na majd ha többször meghallgatom
Megjelent Majka legújabb klipje
2012. április 01. 15:05
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
nekem nem igazán jött be..:|
2012. április 01. 21:50
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
eeeez egy hatalmas szám !
respect
2012. április 02. 11:42
Szerintem jó.Bár nem szeretem az ilyen magyar: "mű, pesti, kemény gengszternek látszó plasztik figurákat" reklámozó zenéket. De a szövege tetszik, és Majkát csípem. Tudom, hogy ez csak egy szerep, egy image amit el játszik. De viccesek ezek a video klippek. Usában amikor elkészül egy videó klip ahol a feka rapperek tényleg tolják a kemény szöveget, hogy ki kit lő le ha ránéz a csajára még egyszer, stb, azt ők komolyan is gondolják,És ők valóban stukkerekkel is mászkálnak, és nem félnek használni sem.A kinti rapperek minimum 75%-a már volt sitten,aki meg még nem az meg lehet, hogy lesz. Ott amiről "énekelnek" :-D illetve zene alatt elmondják a szöveget, az a valós élet a való világ.Szóval ők is adnak a reklámnak meg az image-nek rendesen, de ők azért komolyan is gondolják ezt a terület harcot, a gengszterkedést, is valamilyen szinten.De Majkára vissza térve...jó, hogy a klipp fekete-fehér, az operatőri munka, hogy a derekukra van kötve a kamera....tetszik.Jó klipp, jó a zene,jó a szöveg.Kicsit a Kiszavazóshow-t jutattja eszembe...
2012. április 02. 13:50
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Azt azért tudni kell, hogy azért ért el ilyen gyorsan több mint egymilliós nézettséget, mert Majka a Facebookon azzal hirdette, hogyha meglesz az 500 ezer, akkor felrak egy pucér képet Dundikáról. Ami ugye egy Playmate-ről nem sok újat mutathat, de gondolom a retusmentesség miatt és a szülés után sokakat érdekelhet. Most, hogy túllépte az egymilliót, kép még mindig nincs...
2012. április 02. 14:43
hát én tegnap hallottam legelőször ezt a zenét de már akkor is tetszett:))♥
2012. április 26. 17:19
Mióta ennek a zenének lett klippje azóta nagyon odavagyok érte..A dalszövege is tetszik és Majkát is csípem..Fantörpikus!
:$♥
2012. május 06. 13:42
|
marinonbalázsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.05. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 174907 offline
|
Ez jobb mint Pitbul.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: