Kihirdették az idei Kids Choice Awards nyerteseit
2012. április 01. 10:42
valahogy éreztem,h Mss.Tökéletesség nyerni fog
Taylor sokkal szebben [jobban] énekel, mint Selena...
mind1.
2012. április 01. 10:42
gratula mndenkinek, bár valljuk be, hogy a közönségdíjak "értéke" nem ér fel a szakmai vagy a kritikusok által adott díjakhoz.
2012. április 01. 10:49
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Gratula mindenkinek ,de az azért szembeütközik , hogy Selena Gomez , mint a LEGJOBB ÉNEKESNŐ ?? Látszik , h gyerekek szavaztak , különben hogy gyözhette volna le Taylort és Katyt ???
2012. április 01. 10:50
BTR
Sikoltoztam, mikor megtudtam, hogy nyertek!! 
Szelenítának és Justinnak nem örülök, de hát már nem lehet mit tenni.
Egyébként azt megjegyezném, hogy nincs benne a cikkben, hogy a Victorious nyert a Legjobb Tv Show kategóriában.
Annak is borzasztóan örültem, mert nagyon-nagyon megérdemlik!!
Szelenítának és Justinnak nem örülök, de hát már nem lehet mit tenni.
Egyébként azt megjegyezném, hogy nincs benne a cikkben, hogy a Victorious nyert a Legjobb Tv Show kategóriában.
1 felhasználónak tetszik:
Tussz
2012. április 01. 10:52
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Borzalom hátán borzalom...hogy lehetett,hogy Selena még két díjat is kapott?Néhány év múlva erre a lányra még a kutya se emlékszik,őszintén a 4 kedvenc énekesnő közt őt nem akartam legjobban ezen a listán látni...a kedvenc zenekarral egyetértek,a big time rush maximálisan megérdemelte a díjat,Katyvel is egyetértek,Jake Short pedig azért nyerte a kedvenc televíziós színészi díjat mert,az ő neve volt csak ismerős a listán.Adammel,Kristennel Spongebob-al,csizmás,a kandúr,Taylor Swifttel egyetértek...viszont már a többit nem ismerem akik fent vannak a listán.
2012. április 01. 10:54
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Komolyan?!Meglepődtem volna,ha nem Selena nyeri -.-
2012. április 01. 10:55
|
|
criticadelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 168202 offline
|
BTR BTR BTR!!! 
annyira örülök, hogy ők nyertek!! mindennap szavaztam is rájuk
A többi kategória meg nem is nagyon érdekel emellett! Most ezt kell ünnepelni
annyira örülök, hogy ők nyertek!! mindennap szavaztam is rájuk
A többi kategória meg nem is nagyon érdekel emellett! Most ezt kell ünnepelni
1 felhasználónak tetszik:
Tussz
2012. április 01. 11:06
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Gratulálok Adamnek és Kristennek.
2012. április 01. 11:18
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
az 1D nem volt jelölve? pedig úgy emlékszem, hogy olyan 1 hónapja szavaztam, és akkor még rájuk is lehetett valamilyen kategóriában... de aztán amikor kb 1 hete néztem, már nem voltak ott... De Selenának gratulálok.
2012. április 01. 11:19
Oké...én már nem próbálom megérteni a mai korosztályomat..
Ezek után a lista után én már ezt feladom..
Bár őszintén már azt hittem, hogy nem is fog megjelleni ez a cikk..
Egyedül innen a Csizmás,a kandúrnak örülök... a többinek nem, de valahogy nem is ért váratlanúl ez a lista..
...valahogy sejtettem, hogy Szeleníta és Bíbőke nem maradhatott ki innen...-.-" ... bár nem azért, de szeritem Taylor sokkal inkább megérdemelte innen a legjobb énekesnő díjat (mivel csak úgy tudom, hogy ő szerepelt a listából, akit érdemes innen megemlíteni...)
(Csak gratulálni tudok nekik...
Jah.. ez csak az én véleményem, úgyhogy nem kérek reklamálókat...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.