Élő adásban csábított Talán Attila
2012. március 31. 23:09
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Nekem Attila és Adri tetszett tegnap legjobban.
Ők a kedvenceim, de ha nem lennének azok, akkor is az ő produkciójukat lájkoltam volna legjobban.
Mindkettőnek nagyon-nagyon tetszik a hangja, és szimpatikusnak is találom Őket. Főleg Attilát.
István is nagyon szimpatikus, de tegnap alig jött ki belőle hamis hangon kívül valami.
Szerintem Gigi fog nyerni. De csak azért van nagy előnye, mert azokat, akik több szériába is jelentkeztek, és kidobták őket, de végül v.mikor bekerülnek, valahogy több rajongót szereznek. (Pl.: Muri Enikő, Szirota Jennifer, Radics Gigi...)
Elismerem, hogy előfordult már, hogy libabőrös lettem a hangjától, mert annyira jó volt, de nekem túl erős a hangja.
Én szeretem az illyesmi tehetségkutatókat. (Mondjuk a Csil.Sz.-t nem annyira...) Jót lehet szórakozni rajtuk, vagy ha esetleg valakit megszeretek, tudok kiért izgulni heteken keresztül..
Ők a kedvenceim, de ha nem lennének azok, akkor is az ő produkciójukat lájkoltam volna legjobban.
Mindkettőnek nagyon-nagyon tetszik a hangja, és szimpatikusnak is találom Őket. Főleg Attilát.
István is nagyon szimpatikus, de tegnap alig jött ki belőle hamis hangon kívül valami.
Szerintem Gigi fog nyerni. De csak azért van nagy előnye, mert azokat, akik több szériába is jelentkeztek, és kidobták őket, de végül v.mikor bekerülnek, valahogy több rajongót szereznek. (Pl.: Muri Enikő, Szirota Jennifer, Radics Gigi...)
Elismerem, hogy előfordult már, hogy libabőrös lettem a hangjától, mert annyira jó volt, de nekem túl erős a hangja.
Én szeretem az illyesmi tehetségkutatókat. (Mondjuk a Csil.Sz.-t nem annyira...) Jót lehet szórakozni rajtuk, vagy ha esetleg valakit megszeretek, tudok kiért izgulni heteken keresztül..
2012. április 01. 00:17
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Kyra99 @ 2012.03.31. 23:09)
Gigi fog nyerni. De csak azért van nagy előnye, mert azokat, akik több szériába is jelentkeztek, és kidobták őket, de végül v.mikor bekerülnek, valahogy több rajongót szereznek. (Pl.: Muri Enikő, Szirota Jennifer, Radics Gigi...)
Szerintem nem Gigi fogja megnyerni.Idén fiú fog nyerni.Azt nem tartom kizátrnak,hogy ott legyen a fináléban,de nem fogja megnyerni.Az lesz vele,mint Enikővel.
Bár ha azt nézzük nem teljesen kizárt.Ugye az RTL-nél mindig fiú nyer,ezért lehet,hogy a TV2 most csak azért is megnyereti egy lánnyal a Megasztárt,hogy megmutassák,hogy nők is tudnak tehetségkutatót nyerni.De nagyobb esélye van annak,hogy fiú nyeri.
2012. április 01. 00:41
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.04.01. 00:17)
Szerintem nem Gigi fogja megnyerni.Idén fiú fog nyerni.Azt nem tartom kizátrnak,hogy ott legyen a fináléban,de nem fogja megnyerni.Az lesz vele,mint Enikővel.
Bár ha azt nézzük nem teljesen kizárt.Ugye az RTL-nél mindig fiú nyer,ezért lehet,hogy a TV2 most csak azért is megnyereti egy lánnyal a Megasztárt,hogy megmutassák,hogy nők is tudnak tehetségkutatót nyerni.De nagyobb esélye van annak,hogy fiú nyeri.
Lehet, hogy igazad van.
Akik még (szerintem) esélyesek lehetnek arra, hogy nyerjenek: Attila, Andi, esetleg Roli/Roland. De az is lehet, hogy kamu az egész, és a nézői SMS-ek homokszemcsét sem érnek.
2012. április 01. 10:02
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
Folyton a kedvencem párbajozik..:/ jó hogy az István esett ki...annyira nem volt jó..
2012. április 01. 13:15
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Örülök,hogy István esett ki.Nagyon nem szerettem.
2012. április 01. 14:01
Kár,hogy kiesett.:'/
Én mondjuk jobban bírtam volna,ha az a gyerek esik ki aki azt a pálinkás dalt énekelte.xdd><'
Én mondjuk jobban bírtam volna,ha az a gyerek esik ki aki azt a pálinkás dalt énekelte.xdd><'
2012. április 01. 15:07
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
nem néztem..de legalább az esett ki akit akartam
2012. április 01. 15:57
Bochi jól döntött, az biztos.
Jó műsort csinált, hallgattam is a rádiót, amikor a két srácot behívták a Bumi stúdióba.
Bochi jóó.
2012. április 01. 16:04
|
|
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline
|
azta kurva de nagy szám legalább kiesett pistike és továbbjutott benji balázs gigi és adri (L)
2012. április 01. 17:56
igazábol mindegy h ki esik ki szinte andi+gigi kivételével mindenki béna
2012. április 01. 22:42
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Adásról-adásra jobban szeretem Attilát. Egyszerűen imádom a hangját, van benne valami különleges. Ő az én miniBon Jovi-m.
Azzal, hogy Istvánnak kellett távozni teljes mértékben egyetértek, az elejétől kezdve gyenge produkciókat mutatott. Rolandot pedig féltem, mert most is és a múlt adásban is a kiesés szélén volt.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.