Jennifer Lawrence-t alkata miatt kritizálják
2012. március 31. 11:51
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
nem rossz az alakja.
illet hozzá a szerep
2012. március 31. 12:59
|
|
DorCsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.25. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 129914 offline
|
Az igaz, hogy Katniss a könyv szeint sokkal vékonyabb, de butaság lett volna egy csontsovány lánnyal eljátszatni a szerepet, amikor Jennifer olyan jól alakít! És az alakjával sincs semmi baj, nagyon csinos. A kritikusok csak szerettek volna fogást találni rajta, így kitalálták ezt a felszínes hülyeséget...
2012. március 31. 16:46
|
|
Cleeopatraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.25. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 161195 offline
|
Nah de hülyék a kritikusok..ki a rákot érdekel az alakja, ha nagyon jól játsza a szerepét?!..szerintem nagyon jó volt a film és kiválóan játszotta el a szerepét!!
2012. április 06. 19:43
szerintem semmi baj az alakjával..nem deszka de nem is kövér..
2012. április 10. 15:15
|
|
Rékucivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 145285 offline
|
Hát szerintem ez tök röhejes!EZ MOST komoly???!
CSAK MERT NEM HISZEM EL HOGY A KRITIKUSOK AZ ALAKJÁVAL FOGLALKOZNAK ÉS NEM PEDIG AZZAL HOGY MILYEN KIVÁLÓ SZÍNÉSZNŐ!sEMMI KIFOGÁS NINCS AZ ALAKJÁVAL!Amúgy sem kell minden színésznőnek soványnak lenni!És ő igenis vékony!
éS BAROMI jó a film!
<3 <3 <3
CSAK MERT NEM HISZEM EL HOGY A KRITIKUSOK AZ ALAKJÁVAL FOGLALKOZNAK ÉS NEM PEDIG AZZAL HOGY MILYEN KIVÁLÓ SZÍNÉSZNŐ!sEMMI KIFOGÁS NINCS AZ ALAKJÁVAL!Amúgy sem kell minden színésznőnek soványnak lenni!És ő igenis vékony!
éS BAROMI jó a film!
<3 <3 <3
2012. június 22. 13:41
Csoda, hogy a sztárok anorexiásak? Mi a baj Jennifer Alakjával?
2012. július 04. 05:45
|
|
dorciistarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 167356 offline
|
kövér??? áhh nem röhögtem 
Jennifer Lawrence, fantasztikus színész, nagyon tehetséges és ezt A hallgatás törvénye. c filmmel be is bizonyította (Oscar díjra jelölték) Az éhezők viadalában nyújtott alakításárá pedig csak at tudom mondani, hogy TÖKÉLETES VOLT!!! és nem is tudtam volna mást elképzelni Katniss szerepére ( ez igaz Josh Hutchersonra is aki Peeta Mellarkot játszotta)
már nagyon várom, a második részt a Futótűzt, a könyv második részét is elolvastam is az kell, hogy mondjam nagy izgalmak várnak ránk!
Jennifer Lawrence, fantasztikus színész, nagyon tehetséges és ezt A hallgatás törvénye. c filmmel be is bizonyította (Oscar díjra jelölték) Az éhezők viadalában nyújtott alakításárá pedig csak at tudom mondani, hogy TÖKÉLETES VOLT!!! és nem is tudtam volna mást elképzelni Katniss szerepére ( ez igaz Josh Hutchersonra is aki Peeta Mellarkot játszotta)
már nagyon várom, a második részt a Futótűzt, a könyv második részét is elolvastam is az kell, hogy mondjam nagy izgalmak várnak ránk!
2012. július 09. 10:46
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Ha én olyan "kövér" lennék, mint ő, egy dekát nem akarnék fogyni. Ő úgy tökéletes, ahogy van, egy normális példát mutat a csontkollekciókon felnőtt ifjúságnak (ahová én is tartozom, de a kifutón száz Jennifert szívesebben néznék, mint egy csontvázat) Gyönyörű nő, és tehetséges, látszik, hogy nem találnak rajta igazi kifogásolni valókat.
2013. január 27. 12:45
A kritikusok azért mondják ezt Jen-re mert nem tudnak benne mit kritizálni! Úgy vélték hogy a tehetségével nincs baj de azért egy hibát keressünk benne! Szánalmas-.- Nincs semmi Baj Jennel!
Nagyon jól alakít és ez a fontos! Nem kell azért támadni mert nem anorexiás!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: