Hírszerkesztők topikja
2012. augusztus 25. 21:24
Itt a legutolsó bekezdésben ki kéne javítani a Zoey 101 sorozat címét, helyesen egy 'o' betűvel írják.
1 felhasználónak tetszik:
Coco Selly
2012. augusztus 27. 07:54
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Ebben a cikkben elrontottam a dal címét. A Finally Find You helyett Finally Found You a címe. Ezt kellene kijavítani. Előre is köszönöm!
http://starity.hu/magazin/30956-enrique-iglesias-es-sammy-adams-duettet-enekel/
http://starity.hu/magazin/30956-enrique-iglesias-es-sammy-adams-duettet-enekel/
2012. augusztus 29. 16:41
Sziasztok!
Ehhez a cikkhez légyszi csatoljátok Anais lapját, mert felkerült a lapja!
Köszönöm!
Luckie! Nem, mivel cikkel kapcsolatos a kérés, azért gondoltam, hogy inkább ide írom
Ehhez a cikkhez légyszi csatoljátok Anais lapját, mert felkerült a lapja!
Köszönöm!
Luckie! Nem, mivel cikkel kapcsolatos a kérés, azért gondoltam, hogy inkább ide írom
2012. augusztus 31. 08:07
Sziasztok!
Ha ez a cikkem megjelenne, átírnátok a címet? Túl hosszú lett, és a vége nem látszik
Köszönöm!
Ha ez a cikkem megjelenne, átírnátok a címet? Túl hosszú lett, és a vége nem látszik
Köszönöm!
prézli
2012. szeptember 01. 09:30
Ide csatolni kellene a One Direction tagokat,ha már a többi fellépő is ott van.
Plusz a kép alatti 3.sorban az 'ideji' szerintem idei lenne, a 2. bekezdés 3.sorában az 'egyel' eggyel,visszafelé a 3.bekezdés 3.sorában pedig a 'jócskén' az jócskán lenne.
Plusz a kép alatti 3.sorban az 'ideji' szerintem idei lenne, a 2. bekezdés 3.sorában az 'egyel' eggyel,visszafelé a 3.bekezdés 3.sorában pedig a 'jócskén' az jócskán lenne.
prézli
2012. szeptember 02. 19:50
Sziasztok!
Szerintem ennek a cikknek inkább a Zene, rendezvény témában lenne a helye, mint a Sztárhíreknél
És ide kéne csatolni Perez Hilton lapját!
Szerintem ennek a cikknek inkább a Zene, rendezvény témában lenne a helye, mint a Sztárhíreknél
És ide kéne csatolni Perez Hilton lapját!
prézli
2012. szeptember 02. 21:48
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Üdv!
Tegnap beküldtem egy cikket, ami arról szólt, hogy a kedvenc énekesnőm, Asala Nasri új albumot ad ki idén. Összesen 4 forrást is megadtam, mivel több helyről gyűjtöttem össze az információkat az albumról és a megjelenésről. A Wikipédia, és Asala hivatalos Facebook, Twitter és Youtube oldala voltak a forrásaim, amik nevetségesnek tűnhetnek, de nem azok. Egy olyan arab énekesnő esetében, mint Asala kevés helyről lehet információkat szerezni, én pedig szerettem volna mindent beleírni a cikkbe, ezért adtam meg több forrást. Remélem nem ez miatt utasítják el, mert nagyon nehéz az arab világból infókat gyűjteni. Erről a cikkről van szó. Csak szerettem volna ezt leírni, biztos ami biztos alapon, hátha egy hírmodi elolvassa. Üdvözlettel:
Lizania
Tegnap beküldtem egy cikket, ami arról szólt, hogy a kedvenc énekesnőm, Asala Nasri új albumot ad ki idén. Összesen 4 forrást is megadtam, mivel több helyről gyűjtöttem össze az információkat az albumról és a megjelenésről. A Wikipédia, és Asala hivatalos Facebook, Twitter és Youtube oldala voltak a forrásaim, amik nevetségesnek tűnhetnek, de nem azok. Egy olyan arab énekesnő esetében, mint Asala kevés helyről lehet információkat szerezni, én pedig szerettem volna mindent beleírni a cikkbe, ezért adtam meg több forrást. Remélem nem ez miatt utasítják el, mert nagyon nehéz az arab világból infókat gyűjteni. Erről a cikkről van szó. Csak szerettem volna ezt leírni, biztos ami biztos alapon, hátha egy hírmodi elolvassa. Üdvözlettel:
Lizania
Coco Selly
2012. szeptember 03. 10:11
|
|
Atina21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.07. Hozzászólás: 595 Csatolások: 208 Azonosító: 86615 offline
|
Helló!
