Starity

Élő adásban csábított Talán Attila

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 31. 18:07 #21
dll89
dll89
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 284
Csatolások: 0
Azonosító: 145259
Hát nem volt Tamásnak rossz hangja (bár most hamis volt) de úgy állt a színpadon kb mint egy rakás szar..
2012. március 31. 18:11 #22
Dzsulsz
Dzsulsz
új tag

Státuszit was real!!! New York, I love you!
Hozzászólás: 71
Azonosító: 46955
Szerintem is jó a mezőny, pontosabban nem rossz. Én egyszerűen nem értem, hogy miért kell mindig előhozakodni személyes dolgokkal. Gondolok itt arra, hogy Szakos Andi eladta a telefonját, Benji és Gigi között van valami, meg ki a francot érdekel, hogy Gigi sminkben vagy anélkül edz... Mert engem ezek a részletek teljesen hidegen hagynak.
István az elején, a válogatóban nagyon jó volt, de azóta nem tudott jót énekelni. A tegnapi pedig szabályosan bántotta a fülemet. Őszintén nem bánom, hogy ő esett ki.
Balázs elejtette a mikrofont. És? Ő is csak ember, legalább kiderült hogy élő tongue.gif De ettől függetlenül is nagyon jó volt smileeee.gif Nem hittem volna, hogy ez lesz a véleményem, de a legjobb tegnap szerintem Attila volt. Millió-egy embertől hallottam már ezt a dalt, de szerintem ez volt eddig a legjobb amivel találkoztam. Azt én sem értem, hogy Timinek miért ilyen számokat kell énekelnie. Szerintem egy sokkal érzelmesebb, és egy nagyobb hangsávot bejáró dalt kéne végre énekelnie, mivel baromi jó, és nagyon széles skálán tud énekelni. Benji produkciója is kritikán aluli volt számomra. Már a Green Day se tetszett a múlt héten, bűnhamis volt néhány helyen. És lehet nyugodtan mondani, hogy a punkban ez elnézhető, hiszen Sid Vicious se tudott énekelni. Igenám, de azért el kell jutni arra a szintre ismertségben, hogy ezt már mindenki lesz**ja... Akit abszolút nem értek, hogy mit keres a Megasztárban, az Adri. Könyörgöm, ha már egyszer slágerei vannak, lemeze jelent meg és mindenki ismeri, akkor miért kell neki tehetségkutatóban produkálnia magát? És mellesleg nem is énekel valami elképesztően. Oké, tehetséges, meg ügyes, de könyörgöm, Kullai Timi milliószor jobb. Szóval szerintem nyugodtan elhagyhatja a műsort Benji, Adri és én nem bánnám azt se, ha Szakos Anditól könnyes búcsút vennének. Ő is csak nyavajog éneklés címen...
2012. március 31. 18:13 #23
elcsike
elcsike

StátuszI love Summer
Hozzászólás: 588
Csatolások: 66
Azonosító: 138140
jojoga egyetértek
2012. március 31. 18:45 #24
- törölt felhasználó -    
Én nagyon nagyon szívesen lettem volna a csaj helyében heart.gif és sikítoztam az irigységtől :S :S :\\
De nagyon jó volt!!!
heart.gif Talán Attila heart.gif Radics Gigi heart.gif
2012. március 31. 19:02 #25
dettus7
dettus7
Hozzászólás: 1996
Csatolások: 18
Azonosító: 131164
kár hogy kiesett az istván..:/ bár én nem nagyon szoktam nézni..de sajnálom őt. hajrá talán attila! ja és bozont! ♥
2012. március 31. 19:23 #26
chairfan94
chairfan94
visszatérő vendég

StátuszS.W.A.G ~ She Wants A Gentleman
Hozzászólás: 431
Azonosító: 150488
Én szinte mindegyik Megasztárost bírom, de kiemelném közülük Benjit, Balázst, Gigit és Attilát, ők szerintem nagyon jó fejek és remélem közülük nyeri meg valaki. ( Gigi 4ever! )
2012. március 31. 19:29 #27
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Nekem tegnap Attila produkciója tetszett a legjobban. smileeee.gif Igaz csak az övét láttam, meg Adriét, de a visszajátszásban egyik sem fogott meg igazán. Ennek az Istvánnak meg már ideje volt kiesnie, minden azzal van tele, hogy mennyire hiányzik neki a barátnője, meg, hogy féltékeny lesz...hát most már nem. tongue.gif
2012. március 31. 19:31 #28
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet
én nem bánnám azt se, ha Szakos Anditól könnyes búcsút vennének. Ő is csak nyavajog éneklés címen...

