Köszönöm!
Hírszerkesztők topikja
2012. augusztus 05. 11:43
Ebben a cikkben ki kéne javítani a Heather Locklearről szóló részt, mert kicsit félreérhető. Miután elvált Tommy Lee-től, hozzáment Richie Sambora-hoz, és nekik van közösen egy Ava nevű lányuk. Szerintem ezt akarta a szerző is írni.
1 felhasználónak tetszik:
Coco Selly
2012. augusztus 05. 13:54
Sziasztok!
Ehhez a cikkemhez kérlek csatoljátok Larissa Wilson és Nicholas Hoult adatlapját!
Valamint Chris részénél a harmadik évad végént át kéne írni második évad végénre, mert félreírtam :$
Köszönöm!
Ehhez a cikkemhez kérlek csatoljátok Larissa Wilson és Nicholas Hoult adatlapját!
Valamint Chris részénél a harmadik évad végént át kéne írni második évad végénre, mert félreírtam :$
Köszönöm!
Coco Selly
2012. augusztus 05. 15:50
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Sziasztok!
Ebben a cikkben Heather Locker-nek nem Bon Jovitól,hanem a Bon Jovi együttes alapító tagjától,Richie Sambora-tóls zületett kislánya,Ava.
Kérlek javítsátok,köszi!
Ebben a cikkben Heather Locker-nek nem Bon Jovitól,hanem a Bon Jovi együttes alapító tagjától,Richie Sambora-tóls zületett kislánya,Ava.
Kérlek javítsátok,köszi!
Coco Selly
2012. augusztus 06. 13:49
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Idézet (LaTasha @ 2012.08.05. 15:50)
Sziasztok!
Kérlek javítsátok,köszi!
Kérlek javítsátok,köszi!
http://starity.hu/magazin/30172-szoke-ciklonok-es-rocksztarok-romancai/
Coco Selly
2012. augusztus 07. 12:10
Nem vagyok egy nyelvtan náci, de ebben a cikkben a bevezetőben kérném szépen kijavítani a "lesúlytotta"-t "lesújtotta"-ra.
Coco Selly
2012. augusztus 08. 15:11
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Csak egy kérdésem lenne. Mióta lehet sporthíreket is írni? Ne értsétek félre, nem zavar, de én még abban a tudatban éltem, hogy sporttal kapcsolatos cikk nem jelenhet meg. Korábban én is írtam 1-2 sporthírt, de akkor még azt a választ kaptam, hogy ez a téma nem ide való. Vagy ez még mindig így van csak az Olimpia kivétel?
2012. augusztus 08. 23:31
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Ehhez a cikkhez csatolni kellene Blanca Soto, Julián Gil és Lupita Ferrer lapját is.
Coco Selly
2012. augusztus 09. 17:48
Sziasztok!
Ha ez a cikkem megjelenne, annak nagyon örülnék, viszont elrontottam benne valamit: a második bekezdésben olvasható, hogy Thora Birch egy interjú során nyilatkozott valamit, de nem egy interjú során nyilatkozott, hanem a szóban forgó film premierjén.
Kérlek javítsátok ki!
Köszönöm!
Valamint ebben a cikkemben, Chris részénél a harmadik évadot második évadra kéne javítani, mert abban az évadban hunyt el, nem a harmadikban! Köszönöm!
Ha ez a cikkem megjelenne, annak nagyon örülnék, viszont elrontottam benne valamit: a második bekezdésben olvasható, hogy Thora Birch egy interjú során nyilatkozott valamit, de nem egy interjú során nyilatkozott, hanem a szóban forgó film premierjén.
Köszönöm!
Valamint ebben a cikkemben, Chris részénél a harmadik évadot második évadra kéne javítani, mert abban az évadban hunyt el, nem a harmadikban! Köszönöm!
2012. augusztus 09. 19:24
Az első cikkemnél még ezt a cikket is kérném belinkelni, mert azt kihagytam :$
Köszönöm!
Köszönöm!
Idézet (Chelsy @ 2012.08.09. 17:48)
Sziasztok!
Kérlek javítsátok ki!
Köszönöm!

Köszönöm!
2012. augusztus 10. 12:14
Üdv!
Ehhez a cikkhez kéne csatolni az Avenged Sevenfold tagjait:
M. Shadows, Synyster Gates, Johnny Christ, Zacky Vengeance, The Rev
Köszönöm!
Ehhez a cikkhez kéne csatolni az Avenged Sevenfold tagjait:
M. Shadows, Synyster Gates, Johnny Christ, Zacky Vengeance, The Rev
Köszönöm!
Coco Selly
2012. augusztus 10. 16:18
|
|
Bogi13陽炎 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 7246 Csatolások: 50928 Azonosító: 62047 offline
|
Coco Selly
2012. augusztus 11. 04:44
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Üdv! Magamat szeretném feljelenteni, mivel ebben a cikkben túlságosan is elbagatellizáltam a képregény leírását (hadd ne mondjam, valótlant állítottam). Úgyhogy amennyiben egyáltalán felkerül, a "sikerül egy üzenetet küldeni múltbeli énjének" részt rögvest le is lehetne cserélni arra, hogy "sikerül tudatot cserélnie múltbeli énjével". Előre is köszönöm a kedves megértést.
Coco Selly
2012. augusztus 13. 12:40
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Ehhez a cikkhez csatolni kellene az újonnan létrehozott Tiaré Scanda lapját is!
Coco Selly
2012. augusztus 21. 18:29
Ebben a cikkben van egy elírás: a kisbabát Penelope Scotland Disicknek hívják, tehát NEM vetették el a nevet. Egyébként Scotland az Skócia, nem Írország.
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!
Coco Selly
2012. augusztus 23. 09:29
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Sziasztok!
Nem rég beküldtem egy cikket és utána vettem észre, hogy másodszor is véletlenül ugyanazt a videót linkeltem be, ha el lesz fogadva (Sharapováról és djokovicról szól) akkor légyszi a második videót cseréljétek ki nekem erre: http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=JwhPfOPinjM
Köszi
Nem rég beküldtem egy cikket és utána vettem észre, hogy másodszor is véletlenül ugyanazt a videót linkeltem be, ha el lesz fogadva (Sharapováról és djokovicról szól) akkor légyszi a második videót cseréljétek ki nekem erre: http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=JwhPfOPinjM
Köszi
Coco Selly
2012. augusztus 24. 13:24
Coco Selly
2012. augusztus 25. 18:31
Sziasztok!
Ha ez a cikkem megjelenne, kérlek, pár apróságot javítsatok rajta:
- Chris Hargersent írjátok át Chris Hargensenre. A neve szerepel a címben, a bevezetőben, valamint a cikk második felében is!
- A harmadik sorban az ötödiket negyedikre írjátok át
Köszönöm szépen!
Ha ez a cikkem megjelenne, kérlek, pár apróságot javítsatok rajta:
- Chris Hargersent írjátok át Chris Hargensenre. A neve szerepel a címben, a bevezetőben, valamint a cikk második felében is!
- A harmadik sorban az ötödiket negyedikre írjátok át
Köszönöm szépen!
Coco Selly
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.