Szeretnélek megkérni titeket, hogy amikor majd felkerülnek, akkor Dyland-hez és Lenny-hez csatoljátok majd ezt a cikket, amit róluk is írtam:
http://starity.hu/magazin/30905-az-aerosmith-dalaval-hoditanak-napjaink-kedvencei/
Előre is köszi szépen!
Szeretnélek megkérni titeket, hogy amikor majd felkerülnek, akkor Dyland-hez és Lenny-hez csatoljátok majd ezt a cikket, amit róluk is írtam:
http://starity.hu/magazin/30905-az-aerosmith-dalaval-hoditanak-napjaink-kedvencei/
Előre is köszi szépen!
2012. szeptember 03. 14:14
Sziasztok!
Ebből a cikkemből véletlenül kihagytam ezt, így ha megjelenne - amiért nagyon hálás lennék
-, kérlek, linkeljétek a bevezető végére!
Nagyon szépen köszönöm!
Ebből a cikkemből véletlenül kihagytam ezt, így ha megjelenne - amiért nagyon hálás lennék
Nagyon szépen köszönöm!
2012. szeptember 03. 15:53
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Üdv,
Két cikkem még bent van ugyan a szerkesztőségben, de tüzetesen átnéztem, és lenne rajtuk egy kis javítani való.
ebben a cikkemben van egy félbehagyott mondat a Daphne Groeneweldről szóló részben. Kérném szépen átjavítani erre.
A különleges arcú lány a tavaszi/nyári szezonban részt vett a Jill Stuart, Roberto Cavalli, H&M kampányaiban, illetve a Calvin Klein divatház ’Sheer Beauty’, és a Dior Addict illatának is Ő volt a kampányarca.
A másik cikkemhez új fejlécet csináltam. Kérem szépen kicserélni erre
Köszönöm szépen előre is a javításokat. Remélem így már megfelelnek a kritériumoknak.
További szép napot!
Két cikkem még bent van ugyan a szerkesztőségben, de tüzetesen átnéztem, és lenne rajtuk egy kis javítani való.
ebben a cikkemben van egy félbehagyott mondat a Daphne Groeneweldről szóló részben. Kérném szépen átjavítani erre.
A különleges arcú lány a tavaszi/nyári szezonban részt vett a Jill Stuart, Roberto Cavalli, H&M kampányaiban, illetve a Calvin Klein divatház ’Sheer Beauty’, és a Dior Addict illatának is Ő volt a kampányarca.
A másik cikkemhez új fejlécet csináltam. Kérem szépen kicserélni erre
Köszönöm szépen előre is a javításokat. Remélem így már megfelelnek a kritériumoknak.
További szép napot!
prézli
2012. szeptember 04. 19:09
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Ebben a cikkemben van egy-két hiba.
A második bekezdés első sorában szóismétlés, ki kéne javítani, valahogy így: "A film akciójelenetekben gazdag, ám poénokban is bővelkedik".
A másik pedig az, hogy cikkbe még sosem raktam videót, ezért nem tudom, most jó-e. Nálam csak a link látszik, a videó maga nem. Azt hiszem ezt is javítani kéne, ha publikálva lesz.
Köszönöm előre is!
A második bekezdés első sorában szóismétlés, ki kéne javítani, valahogy így: "A film akciójelenetekben gazdag, ám poénokban is bővelkedik".
A másik pedig az, hogy cikkbe még sosem raktam videót, ezért nem tudom, most jó-e. Nálam csak a link látszik, a videó maga nem. Azt hiszem ezt is javítani kéne, ha publikálva lesz.
Köszönöm előre is!
prézli
2012. szeptember 05. 16:40
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Na, tegnap este nagyon béna voltam, elírtam a megjelenési dátumot is. Az ott a végén nem 2012, hanem 2013 akart lenni. Bocsánat, valahol nagyon máshol járhattam fejben.
prézli
2012. szeptember 05. 18:17
Sziasztok!
Azt szeretném mondani, hogy elég hülye voltam és ennél a cikknél: http://starity.hu/magazin/31360-tanulasi-tippek-amik-csak-a-javadra-valhatnak/ véletlenül Christina Aguilerát írtam mint kapcsolódó sztárt, pedig ez nem ilyen típusú cikk. Remélem ki lehet javítani a hibát, most küldtem be a cikket néhány perccel ezelőtt.
Azt szeretném mondani, hogy elég hülye voltam és ennél a cikknél: http://starity.hu/magazin/31360-tanulasi-tippek-amik-csak-a-javadra-valhatnak/ véletlenül Christina Aguilerát írtam mint kapcsolódó sztárt, pedig ez nem ilyen típusú cikk. Remélem ki lehet javítani a hibát, most küldtem be a cikket néhány perccel ezelőtt.
prézli
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.