Dzsízösz blink.gif

Benji dalának miköze volt az adott témához amúgy? rolleyes.gif És főleg az énekléshez...kritikán aluli volt és a gyerek nem tud énekelni.
Balázs és Roland jól énekelnek, de nekem nagyon szürkék, észre sem veszem, hogy ott vannak.
Bozont haláli, rohadt jó hangja van és az egész stílusa nagyon üt szerintem.
Attilát adásról adásra jobban szeretem, pedig az ilyen jellegűeket sosem szoktam, de benne van valami és a tegnapi előadása valami isteni volt.
Adri harmatgyenge, nem tud énekelni és szánalmas, hogy továbbjut, mert már alapból "híres" meg kb. majdnem meztelenül áll ki nyekeregni. köhömmmr.banc...
Timi még mindig a legnagyobb kedvencem, de ezzel a számmal melléfogtak és nem azért, mert nem énekelte jól, hanem mert teljesen nem neki való és sokkal többre képes annál, mint amit ebben a dalban nyújtani tud.
Andi egyszerűen...úristen...zseniális, szerintem a legnagyobb tehetség a műsorban, néha el sem hittem, hogy egy fehér nőt hallok. w00t.gif
Gigi ezzel az előadásával most meggyőzött, esküszöm jobban tetszett így a dal, mint az eredeti. Bereczki nagyon nagy baromságokat mondott, Norah már mindent leírt helyettem. Mondjuk még mindig túlsztároltnak érzem Gigit, nem lesz a kedvencem, de tegnap ütött.
István meg harmatgyenge, nála már csak Benji meg Adri volt gyengébb, vagyis inkább egy szinten vannak. Szóval jó döntés volt.
1 felhasználónak tetszik: Appalache
2012. március 31. 19:38 #29
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Őőő..hát elég gyenge ez a széria..
Gigi egészen jó, de már annyira túlsztárolják, hogy ezért annyira már nem is szimpatikus.
Adri viszont a számaihoz képest bűn rosszul énekel, szóval itt látszik mennyit gépesítettek a hangján.
A fiúk közül nincs kedvencem, szerintem annyira semelyik sem jó.
Benji és a Bozont viszont annyira nem szimpatikusak, amikor ők vannak lehalkítom a tv-t. biggrin.gif
2012. március 31. 19:38 #30
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
*A lányok közül Timi a kedvencem. ^^
2012. március 31. 19:39 #31
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
Timiben csalódtam dalválasztás szempontjából. Gigi harmatgyengén adta elő a Love on Top-ot. Engem Szakos Andi győzött meg tegnap.
1 felhasználónak tetszik: Vegas
2012. március 31. 19:41 #32
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
+ Benji minek van még ott? :| Egyébként a Party Rock Anthem érzelmes, szerelmes, és szexi dal?
1 felhasználónak tetszik: Vegas
2012. március 31. 19:43 #33
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Szerintem Istvánnak semmi hangja sincs...
2012. március 31. 19:44 #34
Bade
Bade
új tag
Hozzászólás: 96
Azonosító: 152896
Sajnálom István,de jogos volt a döntés. Szegénynek nem úgy ment ,mint kellett volna,de ettől függetlenül gyönyörű hangja van és amin jön Debrecenbe megyek smileeee.gif
2012. március 31. 19:52 #35
crazygirl444
crazygirl444
új tag

StátuszYou Got Served 2 - Beat the World
Hozzászólás: 77
Azonosító: 131599
Beliyah ,szerintem Benjinek ott van a helye es nm is fog kiesni megszerintem.Istvant meg nm sajnalom annyira mert mar annyiszor felhivtak a figyelmet hogy ne felljen es engedje el jobban magat a szimpadon, hogy hogyha eddig nm sikerult neki akko ezutan sm sikerult volna...
2012. március 31. 19:55 #36
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Igazából ez egy különleges alkalm volt, hogy néztem, mert nem igazán szoktam! Már a hócipőm tele van a tehettségkutatókkal!! -.-
Egyébként örülök, hogy István esett ki, mert nagyon nem tetszett a hangja! Amikor felcsendült a dal, már kezdtem elmosolyodni, hogy jó lesz ez, csak ne szúrja el! Nos, sikerült neki! Rossz volt hallgatni! Alig volt olyan hang, amit eltalált, mintha..nem is dalversenyen lett volna! Egyébként a többiek viszonylag jók, szóval jobb a mezőny mint a tavalyi!
2012. március 31. 20:07 #37
- törölt felhasználó -    
annyira sz*r ez a műsör:S-.-""
2012. március 31. 21:12 #38
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
nekem sem annyira tetszik ez a széria..
2012. március 31. 22:34 #39
- törölt felhasználó -    
Nekem most Andi, Timi és Gigi produkciója tetszett a legjobban.
2012. március 31. 22:37 #40
Mosolygós
Mosolygós
visszatérő vendég
Hozzászólás: 355
Azonosító: 172214
Az én kedvenceim Bozont,Bihal Roland és Gigi. smileeee.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok