love_love egyet értek.
usher nagyon jó meg minden de kicsit nagy az egoja nemde? ^.-
Adele ellen uszítja rajongóit Usher
2012. április 01. 19:26
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Igen, igazatok van, Usher sokkal többet tett le az asztalra, azzal a sok "oh yeah baby", "put your hands up in the air", "yeah baby i love you" szövegű számaival
Tény, hogy régebb óta van a szakmában, de egyáltalán nem tehetségesebb vagy sikeresebb, mint Adele. Hány Grammy-t kapott Usher? Várjunk csak...1,2..0?! Igen, nullát! És jogosan, mivel nem csinál mást csak tuctuc számokat, tipikusan ilyen discoba való zenéket.
Igencsak savanyú a szőlő neki...
Tény, hogy régebb óta van a szakmában, de egyáltalán nem tehetségesebb vagy sikeresebb, mint Adele. Hány Grammy-t kapott Usher? Várjunk csak...1,2..0?! Igen, nullát! És jogosan, mivel nem csinál mást csak tuctuc számokat, tipikusan ilyen discoba való zenéket.
Igencsak savanyú a szőlő neki...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 02. 19:20
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Komolyan nem értem ezt a pasast.
2012. április 05. 23:59
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Az azért elég szánalmas, hogy Usher ennyire félti a karrierjét. Inkább csináljon egy új dalt, mert ha még Adele nem döntötte meg a rekordját, akkor nemsokára meg fogja.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 09. 22:50
Ez a pali olyan, mint Kanye West. Van egy rakás összemenedzselt Grammy-díja és mellé, akkora arca, mint senki másnak. Nem értem miért fáj neki, ha valaki túltesz rajta? Adele még viszonylag kezdő a szakmában és máris többet ér, mint Usher. Hangilag mérföldnyi a különbség, mert míg Adele kiváló énekes és mindig élőben ad elő, addig Usher playbackről szól és a hangja sem az a nagy durranás. Semmivel nem tehetségesebb a srác, mint egy tehetségkutató közepén kihullott próbálkozó. Usher saját magát tette parkolópályára, Justin Bieberrel meg a többi szánalmasabbnál szánalmasabb baromságával. Törődjön bele, hogy nem ő a jövő. A zenéje tuc-tuc tucatzene, ritka gagyi "omájgád" meg "obébi" szövegekkel, Adele albuma, pedig szárnyal. Nem csak két szám, hanem mindegyik, ami az albumon van.
Én személyszerint örülnék, ha Usher már eltűnne.
2012. április 11. 22:14
|
|
Selly FanClubúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.11. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 173218 offline
|
Usherusherusherusher........
Kit érdekel Usher örülne ha olyan jó lenne és olyan sikeres mint Adele!Tünne el a zeneiparból.Ez már tényleg sok....
Kit érdekel Usher örülne ha olyan jó lenne és olyan sikeres mint Adele!Tünne el a zeneiparból.Ez már tényleg sok....
2012. április 11. 22:16
|
|
Selly FanClubúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.11. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 173218 offline
|
Fáj az igazság. Fel sem merül benne, hogy esetleg tegyen ellene valamit? Mások sértegetésével nem lépett előre Van egy rekordja, megértem, több ideje van már a szakmában, de azért ilyet Nem az a lényeg, hogy ki mennyi ideje van a szakmában vagy hogy mennyit tett le az asztalra, hanem hogy ki mennyire tehetséges, ki mennyire folyik a csapból mert az határozza meg a legfontosabb dolgokat de úgy látom, hogy ezt sem Usher sem néhány ember nem érti, vagy nem így gondolja.
Én Adele helyében riadót fújnék és visszamennék az országomba. Felháborító, hogy itt van egy igazán jó hangú énekesnő és úton útfélen sértegetik, persze ez a sztársággal jár, szóval nem is igazán emelhetne ez ellen hangot (nem mond semmit) de amíg ilyen a zeneipar, én a helyében visszahúznék oda, ahol értékelik a hangom, mert szerintem már túlzás ami vele történik. Adele amúgy sem méltó arra, hogy Lady Gaga meg Britney színvonalán emlegessék.
Usher pedig önző és ő is csak magára gondol. Remélem, hogy Adele röhög otthon a markában.
Én Adele helyében riadót fújnék és visszamennék az országomba. Felháborító, hogy itt van egy igazán jó hangú énekesnő és úton útfélen sértegetik, persze ez a sztársággal jár, szóval nem is igazán emelhetne ez ellen hangot (nem mond semmit) de amíg ilyen a zeneipar, én a helyében visszahúznék oda, ahol értékelik a hangom, mert szerintem már túlzás ami vele történik. Adele amúgy sem méltó arra, hogy Lady Gaga meg Britney színvonalán emlegessék.
Usher pedig önző és ő is csak magára gondol. Remélem, hogy Adele röhög otthon a markában.
2012. május 13. 20:22
|
|
Kathy122visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 347 Csatolások: 27 Azonosító: 175358 offline
|
miley0167 eggyet értek
Háth most már az éris veszek leggalább 10 Adele cd-t ,hogy Adele kiusse a nyerebol Ushert!!!!!!! Hajrá Adele
...Egyáltalán szerintem Usher nem bírja elviselni ,hogy valaki tehetségesebb és sikeresebb nála...pff szánalmas
"
Háth most már az éris veszek leggalább 10 Adele cd-t ,hogy Adele kiusse a nyerebol Ushert!!!!!!! Hajrá Adele
2012. június 14. 15:29
|
|
sajtimajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 177294 offline
|
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.