha Hamilton, Lexi Ainsworth, Lloyd Banks, és még sorolhatnék párat. Mindegyikük idén töltötte a 20. vagy 30. életévét, lett cikk írva róluk, és nem jelent meg. Megkérdezhetem, mégis miért? Ők is ugyanúgy megérdemlik a figyelmet, mint azok a kiscsajok, akikről nap mint nap jelenik meg cikk. Én is igyekszem inkább a kevésbé ismert sztárokról írni, és szívesebben is olvasok az ilyen emberekről, mert tele van a hócipőm azzal, hogy mindenhol 1D meg Selena van. De a munkám – és másoké is - úgy látszik felesleges, pedig sosem másolok, az tény, hogy anyagot gyűjtök innen is, meg mondjuk egy rajongói oldalról, és feltételezem, ez a többi születésnapos cikkel sem volt másképp. Meg amúgy is: bele tudnak javítani a moderátorok, és meg is teszik, és itt nem arra gondolok, hogy másolt valaki, hanem mondjuk helyesírási hibákra.
Véleményem szerint, vagy minden születésnapos cikk jelenjen meg, ami kerek évszámos, vagy egy sem. Mert ez nem fair, főleg nem a kevésbé ismert sztárok rajongóival, és a cikkírókkal szemben sem, akik dolgoztak a cikkekkel, és végül nem jelent meg. Úgy tudtam, itt egyenlőség van, de úgy látszik, ez nem igaz.

Elnézést, ha kicsit durvára sikerült a véleményem, nem állt szándékomban senkit megbántani, de muszáj volt leírni a véleményemet.
11 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Darkness, Luckie, CrazyHeartx3, Lizania, dreamscometrue, pink_bunny, SsciorLuv, silenc, Beyla, Kazuo
2012. november 23. 18:41 #350
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2012.11.23. 15:55)
Sziasztok!
Vártam, míg megjelenik Mileyról egy cikk, mert addig nem akartam írni, míg ez meg nem történik, így most írok.
Nagyon igazságtalannak tartom ugyanis azt, hogy a Disneys lányokról van cikk (lásd Selena Gomez, Demi Lovato, Emily Osment és most Miley), amikor születésnapjuk van, de más sztárokról nem igazán. Példának okáért ott van Thora Birch, Natasha Hamilton, Lexi Ainsworth, Lloyd Banks, és még sorolhatnék párat. Mindegyikük idén töltötte a 20. vagy 30. életévét, lett cikk írva róluk, és nem jelent meg. Megkérdezhetem, mégis miért? Ők is ugyanúgy megérdemlik a figyelmet, mint azok a kiscsajok, akikről nap mint nap jelenik meg cikk. Én is igyekszem inkább a kevésbé ismert sztárokról írni, és szívesebben is olvasok az ilyen emberekről, mert tele van a hócipőm azzal, hogy mindenhol 1D meg Selena van. De a munkám – és másoké is - úgy látszik felesleges, pedig sosem másolok, az tény, hogy anyagot gyűjtök innen is, meg mondjuk egy rajongói oldalról, és feltételezem, ez a többi születésnapos cikkel sem volt másképp. Meg amúgy is: bele tudnak javítani a moderátorok, és meg is teszik, és itt nem arra gondolok, hogy másolt valaki, hanem mondjuk helyesírási hibákra.
Véleményem szerint, vagy minden születésnapos cikk jelenjen meg, ami kerek évszámos, vagy egy sem. Mert ez nem fair, főleg nem a kevésbé ismert sztárok rajongóival, és a cikkírókkal szemben sem, akik dolgoztak a cikkekkel, és végül nem jelent meg. Úgy tudtam, itt egyenlőség van, de úgy látszik, ez nem igaz.
Elnézést, ha kicsit durvára sikerült a véleményem, nem állt szándékomban senkit megbántani, de muszáj volt leírni a véleményemet.

Én inkább az "egy se" pártján állok. A születésnapi cikkek nagyon aranyosak, de teljesen feleslegesek, hiszen a rajongók úgyis tudják, hogy a kedvencük ma ünnepli az x. születésnapját, a többieket meg nem érdekli.
Az, hogy miért nem kerül ki minden kerek szülinapról szóló cikk, szerintem teljesen nyilvánvaló. 15000+ sztár van nyilvántartva az oldalon. Ha naponta ebből csak 8-nak van kerek évfordulója, és csak a felének írnak cikket, az is napi 4 tök egyforma témájú cikk. Ha mondjuk egy sztárnak egyetlen, de nagyon aktív rajongója van, aki cikket ír a szülinapjáról, fair vagy sem, helypazarlás, hiszen az az egy rajongó pontosan tudja, hogy születésnapja van, hiszen ő írta a cikket, a többiek meg nem fognak még rákattintani sem, hogy elolvassák. (Tisztelet a kivételnek.)
A rengeteg Selenás és 1D-s cikk pedig azért születik, mert ezek a legolvasottabb, legkommentáltabb témák jelenleg, rájuk van a legnagyobb igény. (Ismét tisztelet a kivételnek.) Hidd el, ha az összes cikk megjelenne róluk, amiket a tagok beküldenek, tízszer ennyi lenne.
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Luckie, pink_bunny
2012. november 23. 20:55 #351
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Csináltam egy cikket és véletlenül rosszul írtam a címet Joé-t írtam José helyett.Ki lehetne javítani?
2012. november 24. 10:05 #352
- törölt felhasználó -    
Itt a násodik bekezdésben a "Grey"-t kérem átíratni "Gray"-re. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: LoveNessa
2012. november 24. 11:28 #353
- törölt felhasználó -    
A kerek évszámosok napja általban 1-3, és biztos, h nem akarnak mindenkiről cikket írni. Én olyan emberekről beszélek, akiknek a rajongóinak száma általában olyan 120 körül van, azért szerintem ez nem kevés.
Én azon akadtam fent, megmondom őszintén, hogy még a születésnapos cikkek sem azokról jelennek meg, akikről amúgy is alig van valami olvasmány, hanem azokról, akikről majdnem mindennap van valami. Nincs igazság sad.gif
Köszi a gyors választ! smileeee.gif

Idézet (Siistra @ 2012.11.23. 18:41)
Én inkább az "egy se" pártján állok. A születésnapi cikkek nagyon aranyosak, de teljesen feleslegesek, hiszen a rajongók úgyis tudják, hogy a kedvencük ma ünnepli az x. születésnapját, a többieket meg nem érdekli.
Az, hogy miért nem kerül ki minden kerek szülinapról szóló cikk, szerintem teljesen nyilvánvaló. 15000+ sztár van nyilvántartva az oldalon. Ha naponta ebből csak 8-nak van kerek évfordulója, és csak a felének írnak cikket, az is napi 4 tök egyforma témájú cikk. Ha mondjuk egy sztárnak egyetlen, de nagyon aktív rajongója van, aki cikket ír a szülinapjáról, fair vagy sem, helypazarlás, hiszen az az egy rajongó pontosan tudja, hogy születésnapja van, hiszen ő írta a cikket, a többiek meg nem fognak még rákattintani sem, hogy elolvassák. (Tisztelet a kivételnek.) 
A rengeteg Selenás és 1D-s cikk pedig azért születik, mert ezek a legolvasottabb, legkommentáltabb témák jelenleg, rájuk van a legnagyobb igény. (Ismét tisztelet a kivételnek.) Hidd el, ha az összes cikk megjelenne róluk, amiket a tagok beküldenek, tízszer ennyi lenne.
2 felhasználónak tetszik: Luckie, Lizania
2012. november 25. 17:17 #354
- törölt felhasználó -    
Üdv, ha ez a cikkem megjelenne, az első bekezdés utolsó sorában a "beindutl"-at át lehetne javítani "beindult"-ra? rohog.gif Valamint az utolsó bekezdés második sorában a "játszik"-ot "játszódik"-ra, ha lehet blush.gif Köszönöm, (már ha egyáltalán megjelenik), és elnézést a hibákért! blush.gif meghajolo.gif
2012. november 26. 14:12 #355
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Sziasztok! hi.gif

Ebben a cikkemben nem linkelték be azt a dalt, amit leadtak a rádióban. A 30 másodperces videóban a Wake Me Up dal szól, de én konkrétan a Sweet Scar-ről írtam. Esetleg be tudnátok linkelni?

Előre is köszönöm. meghajolo.gif
2012. november 26. 16:43 #356
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok ehhez a cikkhez Tereza Fajksová adatlapját!
Előre is köszönöm!
2012. november 27. 13:53 #357
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Én csak egy halk megjegyzést tennék: az utóbbi időben észrevettem, hogy az életviteles témában tulajdonképpen egymást ismétlik meg a cikkek. Már a sokadikat olvasom, ami kb. ugyanarról szól, mint a korábbi írás(ok).

Szerintem felesleges ezeket megjelentetni, megírni meg főleg. Már kismillió cikk született FB témában is, amik többsége elég szépen fedi egymást...
2 felhasználónak tetszik: Lizania, Beyla
2012. november 28. 17:15 #358
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Ennek a cikknek a 3. bekezdésében szüzessége helyet "zsüzességet" írtam. Ezt kijavítanátok? Előre is köszönöm. smileeee.gif
2012. november 28. 19:04 #359
Ev Bry
Ev Bry
crazymofo
Hozzászólás: 1435
Csatolások: 18
Azonosító: 133565
Sziasztok! Bocsi, ha rossz helyre írom. EBBEN a cikkben a cikk írója úgy veszem észre, hogy véleményt ír a cikkben szereplőkről: ,,Ugyan One Direction lábai előtt hever a világ, Rob még egyetlen dalt sem hallott tőlük, a nevüket sem tudná felsorolni, hiszen mindössze fotókat látott róluk a neten – micsoda mázlista!"
2012. december 04. 15:40 #360
Bogi13
Bogi13
陽炎
Hozzászólás: 7246
Csatolások: 50928
Azonosító: 62047
Kedves Hírszerkesztők!
Kérem szépen, hogy EHHEZ a cikkemhez csatoljátok Irene Esser adatlapját!
EHHEZ pedig Ikumi Yoshimatsu-t

Köszönöm! meghajolo.gif
77 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!