Idézet (Chelsy @ 2012.11.23. 15:55)
Sziasztok!
Vártam, míg megjelenik Mileyról egy cikk, mert addig nem akartam írni, míg ez meg nem történik, így most írok.
Nagyon igazságtalannak tartom ugyanis azt, hogy a Disneys lányokról van cikk (lásd Selena Gomez, Demi Lovato, Emily Osment és most Miley), amikor születésnapjuk van, de más sztárokról nem igazán. Példának okáért ott van Thora Birch, Natasha Hamilton, Lexi Ainsworth, Lloyd Banks, és még sorolhatnék párat. Mindegyikük idén töltötte a 20. vagy 30. életévét, lett cikk írva róluk, és nem jelent meg. Megkérdezhetem, mégis miért? Ők is ugyanúgy megérdemlik a figyelmet, mint azok a kiscsajok, akikről nap mint nap jelenik meg cikk. Én is igyekszem inkább a kevésbé ismert sztárokról írni, és szívesebben is olvasok az ilyen emberekről, mert tele van a hócipőm azzal, hogy mindenhol 1D meg Selena van. De a munkám – és másoké is - úgy látszik felesleges, pedig sosem másolok, az tény, hogy anyagot gyűjtök innen is, meg mondjuk egy rajongói oldalról, és feltételezem, ez a többi születésnapos cikkel sem volt másképp. Meg amúgy is: bele tudnak javítani a moderátorok, és meg is teszik, és itt nem arra gondolok, hogy másolt valaki, hanem mondjuk helyesírási hibákra.
Véleményem szerint, vagy minden születésnapos cikk jelenjen meg, ami kerek évszámos, vagy egy sem. Mert ez nem fair, főleg nem a kevésbé ismert sztárok rajongóival, és a cikkírókkal szemben sem, akik dolgoztak a cikkekkel, és végül nem jelent meg. Úgy tudtam, itt egyenlőség van, de úgy látszik, ez nem igaz.
Elnézést, ha kicsit durvára sikerült a véleményem, nem állt szándékomban senkit megbántani, de muszáj volt leírni a véleményemet.
Én inkább az "egy se" pártján állok. A születésnapi cikkek nagyon aranyosak, de teljesen feleslegesek, hiszen a rajongók úgyis tudják, hogy a kedvencük ma ünnepli az x. születésnapját, a többieket meg nem érdekli.
Az, hogy miért nem kerül ki minden kerek szülinapról szóló cikk, szerintem teljesen nyilvánvaló. 15000+ sztár van nyilvántartva az oldalon. Ha naponta ebből csak 8-nak van kerek évfordulója, és csak a felének írnak cikket, az is napi 4 tök egyforma témájú cikk. Ha mondjuk egy sztárnak egyetlen, de nagyon aktív rajongója van, aki cikket ír a szülinapjáról, fair vagy sem, helypazarlás, hiszen az az egy rajongó pontosan tudja, hogy születésnapja van, hiszen ő írta a cikket, a többiek meg nem fognak még rákattintani sem, hogy elolvassák. (Tisztelet a kivételnek.)
A rengeteg Selenás és 1D-s cikk pedig azért születik, mert ezek a legolvasottabb, legkommentáltabb témák jelenleg, rájuk van a legnagyobb igény. (Ismét tisztelet a kivételnek.) Hidd el, ha az összes cikk megjelenne róluk, amiket a tagok beküldenek, tízszer ennyi lenne.