Hát akkor egyetértek Kate-tel..
Én is hányni tudnék tőle..
Kate Winslet hányni tudna a Titanic betétdalától
2012. április 14. 20:32
2012. április 21. 17:31
|
|
my_name_is_nothingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 155133 offline
|
én is utálom, egyetértek Kate-tal..
2012. április 27. 16:58
én imádom ezt a dalt:")♥ énis sírok mikor meghallom♥
2012. augusztus 17. 13:46
|
|
BellaThorneForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 183563 offline
|
Milyen bunkó és is már vagy szászor hallotam de még mindig nem unom! Méghozzá szeretem! <3
2012. november 22. 21:40
százszor hallottam de még mindig szeretem Katenak nincs igaza.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: