Megjelent Young-G legújabb klipje
2012. április 02. 10:38
Mondjátok azt, hogy nem erre a retekre van igényetek!
Tegnap, amint meghallgattam a dalt, én azt hittem, hogy kiugrok az ablakon. Persze, akkor is max fél métert estem volna, így meg sem próbálkoztam ezzel a dologgal, mert még a karomat sem törtem volna el. Mi van a klipben? Pia, szex, diszkó, drog. Forog a gyomrom az ilyenfajta szeméttől. Legalább értelmes dologról "énekelne" (bár a legjobb jó indulattal sem tudom éneknek nevezni, amit ő csinál), de elrappel pár közhelyes sort, mutatnak cicis csajokat és töménytelen alkohol fogyasztó fiatalokat. Értelme sok van. Csodálkozunk aztán, hogy a tíz éves gyerek miért akar diszkóba menni, inni, drogozni és minden jött-menttel összefeküdni. Hát kérem szépen, az ilyen média hulladékok manipulálják a gyerekeket és sajnos szép számban a felnőttek is. Annyira sajnálom, hogy az igazi zenét, az igazi tehetségeket senki sem becsüli meg és, mint ahogyan írtátok valóban, ezt lehet eladni. De könyörgöm, vévébéci hol tehetség?! Hol küzdötte fel magát?! Sehol! Bement a vévébe és utána elkezdett úgy viselkedni, mint valami hollywoodi sztár, pedig csak egy huszadrangú kis rielitisó celebecske. Hihetetlen számomra, hogy valakinek ez zene tud lenni. Ez nem zene, ez egy nagy nulla, amire rá van aggatva ez a jelző. A zene nem itt keződik.
Tegnap, amint meghallgattam a dalt, én azt hittem, hogy kiugrok az ablakon. Persze, akkor is max fél métert estem volna, így meg sem próbálkoztam ezzel a dologgal, mert még a karomat sem törtem volna el. Mi van a klipben? Pia, szex, diszkó, drog. Forog a gyomrom az ilyenfajta szeméttől. Legalább értelmes dologról "énekelne" (bár a legjobb jó indulattal sem tudom éneknek nevezni, amit ő csinál), de elrappel pár közhelyes sort, mutatnak cicis csajokat és töménytelen alkohol fogyasztó fiatalokat. Értelme sok van. Csodálkozunk aztán, hogy a tíz éves gyerek miért akar diszkóba menni, inni, drogozni és minden jött-menttel összefeküdni. Hát kérem szépen, az ilyen média hulladékok manipulálják a gyerekeket és sajnos szép számban a felnőttek is. Annyira sajnálom, hogy az igazi zenét, az igazi tehetségeket senki sem becsüli meg és, mint ahogyan írtátok valóban, ezt lehet eladni. De könyörgöm, vévébéci hol tehetség?! Hol küzdötte fel magát?! Sehol! Bement a vévébe és utána elkezdett úgy viselkedni, mint valami hollywoodi sztár, pedig csak egy huszadrangú kis rielitisó celebecske. Hihetetlen számomra, hogy valakinek ez zene tud lenni. Ez nem zene, ez egy nagy nulla, amire rá van aggatva ez a jelző. A zene nem itt keződik.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. április 02. 10:54
Még ilyen aljazenét (márha ezt jóindulattal zenének lehet nevezni9. Szánalmas..
Igazán eredeti hogy egy buliban játszódik. Erre bezzeg van igény, meg a többi celebszarra amit a média kiad. És még csodálkozunk h miért viselkedik így a sok kis tini. Meg ezt a senkit nevezik tehetségesnek. Miben? Csak mert "elénekelt" pár semmitmondó, üres, egyforma "dalt".
2012. április 02. 13:57
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
ezek az emberek akik nulla tehetséggel rendelkeznek mégjobban lealacsonyítják a szememben a magyarokat. miért az ilyen senkikből lesz itthon "sztár/celeb"...akármi..?! vannak olyan emberek akikre érdemesebb odafigyelni a zenei szakmát illetően.. hagyjuk már ez a jancsi gyereket
süllyesztőbe vele !
2012. április 02. 18:57
|
|
Black.angel99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 133052 offline
|
Pff de nem bírom ezt a gyereket..-.-" megjelent a száma na és.?! Mivan akkor.. hát semmi.. ._." túl játsza az agyát amúgy sem bírtam a Villában de most -.-"
2012. április 02. 19:11
|
|
Eddy Carnevalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 139924 offline
|
elég ratyi lett a szám xd-.-
2012. április 02. 20:25
|
Vivien1995új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 170234 offline
|
ez nekem nemtetszik.
2012. április 02. 22:07
uuh -.- már a 'Legnagyobb és a 'Hey! is egy borzasztó szám volt.., nem is értem, hogy mit szeretnek sokan benne..tehetség az nulla!! Jézusom! szánalmas...
2012. április 02. 23:29
Belehallgattam, hiszen ha meg sem hallgatok nem tudok véleményt mondani. Nos, kár volt. Ez iszonyat. Csak azt a szöveget képes nyomni, hogy "itt van a jancsi?!!" erősen színvonalon aluli. Könyörgöm, miért kell ez nekünk..?!
2012. április 05. 11:26
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
alapvetően utálom az ilyenfajta semmitmondó "diszkózenét" de ez szerintem sokkal jobb, mint a hey vagy a legnagyobb, Fluort pedig teljes mértékben felülmúlja. Nekem senki se mondja, hogy Fluor jobb vagy eredetibb, mert ez annyira igaz, mint ahogyan a valóvilág értelmes műsor.
2012. április 05. 22:32
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nekem abszolút nem jön be. Hülye szöveg, értelmetlen klipp.
2012. április 06. 08:41
Hát ez egy igen ritkán rossz szám.A számai nem tetszenek és a stílusa is valami borzalmas.Mondjuk nem értem,hogy ha ő egy VV játékos volt akkor mit keres a zene iparban??
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.