Egyébként egyet is értek vele. Adele távozhatna, én unom.
Adele ellen uszítja rajongóit Usher
2012. április 01. 11:44
Fogadja el azt hogy sokkal tehetségesebb emberek is vannak nála , elég szánalmas arra kérni az embereket hogy ne vegyenek Adele lemezeket..
2012. április 01. 11:57
|
|
PTR.95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 141926 offline
|
Ha ez igaz, akkor nagyon szégyellheti magát Usher! "A világ megérdemel egy közös együttműködést.." Hát egy kicsit sincs elszállva magától. Én meg arra kérném, hogy az ő lemezeit ne vegyék, mert nem érdemli meg, nagyképű f@sz! Adele, csak így tovább, úgy is megdöntöd ennek a majomnak a rekordját! /Hajlamosak vagytok teljesen valótlan dolgokat megírni, ezért hangsúlyozom: Ez a komment akkor érvényes, ha igaznak bizonyul ez a cikk!/
2012. április 01. 12:20
Ezt az Adele-t se nagyon szeretem, de ez az Usher minden pálmát visz, akkora istennek képzeli magát.. szánalom.
2012. április 01. 12:25
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Szerintem ezt csak viccesen mondta. És amúgy én kedvelem mindkettőjüket (bár Adelet jobban), de akkor is ha úgy érzi veszélyben van a karrierje, akkor tegyen érte...
2012. április 01. 12:38
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2012.04.01. 11:23)
Ezt a se..fejt! XD Hiába. Tipikus Amerikai. Csak magára gondol, arra pedig végképp nem, hogy Adele megérdemelten ennyire sikeres. Az meg egyenesen arcátlanság, hogy ezek után még duettezni szeretne Adele-lal. Ez most komoly? Nem lehet ennyire hülye. Ha ez Adele fülébe jut, biztos vagyok benne, hogy elküldi a jó búsba. Ushert anno nagyon felkapták, de mára -szerencsére- közel sem akkora nagy szenzáció. Nagyon nem szerettem eddig sem Ásert, de most aztán nagyon elásta magát. Előttem legalább is.
Fáj az igazság. Fel sem merül benne, hogy esetleg tegyen ellene valamit? Mások sértegetésével nem lépett előre
Én Adele helyében riadót fújnék és visszamennék az országomba. Felháborító, hogy itt van egy igazán jó hangú énekesnő és úton útfélen sértegetik, persze ez a sztársággal jár, szóval nem is igazán emelhetne ez ellen hangot (nem mond semmit) de amíg ilyen a zeneipar, én a helyében visszahúznék oda, ahol értékelik a hangom, mert szerintem már túlzás ami vele történik.
Usher pedig önző és ő is csak magára gondol. Remélem, hogy Adele röhög otthon a markában.
2012. április 01. 13:05
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Ez nagyon nem fer! DE már tényleg elegem van Adele drámáiból! Ha egy rajongót rátud venni hogy ne szeresse Adelet,akkor nem is valami "nagy" rajongó!
2012. április 01. 13:12
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
Én értelmesebbnek gondoltam Ushert!!! Adele nagyon tehetséges és megérdemli a további díjakat. Nem azt mondom, hogy Usher nem tehetséges, de hát nézzen már rájuk az ember...
2012. április 01. 13:12
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát ez eléggé szánalmas.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 01. 14:17
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Azért ez szánalmas Usher-től! Tudni kell veszíteni, egyszer fent egyszer lent! Törődjön bele hogy Adele ezerszer jobb nála!
2012. április 01. 15:30
Ez olyan gyerekes felfogás. Ushernek nehéz lehet elfogadni, hogy már közel sem olyan menő, mint a Confessions illetve a "Yeah" korszakában. Talán nem kellett volna autotune-ra és a tucatra váltania. Különben sem az ő albuma volt az elmúlt évtizedben a legsikeresebb kereskedelmileg. N-Sync - Celebration, Britney - Oops! I did it Again, Eminem - The Eminem Show, Alicia Keys - As I am, Norah Jones - Come Away with Me - csak így hirtelen 5 különböző stílusú nagylemez, melyek sokkal jövedelmezőbbek voltak Usher - Confessions albumánál. Ők is álljanak le gyerekeskedni? Egyébként Adele 21 c. albuma már sokkal sikeresebb kereskedelmileg, mint Usher bármelyik eddigi albuma.
Csak savanyú neki a szőlő.
Csak savanyú neki a szőlő.
2012. április 01. 16:42
|
|
BRADLEY COOPER4EVERúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 165147 offline
|
úgy van ne vegyetek ádélt!!!!!!!!!!!! csak one direction-t,gagát,usher-t,katy perry-t meg ilyeneketXD
2012. április 01. 16:43
|
|
BRADLEY COOPER4EVERúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 165147 offline
|
na joo az előző komentemet ne gondoljátok komolyan.....
2012. április 01. 18:02
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
érthető, hogy fél attól, hogy Adele megdönti a rekordját, de ez gyerekes lépés...
Egyébként meg a közös dal szerintem csak azért lenne jó Usher számára, hogy dobjon kicsit a néopszerűségén, mert kicsit se érdekes, hogy azt reklámozza, hogy ne vegyék Adele lemezét, de közben meg közös dalt akar...
Egyébként meg a közös dal szerintem csak azért lenne jó Usher számára, hogy dobjon kicsit a néopszerűségén, mert kicsit se érdekes, hogy azt reklámozza, hogy ne vegyék Adele lemezét, de közben meg közös dalt akar...
2012. április 01. 18:06
Imádom adelet. De nem is azért nem szeretem Ushert mert leszólja Adelet hanem mert utána még van pofája megkérni egy duettre.Mongyuk kicsit már elegem van persze someon like you nagyon jóó de van még vagy 100 jó száma is.És eleve nem gondolt bele ,hogy talán elveszt néhány rajongót az ilyen utálatoskodással? Adele ezerszer jobb nála bele kell törődni.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.